Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fov exploit istniał ale nie tak jak w naszych domysłach. Ktoś to tłumaczył na jakieś zasadzie to działało do patcha 5.6 czy 5.7. Coś na checkpointach to działało czy coś ale nie znam się więc się nie wypowiem.

A co do EloBuddy to mają już zabezpieczenie przed DDoSami? Bo wątpie, że Ci od joduskame dadzą sobie pluć w twarz od tak.

Uważaj bo ddosną fina,nie idzie nawet ominąć zabezpieczeń jego strony xD

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja Was tylko ostrzegłem. W Chinach jakiś czas temu, został wprowadzony AC, bądź ulepszony AC, który zgarnął ze sobą pokaźną liczbę osób.

Ten AC został wprowadzony na próbę razem z minipatchem.

Jodus ma wyjebane na bezpieczeństwo, jemu tylko $$ w głowie, a zresztą sami się przekonacie.

Co do EloBuddy dzisiaj na 80% powinna wyjść otwarta beta.

To co na razie nie grać?

­

giphy.gif

Opublikowano

sranie w banie nagle Ci co się zachwycali L# odciągają was od niego kiedy tylko powstał model biznesowy, a wraz z nim nowy projekt. Nawet jak polecą bany to trudno zawsze jest ryzyko grając na skryptach.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

sranie w banie nagle Ci co się zachwycali L# odciągają was od niego kiedy tylko powstał model biznesowy, a wraz z nim nowy projekt. Nawet jak polecą bany to trudno zawsze jest ryzyko grając na skryptach.

Czy ktoś tu kogoś odciąga? To tylko ostrzeżenia drogi Sebastianie.

Opublikowano

I co? Wiadomo coś nowego? A nt. L#, zrobili tą wersję CN, był banwave po którym L# CN był wyłączony przez długi czas, niedawno wznowiono tą wersję (zapewne zbypassowano AC) więc chyba logiczne że wprowadzone zabezpieczenia z nowego AC działają w normalnym sharpie więc nie jestem pewny tego przyszłego banwave ;) Chyba że znowu "przeoczą coś" lub "riot sprytnie ukryje ac" lub "graliście na własną odpowiedzialność, wiedzieliście z czym to się wiąże".

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na przetestowanie bety EloBuddy :D

A co @1361622928-U485574.pngKletko , czytam tak te twoje posty i szczerze nie mogę przestać się śmiać . Podajesz informacje o no auth l# i o elobuddy i jaki to wielki jesteś że masz dostęp do elobuddy a żadnych dowodów na to nie masz  ;) Twoje gadanie jest nic nie warte bez dowodów , pozdro 

Opublikowano

Czekam z niecierpliwością na przetestowanie bety EloBuddy :D

A co @1361622928-U485574.pngKletko , czytam tak te twoje posty i szczerze nie mogę przestać się śmiać . Podajesz informacje o no auth l# i o elobuddy i jaki to wielki jesteś że masz dostęp do elobuddy a żadnych dowodów na to nie masz  ;) Twoje gadanie jest nic nie warte bez dowodów , pozdro 

Jak większość Pseudo-Devów z MPC którzy nie widzieli skryptu od środka nigdy oprócz copy+paste do L# czy BoL'a

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Nie pisałem,że znam fora gdzie jest auth no L#,tylko że jest na forum wam nie znanym

aha czyli pisałeś że nie znasz fora z l# no auth, ale jednak jest na forum nam nieznanym xDDDDD chłopie przebiegnij się i jebnij łbem w ścianę :D w poprzednim temacie już błyszczałeś głąbie :D

Dobre jest także twierdzenie z góry że ludzie tu nie znają jakiś for, nie dość że haker to prorok, zazdroszczę XDDD

Opublikowano

a mój starszy kupił już elobuddy. Mówił mi że czeka aż wykryjecie wszystkie bugi na wersji free która będzie na początku a potem zrobi paid. Będziecie musieli płacić 100 zeta na tydzień. elo. 

13301204_12_30.png

lubie +

Opublikowano

a mój starszy kupił już elobuddy. Mówił mi że czeka aż wykryjecie wszystkie bugi na wersji free która będzie na początku a potem zrobi paid. Będziecie musieli płacić 100 zeta na tydzień. elo. 

