Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Większość screenów została robiona przez nas,niektórzy podsyłali to na nulleda,i od tego powstawały leaki.

L#,Bol jak i elobuddy  funkcjonują w darmowej wersji PAID czyt. crack.

L# jest scrackowane,lecz nie udostępniane ludziom (propsuje)

Bol,scrackowane i udostępnione 'cebulakom'

Elobuddy, zdecydowanie  najlepszy cheat. Nie dostępny jeszcze dla ludzi 'szarych'. Gdy tylko wejdzie,wszystkie inne projekty mogą mu tylko bić pokłony.Będzie bezkonkurencyjny.

Tak,posiadam zarówno dostęp do 4 scrackownych wersji Sharpa jak i elobuddy,przy elkobuddy nie musiałem prosić o dostęp,'szefostwo' projektu samo zapytało mnie,czy bym nie chciał zostać ich beta testerem. Zaraz zlecą się przedstawiciele gimnazjum,którzy mnie zrównają z ziemią,jakie to ja bajeczki wymyślam,ale trudno się mówi,ja i moi znajomi mamy dostęp,wy nie macie.

My>Wy

Dodatkowo mogę wam narobić ślinki,że 'kodzony' jest nowy cheat do LoLa,przez osobę którą administracja L# wyrzuciła ze swojego projektu. Jeżeli cheat będzie tak dobry,jak skrypty pisane przez niego,to w końcu będzie konkurencja dla elobuddy.

Nic wam nie podeślę,więc proszę,nie piszcie nawet PW do mnie.

Pozdrawiam! :)

a tY ponownie tu piszesz my>wy?człowieku naucz się że każdy jest równy, nawet jeżeli nie ma dostępu do programu to po 1.Po 2, jak wiadomo jesteś kolumbem internetu i znasz stronki których my nie znamy jak to pisałeś wcześniej, więc po co tu siedzisz?Wypierdalaj na te swoje "tajne" fora i nie smrodź co chwile że coś masz, bo jedyne co masz to niedowartościowanie w życiu realnym i musisz przez kabel się dowartościować.Jeszcze pytanko "my" to kto ? bo narazie jesteś sam na tym forum, chyba że to jakieś super hjakiery tWOJEGO pokroju ;p

Opublikowano

Zna się ktoś może na preparowaniu pakietów, które lecą na stronę?

elobuddy.net jest zrobione z szablonu http://www.invisionpower.com/apps/board/

http://www.elobuddy.net/index.php?app=core&module=global&section=register to jest adres do rejestracji, ale jest zablokowana, więc trzebaby było na siłę zadziałać ;>

rejestracja jest zablokowana z panelu ipb wiec chocbys na chuju stanal to nic nie zdzialasz

Chcesz preparować pakiety na stronę fina? Kiepski pomysł xD

a co to za roznica na czyja?

Opublikowano

Dostałem ekskluzywny beta dostęp w wersji VIP.I nie polecam syndra sama się ultuje, blitzcrank grabuje turrety, evade nie unika AA ,a jinx zostaje aresztowana przez VI słąbe to to

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...