Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu serw który stoi miesiąc i pada? juz nie ma na czym grać.

Nic nie pada po prostu sa takie dni, właśnie kontaktujemy sie z kilkoma youtuberami i gwarantujemy 1.5k online ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gwarantowaliście patche na lanerisie i w końcu wyłączyliście 2 edycje, teraz znowu tak bedzie?

Laneris dalej stoi, ale nie o nim jest ta prezentacja wiec prosze mowić o serwerze tylko gwarantujemy i tak będzie ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Znowu serw który stoi miesiąc i pada? juz nie ma na czym grać.

Teraz są dni w których każdy poprawia coś w szkole i niestety jest mniej graczy. Także trzeba czekać na okres wakacyjny 

Opublikowano

Poprawiliśmy:
- Przypomnij hasło na stronie
- Ogólne poprawki dotyczące maila na stronie.
Wszystko już powinno działać na stronie głównej, poprawiliśmy wszystko co zostało zgłoszone.

...

Pozdrawiamy!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Teraz są dni w których każdy poprawia coś w szkole i niestety jest mniej graczy. Także trzeba czekać na okres wakacyjny 

Serio w to wierzycie? Ze dlatego, ze jest koncowka szkoly, to z 1500 online zrobilo sie 600 online w godzinach szczytu? Z kogo Wy probujecie robic debili, z graczy czy z samych siebie? No ludzie :)

Powodzenia...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Serio w to wierzycie? Ze dlatego, ze jest koncowka szkoly, to z 1500 online zrobilo sie 600 online w godzinach szczytu? Z kogo Wy probujecie robic debili, z graczy czy z samych siebie? No ludzie :)

Powodzenia...

Spadek obstawiam że byłby maks 500 graczy sam teraz poprawiam ale wystawienie najpóźniej w szkołach jest do 19.06 zobaczymy po tym czasie jak sytuacja będzie się utrzymywała :) 

Opublikowano

Surek, mówiłem Ci zaraz po starcie że zrobiłeś gówno i moje słowa się w końcu potwierdziły. 

Ludzie, wy wierzycie w te brednie? Jak spadało online na samym początku to były tłumaczenia że za oknem jest gorąco, a jako że jest sobota pewnie wszyscy imprezują.

Sytuacja była dość prosta do przewidzenia, nie zbalansowany IS, spora ilość bugów i podejście administracji do graczy jednak zrobiła swoje. Praktycznie już nikt sensowny nie nagrywa z serwera i wątpię żeby nagrał, twoje stałe ~2000 osób online było tylko w dzień startu, niestety nie można cały czas żyć marzeniami surku. 

lownfast

Opublikowano

Surek, mówiłem Ci zaraz po starcie że zrobiłeś gówno i moje słowa się w końcu potwierdziły. 

Ludzie, wy wierzycie w te brednie? Jak spadało online na samym początku to były tłumaczenia że za oknem jest gorąco, a jako że jest sobota pewnie wszyscy imprezują.

Sytuacja była dość prosta do przewidzenia, nie zbalansowany IS, spora ilość bugów i podejście administracji do graczy jednak zrobiła swoje. Praktycznie już nikt sensowny nie nagrywa z serwera i wątpię żeby nagrał, twoje stałe ~2000 osób online było tylko w dzień startu, niestety nie można cały czas żyć marzeniami surku. 

Eh, nie ma ani jednego błędu oprócz opisów ale to zalicza się do błędu nie bugu. Graczy przybędzie spokojnie nie jest źle 700/900 online, 90% serwerów chciała by mieć taką liczbę graczy, a teraz zaczynamy się brać za serwer niedługo ruszy coś ciekawego z mojej serwerowni co wpłynie pozytywnie na działanie moich usług.

Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Wejdę zobaczę czy warto zagrać.

PS ile ludzi online mniej więcej?

700/1000

Z dnia na dzień co raz mniej. Ledwo 600 jest w godzinach szczytu :D Lada chwila to padnie :D

Czy ja wiem, teraz będzie więcej bo startuje u dwóch yt seria. 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Aha, czyli przypuszczam, że nie ma się czym chwalić? ;)

Po co mamy się chwalić youtuberami? Nie rozumiem takiego toku myślenia. Zobaczysz sam ;)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Fajnie się grało... Ale Surek woli grać w lola niż odpowiedzieć 2slowa lub poswiecic 2min.... Nie polecam :((((

Ja nie jestem od kontaktu z graczami, lecz od spraw technicznych, a nie gram w lola w ciągu miesiąca grałem maksymalnie 10 rund wiec proszę Cie...

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

dla pytających o liczbe online daje ss z dziś z godz widocznej na ss xD

10435485478158078839.jpg

mi to na 700 online nie wygląda, jakieś 550-600 max bym ujął ale.. zawsze mogę się mylić ;)

na początku popełniliście kilka znaczących błędów które suma sumarum odbiły sie teraz :)

Opublikowano

dla pytających o liczbe online daje ss z dziś z godz widocznej na ss xD

10435485478158078839.jpg

mi to na 700 online nie wygląda, jakieś 550-600 max bym ujął ale.. zawsze mogę się mylić ;)

na początku popełniliście kilka znaczących błędów które suma sumarum odbiły sie teraz :)

Spoko zobaczymy od soboty, kilka youtuberów zaczyna serie na pełnej pompie!

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Fajnie się grało... Ale Surek woli grać w lola niż odpowiedzieć 2slowa lub poswiecic 2min.... Nie polecam :((((

no bo lol jest z*******y ;) Platyna sama się nie wbije ; D 

Serwer oczywiście polecam i jak ktoś lubi medium z 105 max to zapraszam ;d 

xD 

Opublikowano

Surek się tłumaczy że nie jest od kontaktu z graczami, serwer pustoszeje, a gracze miesiącami czekają na UB w sprawie nie słusznego bana  - http://snag.gy/0PMqV.jpg

Surek obiecał że wyśle tego swojego pazia waffla do działu jakoś 3 dni po banie który mi nałożył, mija już chyba trzeci tydzień, nie dotarł - Nadzieją podstawą, kiedyś administracja na forum dotrze (y)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...