A to info skąd? screenshot or never happened

A nawet gdyby 5 skryptów w zupełności starczy. (W moim przypadku tylko metasmite, postać, ezevade i może god jungle tracker)

241r1xi.jpg

Opublikowano

@Milian1
Teraz będzie evade+ od Stefcia, którego kletko nie ma bo postuję jakieś PUBLICZNE (chryste, jak mi te słowo się podoba xD) gify które już tam gdzieś na 0'edzie zostały przedstawione, plus jaranie się SkinHackiem jako exclusive s**t dla EB gdzie przed wczoraj chyba wyszło do szarpa xD

#Edit1
Za niedługo to chyba ten evade+ będzie dla szarpa, wtedy to parsknę 

Opublikowano

Wgl nie wiem czym tu się jarać, projekt jeszcze nie wyszedł ale wszyscy są podnieceni bo finn. Narazie najlepsze jest L#

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Wgl nie wiem czym tu się jarać, projekt jeszcze nie wyszedł ale wszyscy są podnieceni bo finn. Narazie najlepsze jest L#

Najlepsze? Chyba w szansie na bana xD

Opublikowano

Najlepsze? Chyba w szansie na bana xD

Było lepsze od free/cracka vipa BoLa i to jest fakt. Wiadomo, że vip+paid skrypty to większa moc bo kiedyś używałem tego na enforcevipie. Na cracku obecnym pełno bugów i działanie skryptów gorsze od oryginału.

Obecnie nie jest L#>BoL bo płatne XDD. Ale taka prawda, że wszyscy walczyli, że L#>BoL bo L# był lepszą alternatywą bo darmową a teraz? Free BoL > Free L#.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Było lepsze od free/cracka vipa BoLa i to jest fakt. Wiadomo, że vip+paid skrypty to większa moc bo kiedyś używałem tego na enforcevipie. Na cracku obecnym pełno bugów i działanie skryptów gorsze od oryginału.

Obecnie nie jest L#>BoL bo płatne XDD. Ale taka prawda, że wszyscy walczyli, że L#>BoL lub BoL>L# bo L# był lepszą alternatywą bo darmową a teraz? Free BoL > Free L#.

Nie wiem, nie używałem darmowej wersji, cracków również.
Opublikowano

@Milian1

Teraz będzie evade+ od Stefcia, którego kletko nie ma bo postuję jakieś PUBLICZNE (chryste, jak mi te słowo się podoba xD) gify które już tam gdzieś na 0'edzie zostały przedstawione, plus jaranie się SkinHackiem jako exclusive s**t dla EB gdzie przed wczoraj chyba wyszło do szarpa xD

#Edit1

Za niedługo to chyba ten evade+ będzie dla szarpa, wtedy to parsknę 

Wątpię. Autorem evade+ jest Stefsot, który aktualnie razem z innymi pracuje nad EloBuddy.

Jedyne co jest możliwe to pojawienie się nowego, lepszego prediction oraz poprawionego orbwalkingu.

Co do daty pojawienia się open bety, bo domyślam się że będzie wiele pytań tego dotyczących.

Finn planował otworzenie open bety na 03-05-2015, nie wiem z jakich powodów tak się nie stało, lecz jeżeli się dowiem, to Was oczywiście o tym poinformuję.

Pisał dla Was

@BrainOnly

Spis zostanie zaktualizowany na dniach

eSwH2k3.png

Opublikowano

Zależy jak projekt się rozrośnie ale myśle ,że to będzie coś równie dobrego jak konkurencja.

Dzisiaj? Mały temat w subforum LoLa... Później? Własny dział  <3  Tak zaczynała się sława Ś.P. (darmowego) L#.

P.S. Lajkujcie żeby widzieli Kappa

Opublikowano

@BrainOnly wiesz moze czy wyjdzie to do srody?

Tego nawet Finn nie jest pewien B).

Zależy jak projekt się rozrośnie ale myśle ,że to będzie coś równie dobrego jak konkurencja.

Dzisiaj? Mały temat w subforum LoLa... Później? Własny dział  <3  Tak zaczynała się sława Ś.P. (darmowego) L#.

P.S. Lajkujcie żeby widzieli Kappa

L# wcale nie jest złe, no chyba że chodzi o  bezpieczeństwo B).

Imo EloBuddy ceną oraz developerami zmiecie L#.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...