Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pier***ić jakieś elobuddy i inne gosy jak można grać na L# z wystarczająco dobrymi skryptami i orać do master tieru

Jak masz kase na suba to oraj do challangera, też bym chciał :) zazdroszcze :-\

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dobrze, że powstaje nowy program znowu, będzie początkowo darmowy, więc niektórzy mogli będą pograć i testować go i się zastanowić nad kupnem.

Mam nadzieję, że będzie bezpieczniejszy od L# i równie w szybkim, lub nawet prędszym tempie się rozwinie.

Bezpieczniejszy od L# ? Daj mi dowód na to, że L# nie jest bezpieczny posiadając własny sandbox, nie ma szans na czyszczenie dysku c itp

Przykro mi, lecz nie będę prowadzić dyskusji z taką osobą jaką ty jesteś. Polecam również naukę czytania ze zrozumieniem.

Opublikowano

Dobrze, że powstaje nowy program znowu, będzie początkowo darmowy, więc niektórzy mogli będą pograć i testować go i się zastanowić nad kupnem.

Mam nadzieję, że będzie bezpieczniejszy od L# i równie w szybkim, lub nawet prędszym tempie się rozwinie.

Bezpieczniejszy od L# ? Daj mi dowód na to, że L# nie jest bezpieczny posiadając własny sandbox, nie ma szans na czyszczenie dysku c itp

Opublikowano

Bardziej chodzi tu o bezpieczeństwo względem ritowskiego AC

Opublikowano

Bardziej chodzi tu o bezpieczeństwo względem ritowskiego AC

L# jest niewykrywalny jeśli chodzi o sam program. Nikt ci nie każe ustawiać ezevade bez delayu, albo używać exploitów. Ludzie którzy robią update do L# znają się bardzo dobrze na RE i omijają shitowe AC od Riotu

Opublikowano

lubie placki

P.S. kiedy ten EB?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

lubie placki

P.S. kiedy ten EB?

Jak strona elobuddy.net nie będzie miała otwarte logowanie.

L# jest niewykrywalny jeśli chodzi o sam program. Nikt ci nie każe ustawiać ezevade bez delayu, albo używać exploitów. Ludzie którzy robią update do L# znają się bardzo dobrze na RE i omijają shitowe AC od Riotu

Tak, teraz jest, kiedyś niby też ale wyszło jak wyszło (oczywiście każdemu się może zdarzyć wpadka). Sam osobiście wolałem nie skryptować na maxa (jak pisałeś, evade bez delayu albo exploity/pakiety).

Teraz już nie chodzi o samo wykrycie przez AC ale wysyłane informacje o kliknięciach na serwer (jak ktoś kliknie 100 razy na sekunde to jest to troche imo podejrzane) dlatego zawsze również miałem odpalony humanizer.

Opublikowano

Jak strona elobuddy.net nie będzie miała otwarte logowanie.

Tak, teraz jest, kiedyś niby też ale wyszło jak wyszło (oczywiście każdemu się może zdarzyć wpadka). Sam osobiście wolałem nie skryptować na maxa (jak pisałeś, evade bez delayu albo exploity/pakiety).

Teraz już nie chodzi o samo wykrycie przez AC ale wysyłane informacje o kliknięciach na serwer (jak ktoś kliknie 100 razy na sekunde to jest to troche imo podejrzane) dlatego zawsze również miałem odpalony humanizer.

Widzę, że LeagueSharp niestandarowe gry wykluczył z darmowej wersij ;/ bo jako normale zalicza zagrasz 2 niestandarowe i już nie możesz za free grać .

Opublikowano

Przykro mi, lecz nie będę prowadzić dyskusji z taką osobą jaką ty jesteś. Polecam również naukę czytania ze zrozumieniem.

A ja polecam użycie słownika i nauki poprawnej pisowni w taki sposób ,aby była w miarę "ok"

@wiktorko500 Tak,bo customowe gry były liczone jako turniejówki.. ,czyli na turniejach mogłeś grać...

Najlepszy ślepy mnich na EUNE, były challenger w s3 Strzeżcie się "krula" lasu

leesinacolythe.png

Ex-Challenger Player (TOP 23 EUW)

Opublikowano

A ja polecam użycie słownika i nauki poprawnej pisowni w taki sposób ,aby była w miarę "ok"

@wiktorko500 Tak,bo customowe gry były liczone jako turniejówki.. ,czyli na turniejach mogłeś grać...

Szczerze to ja powiem, że jesteśmy troche niesprawiedliwie traktowani w internetach pod względem innych krajów, w anglii to 15dolarów to dla nich to jest 2 godziny pracy , u nas około 4 godziny pracy .

Powinno być w polsce taniej o 20% mogliby zrobiić to za 40zł i by było po sprawie 

Opublikowano

Szczerze to ja powiem, że jesteśmy troche niesprawiedliwie traktowani w internetach pod względem innych krajów, w anglii to 15dolarów to dla nich to jest 2 godziny pracy , u nas około 4 godziny pracy .

Powinno być w polsce taniej o 20% mogliby zrobiić to za 40zł i by było po sprawie

Tak się nie stanie bo inne kraje uzywałyby takiego VPN na polsze i miałyby taniej.

Opublikowano

To problem polski. Joduska nie będzie czegoś zmieniał bawił się godzinami z IP polskimi itd żeby jakieś polaczki mieli L# za mniej.

­

giphy.gif

Opublikowano

Nie zaczynamy zdania od 'a', spacja przed znakiem interpunkcyjnym i tuż przy poprzednim wyrazie, nie piszemy dwóch kropek, to błąd ortograficzny, forum jest na luzie, więc 'wyluzuj'. Wskaż błąd na pw, by już tutaj nie spamić, gdzie zrobiłem niby błąd.

@AntyWarrn

Jest jakaś nowa informacja od fina, kiedy może wystartować oficjalnie projekt?

Będzie propagował exploity, czy raczej nie, by nie zwracać na siebie uwagi?

Opublikowano

Są jakieś hot news odnośnie tego elobuddy ? Od założenia tematu trochę mineło a pojawiła się tylko strona która może być fake/trollem a prawdziwe elobuddy na stronie np, elobuddy.jp.pl

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...