Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest i on moderator wielki, ma wtyki wszędzie od bol'a, L#, gos'a a teraz elobuddy....

Ty to weź już nic nie pisz nikt tego nie bierze na poważnie..

@AntyWarn Obstawiam, że za max pare dni pojawi się EB ale pewnie będzie ubogie w skrypty..

Wiadomo że będzie ubogie w skrypty... Wkoncu to początek.

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezu, ale te elobuddy już jest tyle czasu wyczekiwane. Potrzebne nam oficjalne info kiedy wypuszczą to. :v

Życie to lata bólu i sekundy szczęścia, więc żyj pełnią życia!

Opublikowano

Wiadomo że będzie ubogie w skrypty... Wkoncu to początek.

Dla mnie ważne by było evade + jakiś orbwalk z czasem pojawią się lepsze skrypty. Jeżeli te dwie rzeczy będą na poziomie + niższa cena niż koknurencji to z chęcią przejde do eb.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Dla mnie ważne by było evade + jakiś orbwalk z czasem pojawią się lepsze skrypty. Jeżeli te dwie rzeczy będą na poziomie + niższa cena niż koknurencji to z chęcią przejde do eb.

Evade będzie (Evade+ od stefsota jeśli się nie myle, jeśli tak poprawcie mnie)

Opublikowano

Do w września tego nie zobaczysz ja nie wiem ludzie, jak na tego rumuna możecie liczyć i drugiego idiotę Hellsinga, już raz się na finne przejechał i zaraz zrobi to drugi raz xD

Opublikowano

Do w września tego nie zobaczysz ja nie wiem ludzie, jak na tego rumuna możecie liczyć i drugiego idiotę Hellsinga, już raz się na finne przejechał i zaraz zrobi to drugi raz xD

kybui ty k***o XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

na raka zdychaj XDDDDDD

Opublikowano

Jesteś żałosny. Dostałem takie info od znajomego który jest supportem na L#. Posiadam co miesiąc suba na l# i znamy się dość długo to raczej kitu by mi nie cisnął. Po drugie ludzie którzy tworzą ten projekt przeszli tam bo na L# I bolu brakowalo im kasy xD. Wiec będzie w pizde drogie jesli kiedykolwiek wyjdzie. Finn, glowny dev jest znany z keyloggerów I cryptominerów, sooo..... Ja nie zamierzam tego czegoś pobierać żeby potem nie było zdziwienia. A ty jak chcesz żebyś później nie płakał albo twoja mam że jej konto w banku ojebali hahhaha 

To się go zapytaj z czego był znany joduska na epvp XDDDDD

Opublikowano

Oo ku...Nowy czit zamiast likszarpa A tak na serio to ciekawe jak to sie rozwinie (0 polskich znakow szwedzka klawiaturka :-;)

Najlepszy mag na s1  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:  :yay:

Opublikowano

Nowy szit rumuńca aka hype word nigdy tego nie zobaczysz djud lepiej kup subka na jodusce

Po c**j ktoś ma kupywać skoro zaraz ma crack wyjść do 22 naszego czasu XDDD  Nawet mi ciebie nie żal.

Opublikowano

lol, banlista ma ból dupy XDDDDDD

ty jesteś jakimś lizodupem joduski czy coś XDDDDDDDDDDD?

Opublikowano

lol nie mam bólu dup.. ostrzegam tylko, że ten crack jest od rumuńca, w c**j syfu tam na dodawał patrząc na skan z virustotal.  Nie ma c**ja żeby to działało po patchu 5.14, czekam tylko na jego elobuddy i coś mi mówi, że będzie gówniane jak skurwesyn 

Opublikowano

­

lol nie mam bólu dup.. ostrzegam tylko, że ten crack jest od rumuńca, w c**j syfu tam na dodawał patrząc na skan z virustotal.  Nie ma c**ja żeby to działało po patchu 5.14, czekam tylko na jego elobuddy i coś mi mówi, że będzie gówniane jak skurwesyn 

Przecież to nie jest nawet crack Finn'a randomie.

Został c*****o spackowany, dlatego pokazuje tyle syfu na virustotal, przypomnij sobie sytuację z pierwszymi wersjami L#, a nie czekaj, pewnie wtedy jeszcze z niego nie korzystałeś.

Nie zdziwiłbym się jakby crack po 5.14 działał cały czas.

(Ten crack ma ponad 2 miesiące)

Joduskame niedługo spierdoli :ninja:

eSwH2k3.png

Opublikowano

aha, to ty skanujesz cracka na virustotalu żeby zobaczyć czy nie ma 'wirusów'

GRATULACJE

on jest rumuńcem a ty jesteś z polszy XDDDDDD

Opublikowano

po 1 ta metoda jest trudna do spatchowania bo oni podstawiaja swoj serwer do logowania

po 2 elobuddy moze odpalac wasze assembly z leaguesharpa ;]

Opublikowano

po 1 ta metoda jest trudna do spatchowania bo oni podstawiaja swoj serwer do logowania

po 2 elobuddy moze odpalac wasze assembly z leaguesharpa ;]

Szkoda tłumaczyć temu zjebowi, kupił subka i zmienił tok myślenia o 180 stopni.

btw. Podobno w 5.14 ma być EB ?!

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ooo ku... darmowy czit zamiast likszarpa!

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...