Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na paid ograniczenie do 5 skryptów odpalonych oraz brak skin hacka.

Czyli tlyko na free bedzie mozna max 5 skryptow miec czy jak bo nie kumam

Opublikowano

Czyli tlyko na free bedzie mozna max 5 skryptow miec czy jak bo nie kumam

Na Free bedzie chyba max 5 skryptów bez skin hacka

Dla mnie 2 wystarcza skrypt do postaci i evadee ;)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Na Free bedzie chyba max 5 skryptów bez skin hacka

Dla mnie 2 wystarcza skrypt do postaci i evadee ;)

5 max zainstalowanych czy max 5 w użyciu?

xD

Opublikowano

5 max zainstalowanych czy max 5 w użyciu?

Pewnie w uzyciu chyba ze max 5 zainstalowanych to ich chyba popierdoliło tak sie wyrażę

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Devy uciekną od Jodusa jak to zrobił Hellsing, a szwab zostanie sam :).

i poczekamy z tydzien i l# znowu bedzie free XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

image1.png?uid=5517349&m=0

Opublikowano

Oby wypalił ten projekt! *.*
Wie ktoś może dokładnie kiedy mają wypuścić "bete"? ^^

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

i poczekamy z tydzien i l# znowu bedzie free XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Uważaj bo się zdziwisz. Free na pewno nie będzie jeżeli już to upadnie. Do upadku ostatnio nie musiał się przyczynić "PAID" żeby projekt upadł.

­

Opublikowano

Devy uciekną od Jodusa jak to zrobił Hellsing, a szwab zostanie sam :).

Nie uciekł tylko Hellsing, nie znasz obecnej sytuacji L# to się nie wypowiadaj na ten temat.

Opublikowano

Nie uciekł tylko Hellsing, nie znasz obecnej sytuacji L# to się nie wypowiadaj na ten temat.

Za to tY znasz.Poczytajcie posty tego użytkownika to jest prawdopodbnie haker bonzo.Pisał że zna fora których ludzie nie znają,ma  no auth l# itd.Z góry polecam olewać tego użytkownika bo nic nie wnosi, tylko smrodzi, już się popisał w ostatnim temacie.

Opublikowano

JA także mam nadzieję , że wypali ale kiedy jakaś beta ? 

Czytaj posty... W nich zawarte są informacje, przekaz, wiadomości...

Koniec maja / początek czerwca (nie wiem czy potwierdzone)

Take it easy my friend

Opublikowano

Za to tY znasz.Poczytajcie posty tego użytkownika to jest prawdopodbnie haker bonzo.Pisał że zna fora których ludzie nie znają,ma  no auth l# itd.Z góry polecam olewać tego użytkownika bo nic nie wnosi, tylko smrodzi, już się popisał w ostatnim temacie.

Jak najbardziej znam i cenie go,jako człowieka i 'skryptera',nie znasz nawet powodów jego odejścia z L#. Nie pisałem,że znam fora gdzie jest auth no L#,tylko że jest na forum wam nie znanym,czytanie ze zrozumieniem na prawdę nie boli,dodatkowo gramatyka i składania to podstawa dobrej wypowiedzi,nie umiesz się Tym posługiwać=nie pisz.

JA także mam nadzieję , że wypali ale kiedy jakaś beta ? 

Czytaj posty... W nich zawarte są informacje, przekaz, wiadomości...

Koniec maja / początek czerwca (nie wiem czy potwierdzone)

Beta była zaplanowana na dzień dzisiejszy,lecz są pewnie niedociągłości,które może i dzisiaj naprawią? Beta w najbliższych dniach wyjdzie. Dodatkowo forum jest udoskonalane cały czas.

Opublikowano

To samo pomyślałem, Brain z Nepletko dziwnie sie zachowują, jakby chcieli nas odstraszyć od sharpa, info wgl z dupy xD, sos mi dawać, poza tym

Jak do wafla macie dostać bana za waszego nieziemskiego cracka do L# jak tam nie ma skryptów? Autorskie filmiki a nie jakieś PUBLICZNE ( XDDD ) gify z evade+ od Stefcia, śmieszki

Nawet mi was w tym momencie nie żal

#Edit 2, sharp clear, ide robić solo penty  B)

Ja Was tylko ostrzegłem. W Chinach jakiś czas temu, został wprowadzony AC, bądź ulepszony AC, który zgarnął ze sobą pokaźną liczbę osób.

Ten AC został wprowadzony na próbę razem z minipatchem.

Jodus ma wyjebane na bezpieczeństwo, jemu tylko $$ w głowie, a zresztą sami się przekonacie.

Co do EloBuddy dzisiaj na 80% powinna wyjść otwarta beta.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Z*********e! :) Nie mogę się doczekać! Wiadomo już może jakie skrypty już są / są w drodze? :)

Większość skryptów z L#, jest nowy Evade,marksman,kata (op s**t,serio) i kilka exploitow ułatwiających gierkę, typu fov,ward,ale raczej publiczne nie będą ^ ^

Opublikowano

Większość skryptów z L#, jest nowy Evade,marksman,kata (op s**t,serio) i kilka exploitow ułatwiających gierkę, typu fov,ward,ale raczej publiczne nie będą ^ ^

Jeżeli przeczytasz konferencje na skype dev'ów to dowiesz sie ze fov exploit nie istnieje i był to tylko żart ze strony jednego z developerów....

Opublikowano

Jeżeli przeczytasz konferencje na skype dev'ów to dowiesz sie ze fov exploit nie istnieje i był to tylko żart ze strony jednego z developerów....

Twoje życie to żart, fov był w L# do patcha 5,7,przez paid L# twórca exploita przeszedł na elobuddy.

FoV polega na bugu z pakietami z patcha 5,1.

Opublikowano

Fov exploit istniał ale nie tak jak w naszych domysłach. Ktoś to tłumaczył na jakieś zasadzie to działało do patcha 5.6 czy 5.7. Coś na checkpointach to działało czy coś ale nie znam się więc się nie wypowiem.

A co do EloBuddy to mają już zabezpieczenie przed DDoSami? Bo wątpie, że Ci od joduskame dadzą sobie pluć w twarz od tak.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...