Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem wszystkim, jak wiemy L# stał się od tego patcha płatny. Na nulledzie widnieje jednak informacja że istnieje jego zamiennik zwany tak jak w tytule. Po krótkim przeszukaniu internetów był to projekt samego finna który obecnie ostrzega by nie wspierać nieznanego interesu :P Ktoś może się wypowiedzieć oprócz tego że również bazuje na C#?

INFORMACJA

Ten wątek nie jest dla cebulaków w stylu "ooo ku... darmowy czit zamiast likszarpa!". Jeżeli jesteś jedną z nich i nie masz nic ciekawego do powiedzenia to od razu wyjdź.

UPDATE 1/5/15

Rozmawiałem z Hellsingiem nt omawianego programu, podsumuję krótko to co się dowiedziałem

- program początkowo będzie free, później paid

nie ma być restrykcji w kwestii rodzaju gier i ich ilości (tak jak free L#)

- każdy kto przejdzie na stronę EloBuddy dostaje bana na jodusce (taki los przynajmniej spotkał samego Hellsinga i kilku innych :P )

UPDATE 15/5/15

[8:26] Hellsing: Ye

EloBuddy will be released soon anyways
[8:26] Ja: k
[8:26] Hellsing: We are finetuning everything right now
nicki wycięte żeby cebule nie pod***ały do rito gems
  • Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Swoją drogą, ciekawe, na nulledzie zakazują gadania o tym, a sam o projekcie słyszałem tak samo, zamiennik L#, nie używałem, nie korzystałem, nie wiem jak działa. Ale akcja ciekawa

Opublikowano

Projekt Finna? Hmm.. ciekawe, jeżeli to prawda to zaprzecza to temu że iMeh wykupił Finna. No cóż miło będzie zobaczyć coś w jego wykonaniu.

Opublikowano

Gdy kiedyś sprawdzałem, to był jakiś kod źródłowy na GitHubie, API dla skryptów dosyć podobne do tego, które stosowane jest w L#.

Opublikowano

W sumie nie wiem czy dobrze myślę.. Ale czy nie wystarczyłoby napisać programd o Injectowania leaguesharp.core.dll? i Api obsługującego skrypty z l# by móc z nich korzystać?

Opublikowano

To ten projekt o którym pisałeś, że jest w drodze?

Ta.

Evade+ napisany przez Stefka

tNGXx18.gif

MmSVBAH.gif

Elobuddy prawdopodobnie będzie free, aczkolwiek skrypty paid.

Jest jeszcze zamiennik Bola. Przypadkiem google mnie nakierowało ale zapomniałem nazwy.

Masz na myśli LeagueBota?

Nic ciekawego.

Są jeszcze dwa nowe projekty.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Wait, to jak to wkońcu? EB płatne czy skrypty paid? Czy płatne to i to

Są 2 opcje.

EB dla vipów na nulledzie.

EB free + paid skrypty.

eSwH2k3.png

Opublikowano

A jest jakaś opcja zapłaty za vipa na nulledzie bez karty przez paypala? (ta sama akcja co z subem na jodusce)

#EDIT

nie zauwazylem pod spodem PMa do Oxide'a

Opublikowano

Są 2 opcje.

EB dla vipów na nulledzie.

EB free + paid skrypty.

Ale jak skrypty nie będą również free to wychodzi na to samo xD

Opublikowano

Bez urazy, ale z kiego ch*** żeś wziął te info?

@BrainOnly ?

Jesteśmy w grupie na Skype #elkobuddy,mamy na bieżąco wszystkie informacje,dodatkowo kilka przecieków doszło:)

Opublikowano

Czyli nawet jak kupi się vipa na nulledzie to i tak trzeba będzie bulić za skrypty?...

Przecież to drugi BoL xD

Zdecydowanie lepszy.

L6C327S.png

Niedlugo wszystko stanie sie jasne.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy, mam nadzieję że te ceny to takie z kosmosu nie będą, troszeczke słaby start to miało jakby tak nagle bulić za wszystko xD

Opublikowano

Poczekamy zobaczymy, mam nadzieję że te ceny to takie z kosmosu nie będą, troszeczke słaby start to miało jakby tak nagle bulić za wszystko xD

Przecież to nie jest nowy projekt,istnieje kupe czasu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...