Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdy tylko mój przyjaciel @BrainOnly wróci ze swojej placówki kształcącej da mi informacje o tym czy mogę wam udostępnić tego wspaniałego cheata o nazwie EloBuddy, tymczasem proszę o PW jeżeli ktoś chciałby go dostać gdy otrzymam pozwolenie.

Jakieś dowody, że masz? 4 posty...

­

giphy.gif

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakieś dowody, że masz? 4 posty...

­

wysyłałem wcześniej screeny z otrzymanego loadera, nie mam zamiaru się tutaj wykłócać czy potwierdzać słuszność moich słów, ci którzy wiedzą kim jestem mogą mi zaufać na słowo.

pozdrawiam.

Opublikowano

działa ten elobuddy? skrypty z l# tez działają?

To jest dokładnie tak że skrypty z L# działają na EloBuddy po wprowadzeniu pewnych zmian, czyli nie możesz zabrać skryptu z L# i odpalić go na EloBuddy.

EloBuddy to zupełnie inny projekt, wzorowany na L# lecz oczywiście rzeczy będą inne niż w L#, np. orbwalk, prediction etc. Odpalanie skryptów to można powiedzieć że taki bajer/dodatek.

Opublikowano

To jest dokładnie tak że skrypty z L# działają na EloBuddy po wprowadzeniu pewnych zmian, czyli nie możesz zabrać skryptu z L# i odpalić go na EloBuddy.

EloBuddy to zupełnie inny projekt, wzorowany na L# lecz oczywiście rzeczy będą inne niż w L#, np. orbwalk, prediction etc. Odpalanie skryptów to można powiedzieć że taki bajer/dodatek.

ok dzięki :)
Opublikowano

Widzę, że macie już EloBuddy to jakby co napisałem już antiboost na PW z prośbą o podesłanie :D

Dużo się nie różni launcher od starszej wersji :) Ale na pewno wprowadzili jakieś nowości :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

L# kupiłem (na tydzień ale jest :D ) i sprawdza się dobrze. Co do EloBuddy będzie to na pewno bardzo ciekawy projekt który zapowiada się genialnie.
Co mogę powiedzieć, no nic ;p Tylko czekać.

241r1xi.jpg

Opublikowano

Działa to na XP'ku SP3? Obecnie siedzę na dość starym sprzęcie :D

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

nie żaden cheat nie działa na XP ;)

Bol działa xD

zgJ0B8x.jpg

Opublikowano

Czemu tutaj o tym EloBuddy wypowiadają się mistejk, marocly, brain i jakies konto z 10 postami (nabitymi tutaj), ze mają EloBuddy, super, mogą podesłać, polecają się nawzajem.

Czy to nie jest dziwne? Co było w paczce Braina? Nie keylogger? Od kogo? :)

Coś tu jest podejrzane, zobaczymy co będzie dalej :)

Edit na szybko:

Poza tym, skoro Panom tak się chce wypowiadać w tym temacie, normalnie "żyjecie" nim, to co to za problem nagrać filmik jak wygląda i udowodnić, że macie? Też mogę zmienić nazwy plików  i zrobić screena folderu :P

Poza tym, gdybym sam miał takie coś - nie chwaliłbym się na lewo i prawo, tylko z niego korzystał, póki jest możliwość. Widocznie lubicie być w świetle fleszy mpcforumowych :)

Opublikowano

Czemu tutaj o tym EloBuddy wypowiadają się mistejk, marocly, brain i jakies konto z 10 postami (nabitymi tutaj), ze mają EloBuddy, super, mogą podesłać, polecają się nawzajem.

Edit na szybko:

Poza tym, skoro Panom tak się chce wypowiadać w tym temacie, normalnie "żyjecie" nim, to co to za problem nagrać filmik jak wygląda i udowodnić, że macie? Też mogę zmienić nazwy plików  i zrobić screena folderu :P

Poza tym, gdybym sam miał takie coś - nie chwaliłbym się na lewo i prawo, tylko z niego korzystał, póki jest możliwość. Widocznie lubicie być w świetle fleszy mpcforumowych :)

wchodzi jakas k***a z nickiem metinowiec95 po maturce wpada wpierdolic jakies gowno, screena folderu jak masz screeny loadera przywiesiu, no nie akurat twoja matka byla w tym folderze, niezle sie bawilem.

nie jestem jakims biedakiem co o wszystko zebra tylko do mnie pisza siema mordo chcialbys byc w BECIE xxx a ty k***a spamisz w tematach i c**j ci w dupe cebulaku

XDDDDDDDDDDDDDDD swietle fleszy co ty k***a mode na sukces tutaj nagrywasz? wyjebane mam w to forum i w takich plebanow jak ty, napisze krotko po angielsku lecz wyraznie, GET ON MY LVL JEWISH FAG

@metinowiec95

Opublikowano

Edit na szybko:

Poza tym, skoro Panom tak się chce wypowiadać w tym temacie, normalnie "żyjecie" nim, to co to za problem nagrać filmik jak wygląda i udowodnić, że macie? Też mogę zmienić nazwy plików i zrobić screena folderu :P

nie mam 15 lat żeby sie bawić w forumowego celebryte, ja p******e
Opublikowano

Gdyż to my akurat mamy, proste, logiczne.

Czy to nie jest dziwne?

Nie.

Co było w paczce Braina? Nie keylogger? Od kogo?

Keylogger, i co z tego? To było 3 miesiące temu.

Poza tym, skoro Panom tak się chce wypowiadać w tym temacie, normalnie "żyjecie" nim, to co to za problem nagrać filmik jak wygląda i udowodnić, że macie?

A po co cokolwiek komukolwiek udowadniać? Kto ma, ten ma; kto wie, ten wie.

Poza tym, gdybym sam miał takie coś - nie chwaliłbym się na lewo i prawo, tylko z niego korzystał, póki jest możliwość.

Ale nie masz, więc nie ma nad czym debatować.

Widocznie lubicie być w świetle fleszy mpcforumowych :)

Uwierz mi, niezbyt mnie interesuje opinia użytkowników forum.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...