Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie moge dropnac/dostac pieczec/wierzchowca bez isa? :D

Podczas bicia mobów wylatuje inst jazdy konnej, czytasz je i dobijasz 30 lvl konia. Wtedy idziesz do stajennego i wybierasz sobie wierzchowca. :)

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skad moge dropnac eq pustki ?

Azrael

Mogliby ogarnąć te wyrzucania itd.

Ale cheaterów mało widze ;d

Pracują nad tym wyrzucaniem

Opublikowano

Serwer tak z*********e się zapowiada. Dawno nie widziałem tak kozackiej prezki. Już zasysam klienta tylko po komentarzach widze szkoda że off i Ddosy ;z

Serwer jest przecież cały czas online

Opublikowano

Serwer tak z*********e się zapowiada. Dawno nie widziałem tak kozackiej prezki. Już zasysam klienta tylko po komentarzach widze szkoda że off i Ddosy ;z

Serwer działa póki co bez wywalania już z 2h :v

Opublikowano

Heallerem dam rade zbijać wszystkie bossy jak i kosić w pvp ? Czy polecacie kogoś innego? I warto zaczynac?

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dziala wam? ja nie moge sie zalogowac ciagle laczy.

Mam win 7 wiec nie wiem czy ta latke na xp pobrac zeby dzialalo

Opublikowano

Dziala wam? ja nie moge sie zalogowac ciagle laczy.

Mam win 7 wiec nie wiem czy ta latke na xp pobrac zeby dzialalo

Aktualizacja była, spatchuj klienta.

Opublikowano

Serwer fajny, ale te ciągłe wywalanie tak w*****a człowieka że ja podziękuje, nie mam nerwów na to, by logować się co dwie minuty do gry. 

229401491222156497913.gif

Opublikowano

Serwer fajny,mozna powiedziec mega :D

Lecz sa czeste lagi,czasem mnie wyrzuca,w lochu pajakow dzis mi sie zrobil czarny ekran (jak kiedys w dt na pietrze z metkiem potrafilo sie robic )

Mental na 100lv jest strasznie cienki w porownaniu z klasami magicznymi (nie wiem jak tutaj jest z balansem klas,ale mental na mniejszym lv to jakas porazka)

e140e4940d2ec71747f2aa0.jpg

"Powiedzcie mi czy to jest normalne,

że naturalne źródło ukojenia jest karalne !?"

Opublikowano

Jakiś ts do tego jest?

Nie ma jeszcze TS'a.

Serwer fajny,mozna powiedziec mega :D

Lecz sa czeste lagi,czasem mnie wyrzuca,w lochu pajakow dzis mi sie zrobil czarny ekran (jak kiedys w dt na pietrze z metkiem potrafilo sie robic )

Mental na 100lv jest strasznie cienki w porownaniu z klasami magicznymi (nie wiem jak tutaj jest z balansem klas,ale mental na mniejszym lv to jakas porazka)

Gram healerem i mając full abs na miecze + misje porobione dostaje od bodego/wp 10k+ hit gdzie ja im (mają 0 abs) bije 8-10k nie mówiąc o skillach gdzie nie ma sensu póki co ich używać

Zobaczymy na wyższych lvlach z kd +8 oraz eq na wyższym lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...