Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie mam 15 lat żeby sie bawić w forumowego celebryte, ja p******e

Ty nie ale twój znajomy najwidoczniej tyle ma :/ 

wchodzi jakas k***a z nickiem metinowiec95 po maturce wpada wpierdolic jakies gowno, screena folderu jak masz screeny loadera przywiesiu, no nie akurat twoja matka byla w tym folderze, niezle sie bawilem.

nie jestem jakims biedakiem co o wszystko zebra tylko do mnie pisza siema mordo chcialbys byc w BECIE xxx a ty k***a spamisz w tematach i c**j ci w dupe cebulaku

XDDDDDDDDDDDDDDD swietle fleszy co ty k***a mode na sukces tutaj nagrywasz? wyjebane mam w to forum i w takich plebanow jak ty, napisze krotko po angielsku lecz wyraznie, GET ON MY LVL JEWISH FAG

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty nie ale twój znajomy najwidoczniej tyle ma :/

Sam bym tak odpisał, wpada ci jakiś łak z metinem w nicku i pierdoli głupoty - ludzie kulturalnie piszą pw to dostaną, proste.

Opublikowano

Sam bym tak odpisał, wpada ci jakiś łak z metinem w nicku i pierdoli głupoty - ludzie kulturalnie piszą pw to dostaną, proste.

Nie warto takiego zachowania komentować wbije jeden i pod wpływem zazdrości zacznie obrażać innych.

Ma ktoś info co do oficjalnej premiery EloBuddy?

Opublikowano

Nie warto takiego zachowania komentować wbije jeden i pod wpływem zazdrości zacznie obrażać innych.

Ma ktoś info co do oficjalnej premiery EloBuddy?

ziomek, masz autyzm i schizofrenie? czy tak naprawde jestes taki przyj****y? blagales mi na pw zebym ci dal elobuddy a teraz piszesz jakies gowna, ja p******e ty k***a zydzie j****y

no jasne ze bedzie premiera ale wycięta dla polski haha wy k***y

Opublikowano

ziomek, masz autyzm i schizofrenie? czy tak naprawde jestes taki przyj****y? blagales mi na pw zebym ci dal elobuddy a teraz piszesz jakies gowna, ja p******e ty k***a zydzie j****y

Błaganiem bym tego nie nazwał jedna wiadomość, sam pisałeś żeby ludzie do Ciebie pisali. Masz jakiś problem z głową, że bluzgasz na wszystkich? Ktoś ci tu jakąś krzywdę robi dziecko drogie?

Opublikowano

Trochę niewyżyty jesteś :) "wycięta dla polski haha wy k***y"

Finn się coś odzywał, jakieś newsy od niego bezpośrednio może? :)

Take it easy my friend

Opublikowano

Śmiać mi się chce jak czytam co piszecie, wyjdźcie na dwór nerdy je*ane ;)

@Edit z enforcevip było tak samo, że mistejk i inni mieli i wyzywali innych od bezmózgowców i cebul :D

Opublikowano

@proziom narazie jeszcze niedostępne

...................\/...................

Opublikowano

wchodzi jakas k***a z nickiem metinowiec95 po maturce wpada wpierdolic jakies gowno, screena folderu jak masz screeny loadera przywiesiu, no nie akurat twoja matka byla w tym folderze, niezle sie bawilem.

nie jestem jakims biedakiem co o wszystko zebra tylko do mnie pisza siema mordo chcialbys byc w BECIE xxx a ty k***a spamisz w tematach i c**j ci w dupe cebulaku

XDDDDDDDDDDDDDDD swietle fleszy co ty k***a mode na sukces tutaj nagrywasz? wyjebane mam w to forum i w takich plebanow jak ty, napisze krotko po angielsku lecz wyraznie, GET ON MY LVL JEWISH FAG

@metinowiec95

Boże...

Nawet nie ma co tu odpisywać w sumie, bo sam się pogrążasz :( Naprawdę współczuję Twojej rodzinie kogoś takiego jak Ty... Co z tego, że mam taki nick? A sprawdzałeś od kiedy to konto istnieje? 6 lat... A poza tym, co Ci do tego jaki mam nick? Mogę nazwać się RurzowyKonik123PL i gówno Ci do tego za przeproszeniem. No ale jeśli nie masz do czego się przyczepić - trzeba znaleźć coś na siłę. Mam taki nick - to mam, nie zakładam multi kont jak co poniektórzy, żeby tylko mieć super, extra #swagowy nick, taki żeby koledzy zazdrościli :)

PS: Spójrz na swoją wypowiedź - żeby ją odczytać "poprawnie" musiałem każdą linijkę (bo zdaniami tego nie nazwę) czytać po kilka razy. Poćwiczyłbyś lepiej trochę pisownie, a mniej pluł na klawiaturę, ośmieszając innych rodaków.

