Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hah ziomek pokazał ss z ch1 tylko i zadowolony. Proszę zrób ss z każdego ch a się zdziwisz ile tak na prawdę jest graczy. Nie każdy siedzi na ch1 tak jak na wielu serwerach bo póki co nie ma takiej potrzeby. I jeżeli chcesz oczerniać serwer to znajdz inny sposób.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@MałyShu

Z jakich bossów dorwę ten cały czarny lód?

Nie ma co ukrywać że trochę go na początku potrzeba :D

@topic

Serwer ogólnie bardzo miłe wrażenie na mnie sprawił.

Dobrze się gra, jest dużo ludzi, trochę na bossy trzeba polować, ale ogólnie bardzo pozytywnie oceniam serwer.

Zobaczymy jak to dalej będzie ^^

Opublikowano

Polecam serwer :) gra się przyjemnie, wszystko dopasowane, fajne misje i tani is.

20005891622422024071.jpg

Ładowanie trwa...

Opublikowano

- Pełno osób na bossach i spotach, więc trzeba się bić o spoty, ale jak mam się bić o spoty jak Fasolek nie ma.

- Gildia za 50kk? Śmiech na sali, na tym serwerze nigdy nie będzie wojen, jak tego nie zmienicie.

- Na serwerze tylko jeden Administrator odpowiada na pytania na PW, nie ogarnia on całkowicie niczego i nie ma pojęcia o własnym serwerze.

- Brak TS3 a kontakt na forum u was ogranicza się na blokowaniu wszystkim SzoutBoxa oraz zamykaniu tematów, które nie zostały rozwiązane.

- Kiedy naprawicie logowanie oraz kanały? Zalogować się nieraz nie idzie, za to działają tylko 2 kanały w moim przypadku to CH1 i CH5.

Szczerze? Nie polecam i odradzam, jakąkolwiek grę na tym serwerze.  ;)

Ps. WH działa droga administracjo ;) Nawet tego nie wiecie  xD 

82 lvl i z szkat tylko poleciało mi 6 fasolek :) takze zegnam ten smieszny serverek :)

Opublikowano

- Pełno osób na bossach i spotach, więc trzeba się bić o spoty, ale jak mam się bić o spoty jak Fasolek nie ma.

- Gildia za 50kk? Śmiech na sali, na tym serwerze nigdy nie będzie wojen, jak tego nie zmienicie.

- Na serwerze tylko jeden Administrator odpowiada na pytania na PW, nie ogarnia on całkowicie niczego i nie ma pojęcia o własnym serwerze.

- Brak TS3 a kontakt na forum u was ogranicza się na blokowaniu wszystkim SzoutBoxa oraz zamykaniu tematów, które nie zostały rozwiązane.

- Kiedy naprawicie logowanie oraz kanały? Zalogować się nieraz nie idzie, za to działają tylko 2 kanały w moim przypadku to CH1 i CH5.

Szczerze? Nie polecam i odradzam, jakąkolwiek grę na tym serwerze.  ;)

Ps. WH działa droga administracjo ;) Nawet tego nie wiecie  xD 

Składasz się z kolegami po 5/10kk i masz gildie. Problem ?

Jeśli masz jakiś problem, pytanie wejdź na forum to nie boli - jeśli administrator jest online odpowiedź dostaniesz w minute.

Opublikowano

Gdzie się respi rakszas i mantyxawara ? dokładny resp :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gdzie się respi rakszas i mantyxawara ? dokładny resp :)

Rakszas prawy górny róg taki namiot, a mantyxawar lewy dolny też koło namiotu. ;>

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Rakszas prawy górny róg taki namiot, a mantyxawar lewy dolny też koło namiotu. ;>

A co jaki czas ? :)

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam czy mi sie wydaje, że został zmniejszony % wejścia +40/50 średnich do broni ?

Chyba tak, bo ja ustawiłem na 40% i kręci już się godzinę...

U jakiego NPC można zrobić 6/7 bony?

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Opublikowano

10min i miałem śr 46 ;)

6/7 na mapie od 140 masz NPC

Opublikowano

­

A co jaki czas ? :)

Bodajże 30min.

