Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież to jest normalnie na każdym serwerze który teraz startuje za parę miesięcy będzie ta sama sytuacja co tutaj, nikt wiecznie grać na serwerze nie będzie, także ja osobiście się w ogóle nie dziwie. A szkoda bo serwer jest okej. 

xD 

Opublikowano

Przecież to jest normalnie na każdym serwerze który teraz startuje za parę miesięcy będzie ta sama sytuacja co tutaj, nikt wiecznie grać na serwerze nie będzie, także ja osobiście się w ogóle nie dziwie. A szkoda bo serwer jest okej. 

Takie uroki serwerów medium/hard YouTuber kończy grę i ludzie za nim idą na nowy serwer, no ale trudno nic nie jest wieczne, wolę się skupić na serwerach easy bo tam nie latają za "idolem".

Tak czy siak nie zamierzam zamknąć moriesa nawet jak będzie grało 5 osób :)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Takie uroki serwerów medium/hard YouTuber kończy grę i ludzie za nim idą na nowy serwer, no ale trudno nic nie jest wieczne, wolę się skupić na serwerach easy bo tam nie latają za "idolem".

Tak czy siak nie zamierzam zamknąć moriesa nawet jak będzie grało 5 osób :)

Mnie liczba online nie dziwi, gracze piszacy tu ostatnie posty, na ktore nie raczyles odpowiedzic, smieja sie jedynie z Ciebie i Twoich zapewnien. Pamietasz je? W polowie czerwca twierdzilas ze ubylo 1/3 graczy bo wszyscy poprawaiaja oceny i gwarantujesz, ze w wakacje bedzie 1500 graczy. Faktycznie - pomyliles sie o jedno zero... :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Mnie liczba online nie dziwi, gracze piszacy tu ostatnie posty, na ktore nie raczyles odpowiedzic, smieja sie jedynie z Ciebie i Twoich zapewnien. Pamietasz je? W polowie czerwca twierdzilas ze ubylo 1/3 graczy bo wszyscy poprawaiaja oceny i gwarantujesz, ze w wakacje bedzie 1500 graczy. Faktycznie - pomyliles sie o jedno zero... :)

Rozumiem, ale zrozum że ja nie jestem od "kontaktu z graczami" robię swoje i z tego jestem rozliczany, mam kilka innych projektów o których nawet nie wiecie(nie mówię tylko o metinie, bo z niego powoli wychodzę tak jak większość co w tym siedzą), tak czy siak wracając do meritum, rozumiem to co piszą bo tak jest, ale wiesz my z tym nic nie możemy zrobić w podobnej sytuacji znalazło się kilka innych serwerów Medium. Tak czy siak popiszę trochę do youtuberów czy chcą zacząć nagrywać.: )

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Rozumiem, ale zrozum że ja nie jestem od "kontaktu z graczami" robię swoje i z tego jestem rozliczany, mam kilka innych projektów o których nawet nie wiecie(nie mówię tylko o metinie, bo z niego powoli wychodzę tak jak większość co w tym siedzą), tak czy siak wracając do meritum, rozumiem to co piszą bo tak jest, ale wiesz my z tym nic nie możemy zrobić w podobnej sytuacji znalazło się kilka innych serwerów Medium. Tak czy siak popiszę trochę do youtuberów czy chcą zacząć nagrywać.: )

Nie mniej przez ta sytuacje stales sie osoba niewiarygodna, zdajesz sobie z tego sprawe? "Zapewniales", ze gracze wroca i "gwarantowales" w wakacje nadal 1,5k. Czyli obiecales cos, co de facto bylo nierealne.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Ale co Ty w ogóle pierdolisz za głupoty koleś? Przecież po utracie youtuberów było te 1k osób, spierdoliłeś sprawę Ty i tylko i wyłącznie Ty.

Zaczynając od bugów na truty, które i tak jakoś dało się załagodzić, kończąc na Twoich pustych obietnicach. Updejty takie tam fajne rzeczy a co k***a dodałeś? Autopickup do klienta i po sprawie. No kogo Ty próbujesz oszukać? Samego siebie? Zadbałbyś o serwer i gwarantowałbym Ci że ludzie by zostali. Jak ktoś widzi zainteresowanie z strony administracji, wielki pokład energii nawet jak wszystko się pierdoli to miło na to patrzeć. A jeżeli Ty swoją zasraną dupą nie jesteś w stanie dotrzymać ani jednego słowa to tak jest, no niestety taka jest prawda.

