Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Während jak Mistejk Kappa

@Edit do Mistejka nic nie mam :v

@Während = Mistejk , łbie.

@top

Elkobuddy niedlugo wychodzi, L# upada, BoL opensource. 

Ale i tak Riot bedzie mialo wiecej do roboty.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Katatuki Eee nie wyzywaj, wypraszam sobie xD

Co do Mistejka - myślałem, że umarł :v

Co do Joduski - sam się wjebał tym, że zrobił ten program płatnym a z tego co widać to słabo u niego z przeglądaniem kodu.

Opublikowano

Najlepsze? Chyba w szansie na bana xD

Miałem vipa kupionego na bolu i lipa większość skryptów broken... Są skrypty paid owszem ale co mi po skryptach do 10 postaci którymi nie gram ?

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Wie ktoś, czy bd wspierać win XP? Czy będzie wymagać framework 4.5? :/

Wspierane systemy operacyjne: Windows 7 Service Pack 1; Windows 8; Windows 8.1, Windows Server 2008 R2 SP1; Windows Server 2008 Service Pack 2; Windows Server 2012; Windows Vista Service Pack 2

Kiedy banwave L#? ^^

Zapewne będzie się pojawiał stopniowo.

wie ktoś kiedy ma to wyjść ?

za miesiąc, pół roku czy rok ?

Myślę że do miesiąca powinna pojawić się open beta.

eSwH2k3.png

Opublikowano

EloBuddy zamiecie L ze względu na Developerów na bolu również były z*******e skrypty póki Ci panowie nie odeszli a teraz kappa z L będzie to samo :) stanie się cieniem tego czym był i mógł być :)

Opublikowano

Eh polaczki, tak psioczycie na L#, a elobuddy przecież też będzie płatne :3 i całe szczęście, wreszcie spokój na EUNE i robactwo nie spamuje skryptami w każdej grze.

Opublikowano

Zmiecie,ale wasze konta w lolu :P.jeśli w ogóle to wyjdzie to bedzie to faza beta,wiec jakiś błąd przy pracy może sie zdarzyć ,błąd który bedzie was kosztować strate konta.Oczywiście L# nie jest w 100% bezpieczny ale jednak jest już dłużej na "rynku" i jest już sprawdzony :P.Wolę zapłaćic za coś poewnego niż bardziej ryzykować utratę konta,ale kto jak tam woli :).Czesc :) :P

Opublikowano

ostanie rozmowki o EloBuddy oraz Leaguesharpie sa smieszne ; ) 

Strasznie żałosne jest 50zł miesiecznie moze sprawic, ze polowa cisnie sharpa i czeka na kolejny darmowy projekt :(

Opublikowano

Taka mentalność większosci z tego forum, ci co hejtują i piszą cały czas o banwave na l#, to biedaki których nie stać zapłacic 5dyszek, tak samo bedzie z elobuddy wyjdzie będzie kosztowac 30zl a i tak będzie hejt bo płatne..

Opublikowano

Taka mentalność większosci z tego forum, ci co hejtują i piszą cały czas o banwave na l#, to biedaki których nie stać zapłacic 5dyszek, tak samo bedzie z elobuddy wyjdzie będzie kosztowac 30zl a i tak będzie hejt bo płatne..

Hmm.. biedaki bo szkoda wydawać ciężko zarobione pieniądze?  Niektórym nie jest szkoda tych jak to napisałeś '5dyszek' bo da Mamusia lub Tatuś co tydzień - życzę Ci żebyś miał tak kurewsko ciężką pracę z najniższą krajową żebyś zobaczył co to jest to '5dyszek' i ile musisz harować żeby je zdobyć wtedy może zaczniesz je doceniać i szanować.. Niektórzy po prostu wolą wydać na inne przyjemności niż na program, po którym będziesz karany a to nie znaczy, że są biedni :) Nie mówię oczywiście o wszystkich.

Opublikowano

Hmm.. biedaki bo szkoda wydawać ciężko zarobione pieniądze?  Niektórym nie jest szkoda tych jak to napisałeś '5dyszek' bo da Mamusia lub Tatuś co tydzień - życzę Ci żebyś miał tak kurewsko ciężką pracę z najniższą krajową żebyś zobaczył co to jest to '5dyszek' i ile musisz harować żeby je zdobyć wtedy może zaczniesz je doceniać i szanować.. Niektórzy po prostu wolą wydać na inne przyjemności niż na program, po którym będziesz karany a to nie znaczy, że są biedni :) Nie mówię oczywiście o wszystkich.

5dyszek to godzina pracy cebulo, to jest wlasnie mentalnosc zobacz co ty piszesz..

Opublikowano

5dyszek to godzina pracy cebulo, to jest wlasnie mentalnosc zobacz co ty piszesz..

'5dyszek' godzina pracy? Hmm.. widzę musisz u Komorowskiego robić skoro za godzinę masz 50 zł.. Raczej zobacz co Ty piszesz i jeszcze raz spójrz na mój post lub na oferty pracy i zobacz czy w Polsce w jakimkolwiek regionie kraju zarobisz 50zł za godzinę

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...