Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ty to stworzyłeś?

Tak, stworzyłem to ja , a tamten countdown stworzył finn ofc :)

Czy ktokolwiek się dał nabrac na ten countdown ... to zwykły troll...

Opublikowano

http://itsalmo.st/#elobuddyrelease

B)

Może Finn robi w c***a, nie ja to stworzyłem.

Ale raczej potwierdzone info.

BoL ładnie łyka DDoS'y B).

A na Jodusce aut failed GG.

Tak się czyści konkurencje XDDDD.

Tylko jedno.. Kappa

Znalazłem coś:

http://www.elobuddy.net/index.php?s=google=a611f1ee83a65437cd14a66487106b37_session&

Wejdźcie w ten link i jak spyta się o login i hasło klikajcie anuluj. Powinno pokazać się wam forum elobuddy :)

Widze że niezły krakjer z ciebie ucz mnie plox

Opublikowano

Finn na 99% stworzył botnet z tego cracka do BoL'a (czyli z większości tutaj obecnych), bo skąd inaczej miałby tyle mocy żeby wyjebać Cloudflare (minimalna moc do powalenia 5 Gb/s)? Napewno nie kupił, to j****y sknera z Luksemburga bodajże. Gdyby to się potwierdziło to śmiałbym się do końca życia, cebularze XDDDD

Opublikowano

Finn na 99% stworzył botnet z tego cracka do BoL'a (czyli z większości tutaj obecnych), bo skąd inaczej miałby tyle mocy żeby wyjebać Cloudflare (minimalna moc do powalenia 5 Gb/s)? Napewno nie kupił, to j****y sknera z Luksemburga bodajże. Gdyby to się potwierdziło to śmiałbym się do końca życia, cebularze XDDDD

Niestety nie 

Opublikowano

Jak skurwysyn coś w tym jest. Jakoś od 2 tygodni mam nowego kompa i ze 2 razy użyłem cracka do BoLa i od kilku dni mam problemy z netem, który często gubi pakiety itp. Nie używam tego już od tygodnia bo skasowałem ale jestem pewnie już tym kompem zombi :v

edit : I to nie wina na bank mojego neta bo testowałem 3 różne sieci.

Opublikowano

Elobuddy już niebawem. Nie ma ety Hellsing ma do poprawienia tylko dropy fpsów podczas otwierania menu elobuddy. 

98cce59e344bbf7dd4313bea1ceda168.png

0ac071c2cfe9827b2bae16c8b19f37c4.png

No i na początku będzie tylko : Orbwalker, Evade+ i Tracker

Opublikowano

Niestety nie

Gowno wiesz jak działa ten biznes to sie nie odzywaj. Myślisz, że Finna obchodzą takie biedaki? Darmowy botnet. Nie takie rzeczy widziałem ;)

A na tym wszystkim najbardziej zyskują czyści gracze xD Niech się skrypterzy sami powypierdalają, beka xDDD

Jakbyś dostał takiego DDoSa to ten twój router tplink z neostrady by sie spalil
Opublikowano

Czyżby skrypterzy mieli cieżkie czasy, co przekłada się na ból dupy? :D

Jestem developerem bola i nawet jak forum nie działa to moge grać na bolu, więc to nie robi na mnie wrażenia :)

Opublikowano

Gowno wiesz jak działa ten biznes to sie nie odzywaj. Myślisz, że Finna obchodzą takie biedaki? Darmowy botnet. Nie takie rzeczy widziałem ;)

Jakbyś dostał takiego DDoSa to ten twój router tplink z neostrady by sie spalil

Jak mówie że nie było żadnego botnetu to nie było nara

Opublikowano

TO CZYM SIE ODPALIC DO LOLKA ? :]

czekac wytrwale na EB

cisnac na cracku BOLA

czekac na cracka L#

BO POKI CO UZYWAM ONLY EVADE Z GOSU xD

PS

zanim napisze ktos z was "kup licencje" to niech sobie daruje, bo nei bede dolcow wydawac na konto ktore moze w kazdej chwili bana wylapac xD

Opublikowano

TO CZYM SIE ODPALIC DO LOLKA ? :]

czekac wytrwale na EB

cisnac na cracku BOLA

czekac na cracka L#

BO POKI CO UZYWAM ONLY EVADE Z GOSU xD

PS

zanim napisze ktos z was "kup licencje" to niech sobie daruje, bo nei bede dolcow wydawac na konto ktore moze w kazdej chwili bana wylapac xD

Cracked  BoL + cracked skrypty.

GoS'a w tej chwili nawet nie można porównywać z BoL'em czy L#.

eSwH2k3.png

Opublikowano

@BrainOnly Ależ to L# nie ma z czym porównywać ^_^

Ale ofc, GoS to gówno xD

Też z tym się zgodze ale W TYM CZASIE, zobaczymy jak się to potoczy ;)

EB będzie publikowane już na dniach, cieszę się :D

Opublikowano

Tak, GOS jest slaby, duzo mu brakuje, ale jest 100% free i rozwija sie - wiec moze KIEDYS cos wyjdzie

a jak wyjdzie EB, to darmowe bedzie tylko jakis czas, pozniem tez paid :\

btw ma ktos podrzucic jakies dobre evade i TOP LANE PACK / MID LANE PACK / ADC PACK ? :) pod bola ofc

Opublikowano

jestescie naiwni jak dzieci finn=rumun, pewnie wiecie jakie sa te biedaki z rumunii, jak nie to wejdzcie na nulled.io i w zakladke cracks czy c**j wie co.

finn nie kupilby botnetu wiadomo czemu a zeby wywalic CF to trzeba miec albo 1. metode albo 2. duza moc bo i tak CF migruje ataki na najblizsze bota lokalizacje zeby zmniejszyc atak ale jak finn ma botow hmmm ~15910 + jakies swoje inne boty to pewnie pierdolnie CF jak bedzie tak ddosowal z 3h.

jak nie wierzycie to wasza sprawa ale zobaczcie jaki jest finn, trzymał z bolem poczym ich leaknal + cracknal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...