Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://scr.hu/3i9p/yc5wi

ja tam dodam tylko tyle od siebie. Nie wnikam czy to tylko głupie gadanie , daje tylko screena z tym co napisał Hellsing :)

skąd pewność że to prawdziwy Hellsing ? Jest to troll który się za niego podaje nic więcej.

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skąd pewność że to prawdziwy Hellsing ? Jest to troll który się za niego podaje nic więcej.

Prawdziwy ale oni wszyscy powtarzają, że buddy wychodzi za niedługo itp. Wcześniej ustalili na początek czerwca i tego się trzymam

Opublikowano

ciekawe i nie prawdziwe to co piszesz .

Prawdziwy ale oni wszyscy powtarzają, że buddy wychodzi za niedługo itp. Wcześniej ustalili na początek czerwca i tego się trzymam

Pewnie ta sama sytuacja co z L# :)

Tomorrow/today BIG i wszyscy mokro mieli. A pisali to codziennie.

Opublikowano

poczekajcie az Hehehem wstawi wam jakies "prywatne" informacje, ktore znajdzie w necie :)

Duża ilość informacji dostarczona ode mnie na temat EloBuddy faktycznie była "publiczna", lecz część nadal nie wyszła na światło dzienne ;).

Słyszeliście może o tym, że wszyscy developerzy wrócili na L#? Przy EloBuddy zostali na razie Finn, Hellsing, Stefsot. Reszta jest bardzo nieufna.

Z tego co mówił Finn, do dokończenia są jedyne kosmetyczne poprawki, ale EloBuddy działać, działa.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Duża ilość informacji dostarczona ode mnie na temat EloBuddy faktycznie była "publiczna", lecz część nadal nie wyszła na światło dzienne ;).

Słyszeliście może o tym, że wszyscy developerzy wrócili na L#? Przy EloBuddy zostali na razie Finn, Hellsing, Stefsot. Reszta jest bardzo nieufna.

Z tego co mówił Finn, do dokończenia są jedyne kosmetyczne poprawki, ale EloBuddy działać, działa.

jak np screeny, ktore podales z forum :D

co za roznica czy beda devy czy nie , ludzie i tak poleca do tego co darmowe

Opublikowano

Z forum? Chyba zleakowanej konferencji skype.

Projekt nie będzie darmowy... pierwszy miesiac będzie darmowy (jako otwarta beta), później 10$ / 90dni.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Jeżeli będzie rzeczywiście 10 dolarów za 90 dni to super. Bardzo rozsądna i dobra cena. Na pewno dużo osób się skusi jeśli projekt będzie naprawdę tak dobry.  :)

Opublikowano

Większość screenów została robiona przez nas,niektórzy podsyłali to na nulleda,i od tego powstawały leaki.

L#,Bol jak i elobuddy  funkcjonują w darmowej wersji PAID czyt. crack.

L# jest scrackowane,lecz nie udostępniane ludziom (propsuje)

Bol,scrackowane i udostępnione 'cebulakom'

Elobuddy, zdecydowanie  najlepszy cheat. Nie dostępny jeszcze dla ludzi 'szarych'. Gdy tylko wejdzie,wszystkie inne projekty mogą mu tylko bić pokłony.Będzie bezkonkurencyjny.

Tak,posiadam zarówno dostęp do 4 scrackownych wersji Sharpa jak i elobuddy,przy elkobuddy nie musiałem prosić o dostęp,'szefostwo' projektu samo zapytało mnie,czy bym nie chciał zostać ich beta testerem. Zaraz zlecą się przedstawiciele gimnazjum,którzy mnie zrównają z ziemią,jakie to ja bajeczki wymyślam,ale trudno się mówi,ja i moi znajomi mamy dostęp,wy nie macie.

My>Wy

Dodatkowo mogę wam narobić ślinki,że 'kodzony' jest nowy cheat do LoLa,przez osobę którą administracja L# wyrzuciła ze swojego projektu. Jeżeli cheat będzie tak dobry,jak skrypty pisane przez niego,to w końcu będzie konkurencja dla elobuddy.

Nic wam nie podeślę,więc proszę,nie piszcie nawet PW do mnie.

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

Większość screenów została robiona przez nas,niektórzy podsyłali to na nulleda,i od tego powstawały leaki.

L#,Bol jak i elobuddy funkcjonują w darmowej wersji PAID czyt. crack.

Elobuddy, zdecydowanie najlepszy cheat. Nie dostępny jeszcze dla ludzi 'szarych'. Gdy tylko wejdzie,wszystkie inne projekty mogą mu tylko bić pokłony.Będzie bezkonkurencyjny.

Tak,posiadam zarówno dostęp do 4 scrackownych wersji Sharpa jak i elobuddy,przy elkobuddy nie musiałem prosić o dostęp,'szefostwo' projektu samo zapytało mnie,czy bym nie chciał zostać ich beta testerem. Zaraz zlecą się przedstawiciele gimnazjum,którzy mnie zrównają z ziemią,jakie to ja bajeczki wymyślam,ale trudno się mówi,ja i moi znajomi mamy dostęp,wy nie macie.

