Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zgadnijta kto jest top 1 shouter na shoutboxie cebulaki ;) pozdrowienia 2 chainz

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

10$/3miesiące swoją drogą niezłe głowy mają ci z nulleda. Podejrzewam że nieźle teraz zarobią na tym, wszystko u nich za freeko BOL, L#, ELOBUDDY jedyny warunek to Auth - dwa konta z Auth zostały mi zbanowane bez powodu więc to działanie zamierzone bylebym tylko kupił vipa.

Opublikowano

10$/3miesiące swoją drogą niezłe głowy mają ci z nulleda. Podejrzewam że nieźle teraz zarobią na tym, wszystko u nich za freeko BOL, L#, ELOBUDDY jedyny warunek to Auth - dwa konta z Auth zostały mi zbanowane bez powodu więc to działanie zamierzone bylebym tylko kupił vipa.

Widocznie mieli powód, ja mam posty w których tylko pomagałem i była to unikatowa pomoc a nie w stylu "reinstall systemu", konto 2 miesiące bez bana więc widocznie w twoim przypadku mieli powód.

Opublikowano

Widocznie mieli powód, ja mam posty w których tylko pomagałem i była to unikatowa pomoc a nie w stylu "reinstall systemu", konto 2 miesiące bez bana więc widocznie w twoim przypadku mieli powód.

powodem było wrzucenie śmiesznego zdjęcia dot. ksenofobii na SB + ban na zawsze na SB + prośba w dziale support o odbanowanie = utrata konta 20rep -.- Bojownicy państwa islamskiego też mają jakiś powód by kula w łeb ale czy to dobry powód ?

Ktoś teraz założył temat z instr. pobrania i wypakowania elobuddy już ma 60rep ale mu pozwolą na takie tematy bo zapłacił. Jak u nich zapłacisz możesz mieć -100 rep i tak masz dostęp do wszystkiego.

Opublikowano

Możliwe że dzisiaj będzie l# więc prawdopodobnie jutro crack

Raczej stawiam na poniedziałek/wtorek bo zmieniali algorytm logowania.

Opublikowano

No panowie, nieźle się szykuje . EloBuddy naprawdę nieźle działa, lepsze menu, bardziej przejrzyste, gładziutko chodzi bez spadków fpsów, coś czuję RIP L#, brakuje tylko drawingów np. na E kalisty ale jak na początek i tak lepsze niż L# . Ciekaw jestem tylko czy posiadają to samo "obejście" anty czita Riot co L#. Ale nieźle nieźle.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...