Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Arianea.eu [Dedyk] [Easy]

MałyShu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co powiecie na zmniejszenie dmg Azraelowi? Bo jak byliśmy w 6 na dc, to na skilla nas wzial xD

Do tego można by było trochę zmniejszyć hp metinom i bossom, jeśli ktoś nie gra bodym lub wp to ma trochę ciężko.

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdzie sie ulepsza te pasy? u kowala tego nie widze...

Co powiecie na zmniejszenie dmg Azraelowi? Bo jak byliśmy w 6 na dc, to na skilla nas wzial xD

Do tego można by było trochę zmniejszyć hp metinom i bossom, jeśli ktoś nie gra bodym lub wp to ma trochę ciężko.

Wp ma wlasnie najlepiej, widac ze sie nie znasz... Ochronka Ostrze i Strach robia rozpierdol.

Opublikowano

Gdzie sie ulepsza te pasy? u kowala tego nie widze...

Wp ma wlasnie najlepiej, widac ze sie nie znasz... Ochronka Ostrze i Strach robia rozpierdol.

A Ty widać, że nie umiesz czytać.

Ktoś kto NIE gra wp ma ciężko, ten kto gra ma łatwo. To bylo proste zdanie

Opublikowano

Czy tylko ja tak mam czy mi sie wydaje, że został zmniejszony % wejścia +40/50 średnich do broni ?

zostal zmniejszony i to ostro na starcie serwera 200 zmianek i dwa razy mialem sr 50+ w fms

Opublikowano

TS dopiero będzie zakładany, a co do średnich i szansy to nic nie zostało zmienione. 

Co do online cały dzień jest ponad 700, w najlepszym okresie liczba wzrosła do 812, w tygodniu ruszymy z reklamą na Youtube dopiero. :)

Opublikowano

po czasie grania, wyskakują znaki zapytania , ogarnijcie tego klienta ;x

Jest temat na forum, polecam tam zaglądać. 

Opublikowano

iD88Vbo.png

wytłumaczysz mi gdzie, bo ja chyba za ciemny jestem.. jak klikam "resetuj punkty statusu" to pisze, że możliwe było do 30lvla

Spokojnie. Zaktualizuj klienta i będzie gitara, musisz spaczować. Matek, dlaczego ubić bossy, metki katorga? Odpala marmur i izi schodzi chyba co. :)

Nie pomogło :) ktoś może jeszcze poradzić?

Opublikowano

sa na tym serwerze takie przykre przypadki ze odechciewa sie grac. np. CzeszeDywany   noob jakiego nie widzialem, ciagle wbija na dt ludziom i ksuje.  nie wiem co z  takimi ludzmi robic!

Opublikowano

sa na tym serwerze takie przykre przypadki ze odechciewa sie grac. np. CzeszeDywany noob jakiego nie widzialem, ciagle wbija na dt ludziom i ksuje. nie wiem co z takimi ludzmi robic!

To nie ma tutaj priv dt ?!
Opublikowano

jak nie zrobicie  priv dt to nie mozna  normalnie isc a o 04 rano nie bede chodzil.  ciagle ktos ksuje  DT.    dzis bylem 6 razy i ciagle ktos wbija. ludzie  po H*J TO ROBICIE?

Opublikowano

Mówicie że reklama na yt ma pojawić się na tygodniu. Możecie powiedzieć z jakimi youtuberami już jesteście umówieni? 

Opublikowano

­

sa na tym serwerze takie przykre przypadki ze odechciewa sie grac. np. CzeszeDywany   noob jakiego nie widzialem, ciagle wbija na dt ludziom i ksuje.  nie wiem co z  takimi ludzmi robic!

Najlepiej zabić go i nie dawać wstać. Nie wiem jaki wy problem macie z tym DT, wczoraj poszedłem sobie 10 razy i nikt nie ksuł. A jak przyszedł jakiś kozaczek to padał na 2 skille. Choć i tak najlepszy był typ co wbił mi na spota i chciał go odbijać, a padł na Uderzenie Miecza xD Biedaczek, miał mniej niż 45k, nie ogarniam jak :v

tenor.gif

Opublikowano

Dlaczego serwer easy a na każdy dungeon musze wchodzić w pt ?

Bez sensu.  Wypadałoby zmienić to ...

No dobrze by bylo... Nie lubie szukac ogona..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...