Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie sie koleś naćpał grzybami albo pracuje jako męska prostytutka w Berlinie to czemu nie miałby zarabiać 5 dych na godzinę XDDD.  Ehh te chwalipięty a nawet nie znają średnich zarobków. Ja szanuje jak ktoś chociaż dobrze trolluje ale to nawet nie jest troll a zwykły debilizm.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie sie koleś naćpał grzybami albo pracuje jako męska prostytutka w Berlinie to czemu nie miałby zarabiać 5 dych na godzinę XDDD.  Ehh te chwalipięty a nawet nie znają średnich zarobków. Ja szanuje jak ktoś chociaż dobrze trolluje ale to nawet nie jest troll a zwykły debilizm.

W holandii 5dyszek na godzine :), przy okazji moge sie zbakać i cisnąć jeszcze większą pompe z takich imbecyli jak ty :D

Opublikowano

@wikileaks

PATRZCIE NA NIEGO WSZYSCY, ON W HOLANDII PRACUJE, WSZYSCY PATRZCIE, HALOOOOOOO! HOLANDIA, OGARNIACIE!!!!!!!

K, dostałeś atencje, a teraz wypierdalaj :)

Dzięki za warna, cwelu-modzie, ten c**j wyżej, który prowokuje przez 10 postów już bez warna z tego co widze?

Opublikowano

W holandii 5dyszek na godzine :), przy okazji moge sie zbakać i cisnąć jeszcze większą pompe z takich imbecyli jak ty :D

czyli jesteś lepszy i bardziej wartościowy bo masz 5 dych za h i możesz bakać bez umiaru. gratuluje :))) 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Ekhm, temat nie tyczy się Waszych zarobków/pracy, więc proszę o zaprzestanie dyskusji na ten temat  ;) 

W takim razie ja proszę o wytłumaczenie mi dlaczego temat może się tyczyć obrażania ludzi, którzy nie wydają pieniędzy na wspomagacze do gry?

Odpiszę tutaj.

Nigdzie nie można obrażać, przynajmniej nie powinno się. Jeżeli widzisz posty, gdzie jakiś użytkownik jest obrażany, to zgłoś.

Wydawanie pieniędzy na grę (wspomagacz, itp.) jest prywatną sprawą każdego z nas i raczej nic nikomu do tego :)  I nie jest to powód do obrażania kogoś. A takie posty najlepiej zgłosić i zignorować, nie wdawać się w dyskusje, bo tylko niepotrzebnie samemu punkty nazbiera się.

Opublikowano

Ekhm, temat nie tyczy się Waszych zarobków/pracy, więc proszę o zaprzestanie dyskusji na ten temat  ;) 

W takim razie ja proszę o wytłumaczenie mi dlaczego temat może się tyczyć obrażania ludzi, którzy nie wydają pieniędzy na wspomagacze do gry?

Opublikowano

a takich postów jest tutaj 99% biorąc wszystkie pod uwagę. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Zmiecie,ale wasze konta w lolu :P.jeśli w ogóle to wyjdzie to bedzie to faza beta,wiec jakiś błąd przy pracy może sie zdarzyć ,błąd który bedzie was kosztować strate konta.Oczywiście L# nie jest w 100% bezpieczny ale jednak jest już dłużej na "rynku" i jest już sprawdzony :P.Wolę zapłaćic za coś poewnego niż bardziej ryzykować utratę konta,ale kto jak tam woli :).Czesc :) :P

Trzeba być idiotą żeby zacząć używać elobuddy w wersji beta na głównym koncie :) Żebyś się nie przeliczył "ze sprawdzonym i bezpiecznym" L# :)

Hmm.. biedaki bo szkoda wydawać ciężko zarobione pieniądze?  Niektórym nie jest szkoda tych jak to napisałeś '5dyszek' bo da Mamusia lub Tatuś co tydzień - życzę Ci żebyś miał tak kurewsko ciężką pracę z najniższą krajową żebyś zobaczył co to jest to '5dyszek' i ile musisz harować żeby je zdobyć wtedy może zaczniesz je doceniać i szanować.. Niektórzy po prostu wolą wydać na inne przyjemności niż na program, po którym będziesz karany a to nie znaczy, że są biedni :) Nie mówię oczywiście o wszystkich.

Zgadzam się w 100%

5dyszek to godzina pracy cebulo, to jest wlasnie mentalnosc zobacz co ty piszesz..

Nikogo to nie obchodzi :)

Jedynym imbecylem w tym temacie wydajesz się ty , coraz bardziej wątpie że w ogóle jesteś pełnoletni po twoim zachowaniu i słownictwie typu "imbecyl" , "cebulo"

Odpiszę tutaj.

Nigdzie nie można obrażać, przynajmniej nie powinno się. Jeżeli widzisz posty, gdzie jakiś użytkownik jest obrażany, to zgłoś.

Wydawanie pieniędzy na grę (wspomagacz, itp.) jest prywatną sprawą każdego z nas i raczej nic nikomu do tego :)  I nie jest to powód do obrażania kogoś. A takie posty najlepiej zgłosić i zignorować, nie wdawać się w dyskusje, bo tylko niepotrzebnie samemu punkty nazbiera się.

Takim mózgom jak ten parę postów w górę tego nie wytłumaczysz :/

@topic

Coś nowego ?

Opublikowano

Hmm.. biedaki bo szkoda wydawać ciężko zarobione pieniądze?  Niektórym nie jest szkoda tych jak to napisałeś '5dyszek' bo da Mamusia lub Tatuś co tydzień - życzę Ci żebyś miał tak kurewsko ciężką pracę z najniższą krajową żebyś zobaczył co to jest to '5dyszek' i ile musisz harować żeby je zdobyć wtedy może zaczniesz je doceniać i szanować.. Niektórzy po prostu wolą wydać na inne przyjemności niż na program, po którym będziesz karany a to nie znaczy, że są biedni :) Nie mówię oczywiście o wszystkich.

Przecież 50 zł w skali miesiąca to jest nic.

Opublikowano

Przecież 50 zł w skali miesiąca to jest nic.

Jak dostajesz kieszonkowe miesięcznie 50zł to jest dużo trzeba przecież kupić papierosy bake albo piwo....

Nie wiem co im do tego płaci ten kto chce i gówno to kogoś powinno obchodzić, mi się podoba bo koniec wielkich koxów na skryptach którzy po meczu piszą izi... Sam widzę po moich znajomych pro elo na sharpie a teraz jak z nimi gram 40 farmy w 20minucie... Ja zapłaciłem o dopóki nie pojawi się coś lepszego i sprawdzonego to nadal będe płacić.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ciekawe czy to nie jakaś podpucha :D

­

Zapewne tak :D A jeśli nie to ciekawe czy chodziło mu o EloBuddy...

I AM JUSTICE

hellsing_forum_signature_4_by_edd000-d3j

Opublikowano

Ciekawe czy to nie jakaś podpucha :D

­

Zapewne tak :D A jeśli nie to ciekawe czy chodziło mu o EloBuddy...

No oby się sprawdziło, jak nie cracked L# to EB ;)

Opublikowano

ygMZ6T6.png

Niedługo release.

Nie chciałbym Wam robić smaka, ale gra się wyśmienicie.

Zrobilbyś nam może screena z gry?   :unsure:

Opublikowano

ygMZ6T6.png

Niedługo release.

Nie chciałbym Wam robić smaka, ale gra się wyśmienicie.

Praise the lord! Give us more information

241r1xi.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...