U tego na mapie 140.

tenor.gif

Opublikowano

@MałyShu

0504 13:46:09822 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=137) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0504 13:46:09822 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=139) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0504 13:46:13698 :: IP: 172.16.0.10
0504 13:46:16981 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0504 13:46:21427 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/b/obj/landmark_statuestone_lod_01.gr2
0504 13:46:21427 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/b/obj/landmark_statuestone.mdatr
0504 13:46:21427 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/b/obj/landmark_statuestone_lod_01.gr2
0504 13:46:21427 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/b/obj/landmark_statuestone.mdatr
0504 13:46:22858 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/c/building/c1-landmark-01-bellhouse_lod_01.gr2
0504 13:46:22858 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/c/building/c1-landmark-01-bellhouse.mdatr

Fatal Error, cannot compute tree [CSpeedTreeRT::Compute - threw an unknown system exception]

0504 13:46:24782 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/wom/dat/tre_f_confsapa.spt' [No such file or directory]
0504 13:46:24784 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/wom/ot/treewillowoakyoungsu.spt' [No such file or directory]
0504 13:46:24934 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/b3_beech_rt3.spt' [No such file or directory]
0504 13:46:24935 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/b3_beech_rt3.spt' [No such file or directory]

Chyba wam się klient popsuł... BTW. Macie pozwolenie na używanie grafiki z WOM2? ;x

Serwer może i jest jako tako fajny, ale strasznie niedopracowany. Żeby wejść na serwer muszę ściągnąć całego klienta za pomocą patchera z prędkością 250kB/s zamiast normalnego 1.6MB/s...  Porażka.

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

@MałyShu

0504 13:46:09822 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=137) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0504 13:46:09822 :: CPythonSkill::RegisterSkillDesc(dwSkillIndex=139) - Strange Skill Need Weapon(CLAW)
0504 13:46:13698 :: IP: 172.16.0.10
0504 13:46:16981 :: CMapOutdoor::Load - LoadMonsterAreaInfo ERROR
0504 13:46:22858 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/c/building/c1-landmark-01-bellhouse_lod_01.gr2
0504 13:46:22858 :: Mark image d:/ymir work/MPCforum/c/building/c1-landmark-01-bellhouse.mdatr

Fatal Error, cannot compute tree [CSpeedTreeRT::Compute - threw an unknown system exception]

0504 13:46:24782 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/wom/dat/tre_f_confsapa.spt' [No such file or directory]
0504 13:46:24784 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/wom/ot/treewillowoakyoungsu.spt' [No such file or directory]
0504 13:46:24934 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/b3_beech_rt3.spt' [No such file or directory]
0504 13:46:24935 :: SpeedTreeRT Error: CSpeedTreeRT::Load Tree - failed to load file 'd:/ymir work/tree/b3_beech_rt3.spt' [No such file or directory]

Chyba wam się klient popsuł... BTW. Macie pozwolenie na używanie grafiki z WOM2? ;x

Serwer może i jest jako tako fajny, ale strasznie niedopracowany. Żeby wejść na serwer muszę ściągnąć całego klienta za pomocą patchera z prędkością 250kB/s zamiast normalnego 1.6MB/s...  Porażka.

To nie grafika, a pliki te z tego co wiem udostępnij sam właściciel wom2 ;)

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

To nie grafika, a pliki te z tego co wiem udostępnij sam właściciel wom2 ;)

Taa teraz dopiero spojrzałem w dział z plikami serwerowymi. Ale to nie zmienia faktu, iż w kliencie jest błąd, który trzeba poprawić. Z tego co widzę błąd występuje zarówno na patchowanym jak i niepatchowanym kliencie. ;)

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Serwer potrzebuje zmian :DDDD

-usunac te rudy  lub dac mape z nimi.

-sr sie zyebaly.W dzien startu mialem 2x w 20 minut.Teraz przez 4h nie wbija.

-Za mało bossow.

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Forum mi w końcu zadziałało po wielu trudach i okazuje się, że na forum jest też łatka... ^^ Dobrze czasem wyjść na dwór i pomyśleć..

Co do serwera to Kolega wyżej ma 100% racji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...