My>Wy

Dodatkowo mogę wam narobić ślinki,że 'kodzony' jest nowy cheat do LoLa,przez osobę którą administracja L# wyrzuciła ze swojego projektu. Jeżeli cheat będzie tak dobry,jak skrypty pisane przez niego,to w końcu będzie konkurencja dla elobuddy.

k*rwa kolejny bog który ma dostęp do każdego cheata xDDD taka prawda że gowno wiesz jak 90% tego forum xDDD zamknijcie w koncu ten temat bo nic ciekawego się tu nie da dowiedzieć od miesiąca
Opublikowano

k*rwa kolejny bog który ma dostęp do każdego cheata xDDD taka prawda że gowno wiesz jak 90% tego forum xDDD zamknijcie w koncu ten temat bo nic ciekawego się tu nie da dowiedzieć od miesiąca

No ale gość musi się jakoś dowartościować przecież. ;/

Opublikowano

dupa boli polaczyne z minecraft z nickiem ?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zdychaj w szczunie chuju

@top

jest crack, proof pw, elocha wacki

Opublikowano

dupa boli polaczyne z minecraft z nickiem ?XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

zdychaj w szczunie chuju

@top

jest crack, proof pw, elocha wacki

nie gram w minesrafta gównie XDDDDD kurwa ilu was tam jest w tych "bogach" ze kurwa kolejny znawca tu jest? XDD
Opublikowano

nie gram w minesrafta gównie XDDDDD k***a ilu was tam jest w tych "bogach" ze k***a kolejny znawca tu jest? XDD

no znawca czy nie znawca ale rucham ci matke, to jednak cos znaczy gowniaku xD, wypierdalaj tam do swoich kruluw reziego moze z nim zagrasz j****y p********y przywiesiu, nie nie jest mi smutno bo wiem ze zdechniesz w szczunie a ja bede biegal z dolarkami p********y biedaku, elocha bo ban leci za 3/2/1

Opublikowano

no znawca czy nie znawca ale rucham ci matke, to jednak cos znaczy gowniaku xD, wypierdalaj tam do swoich kruluw reziego moze z nim zagrasz j****y p********y przywiesiu, nie nie jest mi smutno bo wiem ze zdechniesz w szczunie a ja bede biegal z dolarkami p********y biedaku, elocha bo ban leci za 3/2/1

juz do ciebie nie pisze bo nie chce się znizac do twojego poziomu :) @top jakieś potwierdzone info w końcu?
Opublikowano

oczywiscie, zalalem ci matke z kumplami, lezy i sie nie rusza what to do?

Po tekstach to pewnie Radosław aka kontribujszyn z "thanks man" forum. 

W ogóle ta "ekipa" taka słodziutka.. mają wszystko ale nie pokażą filmu jak odpalają elobuddy i go używają. Dlaczego? tego nikt nie wie ale zaraz coś wymyślą XDDD

Opublikowano

Po tekstach to pewnie Radosław aka kontribujszyn z "thanks man" forum.

W ogóle ta "ekipa" taka słodziutka.. mają wszystko ale nie pokażą filmu jak odpalają elobuddy i go używają. Dlaczego? tego nikt nie wie ale zaraz coś wymyślą XDDD

to nie jest radi

widać że spędzasz czas jedynie na forach typu mpc dla kidow skoro o jakimś filmie gadasz

Opublikowano

to nie jest radi

widać że spędzasz czas jedynie na forach typu mpc dla kidow skoro o jakimś filmie gadasz

markoli prawilniak!!

Opublikowano

Z forum? Chyba zleakowanej konferencji skype.

Projekt nie będzie darmowy... pierwszy miesiac będzie darmowy (jako otwarta beta), później 10$ / 90dni.

wazne skad? wazne ze te informacje byly juz ukazane wczesniej:)

L#,Bol jak i elobuddy  funkcjonują w darmowej wersji PAID czyt. crack.

Elobuddy, zdecydowanie  najlepszy cheat. Nie dostępny jeszcze dla ludzi 'szarych'. Gdy tylko wejdzie,wszystkie inne projekty mogą mu tylko bić pokłony.Będzie bezkonkurencyjny.

My>Wy

swoimi postami pokazujesz jak wielkie braki sa w programie nauczania w gimnazjach :) 

pewnie to twoj projekt wielki skrypterze :))

tego pana nawet banowac nie trzeba, ojciec go bandito na pewno po głowie lal przez to taki pusty :) niech sie dzieciak wyżyje ;)

to nie jest radi

na "powaznych" forach, ktore przegladasz kazdy pisze sobie co chce i reszta w to wierzy ?:)

Opublikowano

wazne skad? wazne ze te informacje byly juz ukazane wczesniej:)

swoimi postami pokazujesz jak wielkie braki sa w programie nauczania w gimnazjach :)

pewnie to twoj projekt wielki skrypterze :))

tego pana nawet banowac nie trzeba, ojciec go bandito na pewno po głowie lal przez to taki pusty :) niech sie dzieciak wyżyje ;)

na "powaznych" forach, ktore przegladasz kazdy pisze sobie co chce i reszta w to wierzy ?:)

oczywiście bo to "poważne" fora jak to nazwałeś i nikomu nie chce sie bawić w jakieś fejki
Opublikowano

oczywiście bo to "poważne" fora jak to nazwałeś i nikomu nie chce sie bawić w jakieś fejki

wiec zapewne ladnie nauczyli cie aportowac: )

na kazdym forum sa takie osoby jak tutaj , wiec bez przesadyzmu :)

@top - devki mowia o srodku czerwca.

Opublikowano

wiec zapewne ladnie nauczyli cie aportowac: )

na kazdym forum sa takie osoby jak tutaj , wiec bez przesadyzmu :)

@top - devki mowia o srodku czerwca.

kodze cheaty od 8 lat wiec wiem troche wiecej co jest fejkiem a co nie;]]

devki czyli jedyni ktorzy zostali finn i hellsing, beka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...