Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer dziala czy ja?xD

Ciągle coś z channelami czy coś innego, heh xD

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Wszystko ładnie się prezentuje aż chce się zagrać. Niestety 6/7 to nie dla mnie :) Powodzenia 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Jeydne co mi sie nie podoba to ze jest tutaj tak malo bossow ;c

Mało, bo dużo osób gra i jest straszna rywalizacja. :D Póki co offnęło chanele, bo konkurencje się srają, że wyszedł top1 easy 2015 roku i gracze tutaj uciekają. :)

/// juz dziala

Opublikowano

Jeydne co mi sie nie podoba to ze jest tutaj tak malo bossow ;c

Nie wiem jak jest z mapami 95+ ale bossy się respia co 5min więc jest easy. Wystarczy poczekać.
Opublikowano

Dobiłem 100+ lvl, można powiedzieć że serwer "jak w mordę strzelił"  :D jedyne co mnie drażni, to drewniane płotki - czuje się w m1, jakbym był zamknięty w jakieś zagrodzie  xD

Opublikowano

Serverek jest z*******y ;d Tylko mam jedno ale .. .

NIE MA MARMURKOW ! Dodajcie je prosze ;x

Opublikowano

Ogólnie na serverze gra sie świetnie. Jednak jest pare małych minusów min. Exp na 177 poziomie... to jakiś zart ze strony administracji , tak? Za calutkiego , największego spota z pdkiem z isu oraz pdkiem serverowym leci mi UWAGA 0.32 %... Lekki żart chyba ;) Bardzo mi się podobają rozróby jak sie czeka na bossa. O to chodzi w metinie , żeby sie napier***ać :) Powinni również dodać drop pereł ze szkat serverowych. Oraz najwieksza kupa - wartość ataku oraz ataku magicznego w zbroji... Troche to bez sens , nigdzie tego nie ma , tylko tu. Już sam nie wiem co opłaca się wrzucić do zbroji (bony). Ogólnie server na ogromny plus :) Ciekaw jestem kiedy ruszy jakaś reklama. Chociaż graczy jest pewnie z 800 online , co da odzuc się na expowiskach i w m1 

UggNk9.gif

Opublikowano

Nie wiem gdzie respią się poszczególne żyły a na forum nie ma żadnego poradnika. Ktoś pomoże?

Opublikowano

Tak to jest jak się stawia serwer na dedyku u kolegi w piwnicy na wsi i ciągnie łącze z parafii obok. Następnym razem wystarczy się zastanowić zanim zacznie się współprace 

Napisal best of the best technik metin2 XDDDDDDDDDDDDDDDDDD

spier*alaj na swoje morkego rysia XDDDDDDDDDDDDD

tumblr_mxao8uPws31qadhufo1_540.jpg

Opublikowano

Ile jest graczy online bo na stronie albo nie widze licznika albo nie ma ;d

Obok panelu logowania jest licznik nie trudno go zobaczyć

Opublikowano

Na tą chwile nie polecam wbijać na serwer sam kończę grę z powodu że serwer jest co chwile off wczoraj był off przez jakieś 10h 

Teraz bije azraela zostało mu 5k hp i off :D  potem wbijam na serwer expie sobie i off wbijam i spoty zajęte...

NIe wiem k***a co wy odpierdalacie ale lepiej wyłączcie serwer na tydzień lub 2 naprawcie wszystko i odpalcie ludzi się tylko wkurwiają  

8816414724839291359194.png

Opublikowano

Ogólnie na serverze gra sie świetnie. Jednak jest pare małych minusów min. Exp na 177 poziomie... to jakiś zart ze strony administracji , tak? Za calutkiego , największego spota z pdkiem z isu oraz pdkiem serverowym leci mi UWAGA 0.32 %... Lekki żart chyba ;) Bardzo mi się podobają rozróby jak sie czeka na bossa. O to chodzi w metinie , żeby sie napier***ać :) Powinni również dodać drop pereł ze szkat serverowych. Oraz najwieksza kupa - wartość ataku oraz ataku magicznego w zbroji... Troche to bez sens , nigdzie tego nie ma , tylko tu. Już sam nie wiem co opłaca się wrzucić do zbroji (bony). Ogólnie server na ogromny plus :) Ciekaw jestem kiedy ruszy jakaś reklama. Chociaż graczy jest pewnie z 800 online , co da odzuc się na expowiskach i w m1 

no to dziwne bo ja na 179 lvl mam 2% za spota ;)

Opublikowano

Chłopaki zamiast reklamy wydajcie pieniążki na lepsza maszynę i bd okej.

no to dziwne bo ja na 179 lvl mam 2% za spota ;)

Expisz na bigu? Czarne pole z bossem.

Opublikowano
tZ2acED.png

1. Zmiany ogólne

• Informacja na czacie o awansie zostaje zmieniona, od teraz pokazywane są wiadomości o awansie na 160+, a nie 100+ jak do tej pory.
  • Do Deokbae został dodany Przewodnik do Górnictwa, a usunięte zostały Księgi Polimorfii.
  • Dodano Zegar i Datę pod minimapą.
  • Została dodana szybka zmiana ekwipunku na 5 zakładek pod klawiszem F9.
  • Do zmieniacza bonusów zostały dodane bonusy Szybkość Ataku i Szybkość Ruchu.
  • Do grupek mobów na mapie 180 dodany został Kapitan Haak wymagany do polowań.
  • Dodano szpule jedwabiu, dzięki której ceny będą się zapamiętywały przy wystawianiu sklepu.
  • Ostrza do expa na 150 i 180 poziom mają teraz większy DMG od mieczy.
  • Bossy mają dużą odpoość na magię.
  • Bossy na mapach 95+ będą respiły się o 5 minut szybciej.
  • Został delikatnie zwiększony exp na mapach 180+.
  • Dodaliśmy opcje wyłączenia notyfikacji o zabiciu bossów, aby w godzinach popołudniowych ograniczyć spam na czacie ogólnym.
  • Dodano licznik graczy na stronie serwera. 

Oprócz tego będą trwały prace nad stabilnością, dlatego przerwa trochę potrwa. W tym czasie będzie też wyłączone WWW.

Opublikowano

To jest serwer z konkretami dla ludzi, którzy lubią rywalizację na pewnym poziomie. Eq zrobić - prościzna, ubić bossa - nic prostszego, zrobić eq do pvp - max 10minut roboty. Serwer o bardzo dynamicznej rozgrywce, gdzie nie stoi się w miejscu i narzeka na dzieci, bo jest co robić. Kontakt z administracją to kwestia wejścia na forum lub po prostu napisanie pw w grze.

Miałem pewne wątpliwości co do serwera, lecz wszystkie zostały rozwiane. Serdecznie polecam i zapraszam na serwer, bo warto.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...