Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyżby to koniec serwera? :D

Wczesniej pare osob pisalo na chacie ze eq im znika. To moze byc cos wiekszego.

k***a a mialem poexpic. ma ktos jakiegos dzialajacego exp bota? bo w tygodniu nie bede mial czasu na expa

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znając życie serwer padł bądź będzie restart postaci :P

Wątpię za dużo ludzi grało na serwerze żeby robić reset od 0 więcej by stracili niż zyskali :)

Opublikowano

Serwery padły, a Administrator z dostępem do nich jest niedostępny i nie odbiera telefonu, na tą chwilę nie wiem co będzie dalej. Ja, czyli Yolnen, obecnie zostałem bez niczego i nie jestem w stanie nic zrobić.

Moderatora proszę o zamknięcie tematu do wyjaśnienia sprawy. 

Opublikowano

Ja prld xD Oby server ozyl ;x 

Asfen ma cos wspolnego z serverem? xDDDD

Opublikowano

Ehhh. Żeby się nie okazało ze główny się nachapał i uciekł. Bo serwer jest cudny.

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Serwer włączony, każdy pewnie przeczytał newsa na stronie i na FB.

Serwer jest już dostępny dla wszystkich. Był problem z serwerem dedykowanym. Gra była wyłączona całą noc, więc w zamian włączam raty serwerowe 50% na cały dzień i mam nadzieję że będziecie dalej dobrze bawić się na serwerze. Pamiętajcie że jesteśmy świeżym serwerem, a nawet wielkie wydawnictwa gier mają problemy z maszynami. Przepraszamy Was bardzo, wybaczcie i wracajcie do dobrej zabawy na serwerze.

Prosiłbym nie rozpoczynać tutaj jakichś dyskucji, jeśli macie jakieś problemy zapraszam na forum, pomożemy wszystkim. 

Opublikowano

DLACZEGO RAZ WCHODZE NORMALNIE A CZASEM PODCZAS ŁADOWANIA PASKA WYSKAKUJĄ MI ZNAKI ZAPYTANIA I WYWAL DO PULPITU ?? ;/

Jest poradnik na forum serwera jak to naprawić, zapraszam. 

Opublikowano

Serwery padły, a Administrator z dostępem do nich jest niedostępny i nie odbiera telefonu, na tą chwilę nie wiem co będzie dalej. Ja, czyli Yolnen, obecnie zostałem bez niczego i nie jestem w stanie nic zrobić.

Moderatora proszę o zamknięcie tematu do wyjaśnienia sprawy. 

Tak to jest jak się stawia serwer na dedyku u kolegi w piwnicy na wsi i ciągnie łącze z parafii obok. Następnym razem wystarczy się zastanowić zanim zacznie się współprace 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Tak to jest jak się stawia serwer na dedyku u kolegi w piwnicy na wsi i ciągnie łącze z parafii obok. Następnym razem wystarczy pomyśl z kim współpracujesz

A co ty taki ból dupy masz? Czyżby twój z*******y stresser za 5.50 lifetime membership nie poradzil sobie z serwerem postawiony w piwnicy :<? 

Opublikowano

A co ty taki ból dupy masz? Czyżby twój z*******y stresser za 5.50 lifetime membership nie poradzil sobie z serwerem postawiony w piwnicy :<? 

Człowieku ty nawet nie masz pojęcia o czym ty piszesz. Otrząśnij się bądź sobą ludziu. 

GaimdKk.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...