Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SuReek, tak szczerze.czemu nie zrobisz ss z  liczba graczy?

gdybys mial tyle online co teraz, to bys z przyjemnoscią zrobil zeby sie nie czepiali ludzie.. ;]]

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ten serwer sam sie wyklucza mialo byc dodawane nowe bizu 120 lvl obiecanki dobrze ze nasza postac poszla juz w  pizdu bo na ten serwer surek ma wyjebane :) 

Opublikowano

Ten serwer sam sie wyklucza mialo byc dodawane nowe bizu 120 lvl obiecanki dobrze ze nasza postac poszla juz w  pizdu bo na ten serwer surek ma wyjebane :)

Miało być ale gracze nie chcą tego update z maks levelem, zrobimy jeszcze ankiete co do maksa

Kiedy będzie obiecane zwiększenie lvl-a i update na serwerze? 

Ankieta będzie.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nadal to wszystko omija. Co za pajac. Kiedy ludzie przejrzą na oczy i przestaną tutaj marnować swój cenny czas...?

@. Jaki lvl max..?

Opublikowano

Nadal to wszystko omija. Co za pajac. Kiedy ludzie przejrzą na oczy i przestaną tutaj marnować swój cenny czas...?

@. Jaki lvl max..?

105 ;)

Opublikowano

chciałem pobrać i zagrać, ale po przeczytaniu kilku postów "administratora" jakoś mi się odechciało

trochę kultury..

//

@down

denerwować się można, ale nie trzeba tego pokazywać w taki sposób

Opublikowano

chciałem pobrać i zagrać, ale po przeczytaniu kilku postów "administratora" jakoś mi się odechciało

trochę kultury..

Ciekawe czy ty byś się nie denerwował, jakby ciągle te same osoby na ciebie najeżdżały. A pewnie co nie którzy nawet na serwerze nie grają, albo nie wbili nawet 50lvl.

Opublikowano

szkoda że serwer powoli upada, było fajnie przez chwile do kiedy nie było bugów z rosami, trutami oraz cofek itemów... jakby tego było mało administracja olewa serwer, forum, teamspeaka jak sie tylko da. zostały skradzione itemy o wartosći około 200zł, napisałem na forum do SuRkA i jego poplecznika Wafla jakieś 2 tygodnie temu... do tej pory brak odzewu z ich strony. Przeglądałem forum jakoś 3 dni temu, i widzę że TGM Mrozik jest online a więc piszę do niego że zostałem okradziony a on odpisuje mi magiczne zdanie które wszystko wyjaśnia " pisz do surka lub wafla". Po co dodajecie dwóch nowych TGM'ów którzy nie dość że są online raz na 3 dni to sa niekompetentni i nie robią nic?. Wchodzę na teamspeaka na kanał pomoc online, czekam ponad 2 godzniny przychodzi kolejny super TGM Laneryjczyk po czym pyta w jakiej sprawie itd.. mówię że zostałem okradziony, on pyta co ukradli ja wyliczam itemy o wartości 3kkk jak nie lepiej a on " sory ale ja nie mogę w tej sprawie pomóc". Cóż za zaskoczenie :)

Opublikowano

Ciekawe czy ty byś się nie denerwował, jakby ciągle te same osoby na ciebie najeżdżały. A pewnie co nie którzy nawet na serwerze nie grają, albo nie wbili nawet 50lvl.

50 izi 75 Lvl wbiłem na booociieeeeee dorobiłem sie tyle i takiego EQ ze ty bys sie w miecha tyle nie narobil wiec stul pysk i spierdo**** z tego tematu bo ten serwer już dawno upadł przez administracjeeeeeeeeee od 3 dni latam na wh i w m1 kazdego leje i Co do dzis nie mam bana ;D nawet juz nie ma z kim pvp wziasc tylko loic dupe trzeba tym frajerom 40 lvlom;D

@izi pizi skad truta siurku? :C

Opublikowano

50 izi 75 Lvl wbiłem na booociieeeeee dorobiłem sie tyle i takiego EQ ze ty bys sie w miecha tyle nie narobil wiec stul pysk i spierdo**** z tego tematu bo ten serwer już dawno upadł przez administracjeeeeeeeeee od 3 dni latam na wh i w m1 kazdego leje i Co do dzis nie mam bana ;D nawet juz nie ma z kim pvp wziasc tylko loic dupe trzeba tym frajerom 40 lvlom;D

@izi pizi skad truta siurku? :C

No to rzeczywiście masz się czym szczycić, że na bocie dorobiłeś się więcej niż ja przez miesiąc. Jeśli można wiedzieć to skąd masz takie info ile ja się dorobiłem w miesiąc?

Skąd truta?

Opublikowano
Witajcie, mamy mały problem z serwerownia HosTeam, najprawdopodobniej jest to zmasowany atak ale tego nie jesteśmy pewni gdzyż cała serwerownia http://HosTeam.pl/nagle nie działa, będziemy informować o wszelkich zmianach, za wszelkie utrudnienia przepraszamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

700-900, 1k widzialem moze raz.

429 graczy online o 12:19 2015/06/12

Ok. 1k

Nie wprowadzaj ludzi w błąd każdy kto tam grał to widział co sie dzieje jest coraz mniej Shopow , Ludzi w M1 ubywa serwer upada i upadnie w przeciągu 2 Tyg. 

Opublikowano

Nie wprowadzaj ludzi w błąd każdy kto tam grał to widział co sie dzieje jest coraz mniej Shopow , Ludzi w M1 ubywa serwer upada i upadnie w przeciągu 2 Tyg. 

Jedynym błędem jest twoja obecność tutaj. O 12:29 nigdy nie bedzie duzo graczy bo wszyscy sa w pracy albo w szkole.

Co do serwera pobiore i sprawdze.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

To przepraszam w tym ukladzie, ja tu nie gram a jedynie sledze temat jak i licznik servera - ciekaw bylem jak Surek sobie poradzi :)

W tym momencie niecale 700 online.. Chyba macie racje.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To przepraszam w tym ukladzie, ja tu nie gram a jedynie sledze temat jak i licznik servera - ciekaw bylem jak Surek sobie poradzi :)

W tym momencie niecale 700 online.. Chyba macie racje.

Teraz już tylko 500 osób w przeciagu Tygodnia juz nawet tych 500 nie bedzie i bardzo dobrze. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...