Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MorieS.PL [Dedyk] [Medium/Hard]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie jestem od kontaktu z graczami, lecz od spraw technicznych, a nie gram w lola w ciągu miesiąca grałem maksymalnie 10 rund wiec proszę Cie...

Nie rozumiem jednego, dużo osób narzeka na słaby kontakt z administracja a Ty zamiast coś z tym zrobić (palnąć tego Wafla w łeb żeby to ogarnął, ewentualnie postarać się o kogoś innego, co miałby czas to robić) to siedzisz na dupie i czekasz na gwiazdkę z nieba. Skoro ludzie narzekają i uciekają z servera to coś jest nie tak i pora to zmienić. Co Wam da kolejna seria u ytberów skoro gracze czuja się olani? 

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie rozumiem jednego, dużo osób narzeka na słaby kontakt z administracja a Ty zamiast coś z tym zrobić (palnąć tego Wafla w łeb żeby to ogarnął, ewentualnie postarać się o kogoś innego, co miałby czas to robić) to siedzisz na dupie i czekasz na gwiazdkę z nieba. Skoro ludzie narzekają i uciekają z servera to coś jest nie tak i pora to zmienić. Co Wam da kolejna seria u ytberów skoro gracze czuja się olani? 

No tak odpalamy support online, który będzie czynny od pn-pt... W sobote podam więcej informacji.

Surek się tłumaczy że nie jest od kontaktu z graczami, serwer pustoszeje, a gracze miesiącami czekają na UB w sprawie nie słusznego bana  - http://snag.gy/0PMqV.jpg

Surek obiecał że wyśle tego swojego pazia waffla do działu jakoś 3 dni po banie który mi nałożył, mija już chyba trzeci tydzień, nie dotarł - Nadzieją podstawą, kiedyś administracja na forum dotrze (y)

Support online będzie od tego i poprawimy znacznie kontakt z graczami.

no bo lol jest z*******y  ;) Platyna sama się nie wbije ; D 

Serwer oczywiście polecam i jak ktoś lubi medium z 105 max to zapraszam ;d 

To zobacz moją historię gier S u R e K nick, i wtedy oceniaj czy gram w lola... 

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

No tak odpalamy support online, który będzie czynny od pn-pt... W sobote podam więcej informacji.

Support online będzie od tego i poprawimy znacznie kontakt z graczami.

To zobacz moją historię gier S u R e K nick, i wtedy oceniaj czy gram w lola... 

Ale przecież ja nic do tego nie mam że grasz w lola, powiedziałem tylko że ta gra jest z*******a ;D Człowieku, gdyby mnie interesowało kto w co gra to bym chyba upadł na głowę ^^ 

powodzenia ;d 

xD 

Opublikowano

f5

460 online. Wakacje juz praktycznie sa bo nie wmowisz nam, ze ktos jeszcze w szkole siedzi.

Zatem gdzie te Wasze "gwarantowane" 1,5k? Bez zlosliwosci.. ;-)

(a od 5 dni jedyne posty w tmeacie sa Twoje, odswieazajace :P )

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

460 online. Wakacje juz praktycznie sa bo nie wmowisz nam, ze ktos jeszcze w szkole siedzi.

Zatem gdzie te Wasze "gwarantowane" 1,5k? Bez zlosliwosci.. ;-)

(a od 5 dni jedyne posty w tmeacie sa Twoje, odswieazajace :P )

No co i dobrze ku**ie mial wyje***ane na graczy teraz gracze maja na niego i prawidlowo :D

Opublikowano

Serwer upadł nie ma co się oszukiwać :x Zostaje tylko wejść i wyrzucić eq żeby nie zmarnować tam już nawet minuty

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngQOSA

Tu nie ma co ratować, olali serwer na początku to teraz niech nie płaczą, że ludzi nie ma :x Update miały być i co? Dalej nic, a jedynie co wprowadzili to autopickupa i zmienianie moobków na psy, serio? To miał być ten duży update z nowościami? :v

Opublikowano

Tu się już grać nie opłaca :) Pisze że 200 na liczniku a naprawde jest ok. 50-80.. Ale co lepiej pisac dalej "f5" niż odpowiadać na pytania.. I mieć wszystko w głębokim poważaniu... Serwer powoli upada.. Tak to jest jak sie ma serwer dla kasy :) I jak będziesz odpisywał nie mów że tak nie jest bo podobno otwierasz drugi .. :) Pogrążasz się człowieku..

Opublikowano

''spokojnie spokojnie, w wakacje znow bedzie +1000 online, teraz kazdy oceny poprawia'' chyba sie pomyliles o jedno 0 XDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...