Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To jest serwer z konkretami dla ludzi, którzy lubią rywalizację na pewnym poziomie. Eq zrobić - prościzna, ubić bossa - nic prostszego, zrobić eq do pvp - max 10minut roboty. Serwer o bardzo dynamicznej rozgrywce, gdzie nie stoi się w miejscu i narzeka na dzieci, bo jest co robić. Kontakt z administracją to kwestia wejścia na forum lub po prostu napisanie pw w grze.

Miałem pewne wątpliwości co do serwera, lecz wszystkie zostały rozwiane. Serdecznie polecam i zapraszam na

serwer, bo warto.

Z tymi bossami to nie taka prosta sprawa, potrafią przywalić. Taki tryton 50K, nie wspomnę już o silniejszych bossach. więc o ile je jest dosyć łatwo ubić, to gorzej z ich dmg, powinien zostać trochę obniżony

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z tymi bossami to nie taka prosta sprawa, potrafią przywalić. Taki tryton 50K, nie wspomnę już o silniejszych bossach. więc o ile je jest dosyć łatwo ubić, to gorzej z ich dmg, powinien zostać trochę obniżony

50k to dużo?

tenor.gif

Opublikowano

ludzie komu w tym czasach chce się robić dt po trute  inne na 75... nikomu to zniechęca... dajcie do kupienia lub coś w końcu to easy

Możesz kupić w M1. O trute jest łatwo, z jednego DT dropi do 3 broni na 75. I zawsze możesz dropnąć z 5 mapek i lecieć na ripa od razu.

tenor.gif

Opublikowano

ludzie komu w tym czasach chce się robić dt po trute  inne na 75... nikomu to zniechęca... dajcie do kupienia lub coś w końcu to easy

Dropnij sobie z 15 mapek i lataj z drugiego piętra.

Serwer genialny, wszystko dopasowane i gra się z czystą przyjemnością. Jedyne co doskwiera to pt na dungi, gram sam i nie powiem żeby mi to pomagało:D

Opublikowano

spatchowałem klienta, tylko że po spatchowaniu znowu wyskakują mi ZNAKI ZAPYTANIA.

następnie wklejam te pilki co są na forum i nie loguje mnie do gry nawet po kilka minut czekam . CO MAM ZROBIĆ TYM RAZEM? BO NIEGDZIE NIE MA NA FORUM TEGO.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na forum jest wystarczy pobrać dwie rzeczy jedno do packa i 2 podmienić klienta i tyle a patcher nie trzeba ani wypakować ani do klienta dawać i normalnie grasz 

giphy.gif

Opublikowano

Na forum jest wystarczy pobrać dwie rzeczy jedno do packa i 2 podmienić klienta i tyle a patcher nie trzeba ani wypakować ani do klienta dawać i normalnie grasz 

umiesz czytać? zrobiłem to co trzeba i właśnie nie chce działać przed aktualizacja bylo wszystko ok.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

umiesz czytać? zrobiłem to co trzeba i właśnie nie chce działać przed aktualizacja bylo wszystko ok.

Spróbuj wypakować klienta na nowo i wrzucić te pliki jeszcze raz.

Opublikowano

Jest problem po aktualizacji patcher trzeba jak byś czytał na forum a nie tu to byś wiedział  xD

To, że jest problem to chyba widze i go mam, prawda? Po co ten bezsensowny komentarz, po prostu byłem ciekaw czy ktoś ma rozwiązanie tego problemu, nie pozdrawiam.

Opublikowano

Wchodze po aktualizacji na 3 konta i wszystko mam ;>

cieszę się że masz wszystko :) Jakbym  też miał to bym nic nie pisał ale niestety tak nie jest 

Opublikowano

Serwer super. Gra sie bardzo przyjemnie, jest co robić wszystko ładnie pięknie dopasowane. Polecam serwer każdemu kto jeszcze nie wbił i tym co się wahają.

Opublikowano

Czemu serwer ciągle offuje?

"Być albo nie być, ty jesteś nad zdrowie, Ile cię trzeba cenić, ten tylko się dowie, gdy Hamlet - książe duński przyleci na krowie."
13 posterunek - scena Hamleta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...