Opublikowano

Boże...

Nawet nie ma co tu odpisywać w sumie, bo sam się pogrążasz :( Naprawdę współczuję Twojej rodzinie kogoś takiego jak Ty... Co z tego, że mam taki nick? A sprawdzałeś od kiedy to konto istnieje? 6 lat... A poza tym, co Ci do tego jaki mam nick? Mogę nazwać się RurzowyKonik123PL i gówno Ci do tego za przeproszeniem. No ale jeśli nie masz do czego się przyczepić - trzeba znaleźć coś na siłę. Mam taki nick - to mam, nie zakładam multi kont jak co poniektórzy, żeby tylko mieć super, extra #swagowy nick, taki żeby koledzy zazdrościli :)

PS: Spójrz na swoją wypowiedź - żeby ją odczytać "poprawnie" musiałem każdą linijkę (bo zdaniami tego nie nazwę) czytać po kilka razy. Poćwiczyłbyś lepiej trochę pisownie, a mniej pluł na klawiaturę, ośmieszając innych rodaków.

nie umiales przeczytac bo nie ten lvl zjebie nie ten poziom smieciu

nie musze sie chwalic nickiem przed kolegami ale fajnie ze ty przy swoich ekolegach blyskasz nickiem, gz

Opublikowano

gram na elkobuddy juz od kilku dni i musze powiedziec ze takiego programu nie stworzyli normalni ludzie. to jest arcydzielo, euw 10 gier pod rzad wygranych na challenger tier i caly czas ta liczba rosnie, nigdy nie mialem w swoich rekach tak poteznego narzedzia jak ten program, dodam, ze gram na neostradzie ze slabym laczem i 150 pingu.

^_^

Opublikowano

gram na elkobuddy juz od kilku dni i musze powiedziec ze takiego programu nie stworzyli normalni ludzie. to jest arcydzielo, euw 10 gier pod rzad wygranych na challenger tier i caly czas ta liczba rosnie, nigdy nie mialem w swoich rekach tak poteznego narzedzia jak ten program, dodam, ze gram na neostradzie ze slabym laczem i 150 pingu.

Nie byłeś też trenerem e sportowym? ;D

Opublikowano

Nooo oczywiście, ja na kalkulatorze wyciągam 300 pingu, ale z tym programem i tak wygrywam, ostatnio zniszczyłem Biergsena na midzie, tylko i wyłącznie dzięki temu programowi...

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Jesli elobuddy ma byc płatny  to czy nie dobrym pomysłem bedzie zcrackowanie L# dla ludzi którzy nie mogą sobie pozwolic na takiego elobuddy ??? bo skoro elobuddy ma zniszczyc L# to dlaczego by tak nie zrobic ? :)

20141229160810uid1.gif

Opublikowano

Co to za przyjemność z cheatowania kiedy w grze każdy ma skrypty ? :D

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Kazdy? spotkalem podczas 2 lat max 20 cheaterów.. b***h plz. Wysokie stężenie jest w okolicach D5 czy blisko mastera. Co można zauważyć na streamach.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

co to za przyjemnosc w takim wypadku (choc z twierdzeniem sie nie zgadzam) grac bez chitow i dostawac łomot w kazdej grze ? ;p

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

co to za przyjemnosc w takim wypadku (choc z twierdzeniem sie nie zgadzam) grac bez chitow i dostawac łomot w kazdej grze ? ;p

no dobra, bez chitow jeszcze nie gralem kurde a jak sie gra z chitami?

@Takasuka

ma elobuddy, gralem z nim dzisiaj premade rankeda lel

hej

Opublikowano

no dobra, bez chitow jeszcze nie gralem kurde a jak sie gra z chitami?

@Takasuka

ma elobuddy, gralem z nim dzisiaj premade rankeda lel

Halo wujku Józefie nie można mieć ładnych pań na sygnie jako gif bo tu reżim kappa.png

Big Buddy Tommorow kappa.png

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Halo wujku Józefie nie można mieć ładnych pań na sygnie jako gif bo tu reżim kappa.png

Big Buddy Tommorow kappa.png

confirmed 100%? kappa.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...