Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szybka reakcja juz +sik :D

dodania i zmianki 6/7 tylko w is ? i jakie daja bonusy ? bo chyba nie znalazlem w prezentacji

Można je wytworzyć u NPC na mapie 140 i dropią z dwóch ostatnich dungeonów.

12.jpg

tenor.gif

Opublikowano

Te Średnie do broni .. :/ 

Kiepsko strasznie, może coś zrobicie z tym? :/

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

U kogo planujesz wykupić reklame? :)

Przylaczam sie i ponawiam bo wczesniej nie dostalem na to pytanie odpowiedzi.
Opublikowano

Ludzie, Wy piszecie, że coś się zbugowało, bo Wam wysokie średnie nie wchodzą. Przecież to normalne, że raz wejdą szybciej, raz wolniej. Loteria, trzeba czekać i złapać farta. Wszystko jest dobrze.

Opublikowano

Dodajcie na mapach po 1-2 respy bossow, zmiencie ich czas z 1h na 30 minut, dodajcie prywatne dt i usuncie pt potrzebne na dungi.

Po zrobieniu tych czynnosci macie top1 easy serwer na rynku :)

Opublikowano

Dodajcie na mapach po 1-2 respy bossow, zmiencie ich czas z 1h na 30 minut, dodajcie prywatne dt i usuncie pt potrzebne na dungi.

Potwierdzam po przegraniu około 12h na serwerze stwierdzam, że to jedyne minusy tego serwera.

Administracja +

System Ulepszeń +

Nowe Mapy +

Drop +

Ciekawe Misje +

Biolog +

Jakość Setów +

Itemy z IS'a na stałe +

Mógłbym tak wymieniać długo i długo te 2 rzeczy są jedynie do zmiany i macie cud malina serwer bo jest naprawdę świetny. Polecam każdemu, kto szukał czegoś w podobnie Invorii S1/Dreikona.

Opublikowano

jak nic nie zrobicie z tym wywalaniem <ch> to  szukam innego priva...   po raz kolejny wywalilo  przy biciu ripera...  zaczyna to sie robic irytujace^^

Opublikowano

Top 1 easy będzie gdy usuną pt potrzebne na dungi, ale się na to nie zanosi bo ludzie już je robią. Im więcej zrobią tym większy będzie krzyk po zniesieniu pt...

Opublikowano

Nie moge zrobic konta na forum, wszystko poprawnie kazde pole zapełnione a i tak du*a <_<  :mellow:

bo forum, strona glowna, logowanie w grze padlo, a przynajmniej u mnie.

Opublikowano

Możliwe że ddosy albo cos nie zapowiedzianego sie stało

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Serwe bardzo fajny chociaż przydałoby się  wiecej respów  na mapkach  

I koniecznie wymóg tego pt na dungach  usunąć bo samemu się nie pogra ja nie wiem kto wpadł na ten genialny trend aby na każdym serwie wymagać tego pt ale to chore  i zbędne 

Opublikowano

Ale żeby padła stronka, forum i serwer... ?? :x

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

I koniecznie wymóg tego pt na dungach  usunąć bo samemu się nie pogra ja nie wiem kto wpadł na ten genialny trend aby na każdym serwie wymagać tego pt ale to chore  i zbędne 

mam takie samo zdanie ale jutro gimnazjalna wytlumaczy ci dlaczego :X a oni sa wiekszoscia. nie spodziewaj sie zmian w tym kierunku :X

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...