Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie jeszcze takie jakie bony działają na moby na mapach 180+ ? też mistyki ?

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moby 180+ to diabły, na początku każdej mapy stoi duch wojownika, który daje info a i tak masa pytań o to. 

Opublikowano

Mogli byscie w pierscieniu teleportacji dopisac od jakiego lvla jest dana mapa... Bo tak klikac samemu aby sprawdzic to jest troche nudne.

Opublikowano

Opłaca się wbijać na server?
Prezentacja 10/10, ale jak to jest w praktyce?
Ilość ludzi, bugi itp itd? ;)
Niech mi się ktoś rozpisze ;):D

Opublikowano

Zagram. :) Czy na serwerze występuje możliwość blokowania expa?

Widzialem pelno w sklepach pd anty expa... wiec gdzies leca.

Opublikowano

Tak, ale musisz wydropić pierscionek, a chwile po użyciu jego exp już normalnie leci :D

6e5qaevk5b3a_t.jpg

Opublikowano

Pierścienie anty expa wylatują z szkatułek serwerowych. Pierścienia można użyć na 30 minut.

@1361622928-U485574.pngUmpik

Nom biłem metina w red lesie i wywaliło zaraz chyba wszystko wróci do normy.

Opublikowano

niestety ale server  nie jest dopracowany po 1 server easy a potrzeba pt robic na dungeny po 2 pierscien anty expa sie deaktywuje raz aktywuje po 3 jak w kazdym serwerze easy są metale  rosy fasolki u npc a tu lipa po 4 wywala  na kazdym ch co chwila takze nie plecam

Opublikowano

niestety ale server  nie jest dopracowany po 1 server easy a potrzeba pt robic na dungeny po 2 pierscien anty expa sie deaktywuje raz aktywuje po 3 jak w kazdym serwerze easy są metale  rosy fasolki u npc a tu lipa wszystko z szkat a szkaty lecą jak krew z nosa takze nie polecam servera

Do 90lvla uzbierałem ~200 szkat więc nie wiem czemu Tb lecą jak krew z nosa ^^  Na szepcie wiele osób szuka pt więc nie widzę problemu.

IDcncno.png

Opublikowano

Opłaca się wbijać na server?

Prezentacja 10/10, ale jak to jest w praktyce?

Ilość ludzi, bugi itp itd? ;)

Niech mi się ktoś rozpisze ;):D

Hmm? :c

Opublikowano

Dzisiaj zacząłem grać i muszę przyznać, że serwer kosa. Jest co robić, wszystko fajnie dopracowane jedynie można byłoby zmienić te dt grupowe. Administracja na duży plus, miałem problem, który pomogli mi rozwiązać w przeciągu 15 minut. Gra bardzo dużo osób, przyjemnie się expi, naprawdę jest co robić. Polecam wszystkim, moim zdaniem serwer 2015 roku. :)

Opublikowano

- Pełno osób na bossach i spotach, więc trzeba się bić o spoty, ale jak mam się bić o spoty jak Fasolek nie ma.
- Gildia za 50kk? Śmiech na sali, na tym serwerze nigdy nie będzie wojen, jak tego nie zmienicie.
- Na serwerze tylko jeden Administrator odpowiada na pytania na PW, nie ogarnia on całkowicie niczego i nie ma pojęcia o własnym serwerze.
- Brak TS3 a kontakt na forum u was ogranicza się na blokowaniu wszystkim SzoutBoxa oraz zamykaniu tematów, które nie zostały rozwiązane.
- Kiedy naprawicie logowanie oraz kanały? Zalogować się nieraz nie idzie, za to działają tylko 2 kanały w moim przypadku to CH1 i CH5.

Szczerze? Nie polecam i odradzam, jakąkolwiek grę na tym serwerze.  ;)

Ps. WH działa droga administracjo ;) Nawet tego nie wiecie  xD 

Opublikowano

- Pełno osób na bossach i spotach, więc trzeba się bić o spoty, ale jak mam się bić o spoty jak Fasolek nie ma.

- Gildia za 50kk? Śmiech na sali, na tym serwerze nigdy nie będzie wojen, jak tego nie zmienicie.

- Na serwerze tylko jeden Administrator odpowiada na pytania na PW, nie ogarnia on całkowicie niczego i nie ma pojęcia o własnym serwerze.

- Brak TS3 a kontakt na forum u was ogranicza się na blokowaniu wszystkim SzoutBoxa oraz zamykaniu tematów, które nie zostały rozwiązane.

- Kiedy naprawicie logowanie oraz kanały? Zalogować się nieraz nie idzie, za to działają tylko 2 kanały w moim przypadku to CH1 i CH5.

Szczerze? Nie polecam i odradzam, jakąkolwiek grę na tym serwerze.  ;)

Ps. WH działa droga administracjo ;) Nawet tego nie wiecie  xD 

Przynajmniej nie będzie 1000 gildii poza tym są już gildie więc jak widać da sie .

Opublikowano

@WeeZy`

Rewelacji nie ma.

UAymnOD.jpg

Przed chwila ch wszystkie padły poza tym wiekszość coś robi a nie siedzi w m1

Opublikowano

Przed chwila ch wszystkie padły poza tym wiekszość coś robi a nie siedzi w m1

Dokładnie. Warto wejść także na ch2, bo nie wiem czy na nim nie siedzi więcej niż na ch1. Osób jest ogólnie mega dużo, wystarczy wejść na serwer.

Opublikowano

­

Nie macie jakiś SS z M1 ale jak już ch stoja normalnie? :)

Ludu jest po jakieś +/- 20 osób na każdym CH w M1, do tego ludzie czekający na bossy, dropiący, expiący. Dużo się tego uzbiera. Dzisiaj było 812 online chyba.

tenor.gif

Opublikowano

Nie macie jakiś SS z M1 ale jak już ch stoja normalnie? :)

http://screenshot.sh/mMDfsP0LWjws1

W tej chwili na serwerze jest 655 online. 

A o gildiach czy bossach nie będę pisał 10 raz, wszystko się da, wystarczy coś dać od siebie zamiast liczyć na manne z nieba, ludzie mają zarówno EQ jak i gildie.

Jedynym problemem są channele, którym raz czy dwa razy w ciągu dnia coś się dzieje, wstanie admin odpowiedzialny za to i będzie pracował nad tym, wszelkie inne bugi naprawiliśmy i spełniamy Wasze propozycje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...