­

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Sam zrobiłbym wszystko, żeby grało o wiele więcej osób, server jest naprawdę dobry, sam zacząłem wczoraj grać, gra się przyjemnie, server ma ciekawe nowości :)

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Sam zrobiłbym wszystko, żeby grało o wiele więcej osób, server jest naprawdę dobry, sam zacząłem wczoraj grać, gra się przyjemnie, server ma ciekawe nowości :)

mi sie odechiało gdy na 20lvl w m2 znikło mi eq po relogu na inny channel... 

rsz_ish6nntkdak3pdvq7i3v.jpg

Opublikowano

mi sie odechiało gdy na 20lvl w m2 znikło mi eq po relogu na inny channel... 

Też by mi się odechciało po takim czymś, ale mam dobre na ok. 50-60 lvl i czekam, aż go dobiję tylko.. mało osób, nawet jak dwie osoby będą grali to będę grał.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

opłaca sie tu grac?

Nie. Pustki, a surek na serwer ma wyjebane od grubo miesiąca. W sumie zawsze miał wyjebane, ale chociaż coś ponad miesiąc temu jeszcze robił.

Opublikowano

opłaca sie tu grac?

Tak, bo masz gwarancje stabilności, ale co do liczby online to trochę mało, ale popracujemy tak czy siak nad tym.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Tak, bo masz gwarancje stabilności, ale co do liczby online to trochę mało, ale popracujemy tak czy siak nad tym.

Nie SUREK sam dobrze wiesz że nad tym nie popracujesz i nic nie zrobisz ;]

SUREK robi serwery dla hajsu które stoja po kilka miesięcy a potem padają jak mories ;]

Opublikowano

Nie SUREK sam dobrze wiesz że nad tym nie popracujesz i nic nie zrobisz ;]

SUREK robi serwery dla hajsu które stoja po kilka miesięcy a potem padają jak mories ;]

Jak pisałem z Surkiem na gg to mówił, że pod hajsy serwerów nie robi  xD Polecam serwer, miał dużo online ,a i tak jest dobrze utrzymuje się 100+ online  xD

Ps

@SurReeK 

To juz nie jest najlepszy serwer hard  :P  Liczba osób online spadła, więc lepsze serwery są, pozdrawiam  xD

820f67ffb2f34.png

Opublikowano

Jak pisałem z Surkiem na gg to mówił, że pod hajsy serwerów nie robi  xD Polecam serwer, miał dużo online ,a i tak jest dobrze utrzymuje się 100+ online  xD

Ps

@SurReeK 

To juz nie jest najlepszy serwer hard  :P  Liczba osób online spadła, więc lepsze serwery są, pozdrawiam  xD

Łykaj to co ci wciska a w zime będziesz w klapkach  chodził

Opublikowano

Chyba z 6 serwer surka i izumiego w ciągu ostatnich 9-10 miesięcy. To jest patologia. Serwer wytrzyma max do wakacji, po czym będzie grać z 300 osób. Potem wystartuje kolejny pod zupełnie inną nazwą. W końcu hajs się musi zgadzać.

NIE RADZĘ TUTAJ GRAĆ, serwer nastawiony zdecydowanie pod zarobek. Zbyt długo to nie postoi.

Tak jak pisałem dwa miesiące temu... Jedynie pomyłka z zawyżoną ilością graczy :/ Nawet 300 widzę, że nie ma... Pewnie surek już zaplanował nowy serwer żeby zbić hajs.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Tak jak pisałem dwa miesiące temu... Jedynie pomyłka z zawyżoną ilością graczy :/ Nawet 300 widzę, że nie ma... Pewnie surek już zaplanował nowy serwer żeby zbić hajs.

To sie akurat zgadza bo niedlugo startuje Laneris s2 :P

Servera nie polecam, rowniez sie nie mylilem piszac o nim opinie zaraz po starcie..

opłaca sie tu grac?

Nie oplac sie, na serverze jest ok 100 osob online, surek nie robi nic procz odswiezania tego tematu, obiecuje reklamy, ktorej nie bedzie. 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Powiedzcie mi czy wy macie zamiar cos jeszcze robić z serwerem? Czy usuniecie tak jak praktycznie każdy wasz serwer po miesiącu góra 2? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...