Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EB] EloBuddy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 506
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a mi tam się wydaje że to jest projekt który nigdy nie ruszy :v

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Z tego co wiem to w tym całym EloBuddy będzie bardzo dobrze schowany keyloger więc miłego grania na tym szicie ;)

bPF1HEU.png

Opublikowano

Z tego co wiem to w tym całym EloBuddy będzie bardzo dobrze schowany keyloger więc miłego grania na tym szicie ;)

Kocham mpc forum <3 Ja słyszałem o schowanych simsach i fifie 15 w środku :) Miłego graia na tym szicie.

Opublikowano

Kocham mpc forum <3 Ja słyszałem o schowanych simsach i fifie 15 w środku :) Miłego graia na tym szicie.

Jesteś żałosny. Dostałem takie info od znajomego który jest supportem na L#. Posiadam co miesiąc suba na l# i znamy się dość długo to raczej kitu by mi nie cisnął. Po drugie ludzie którzy tworzą ten projekt przeszli tam bo na L# I bolu brakowalo im kasy xD. Wiec będzie w pizde drogie jesli kiedykolwiek wyjdzie. Finn, glowny dev jest znany z keyloggerów I cryptominerów, sooo..... Ja nie zamierzam tego czegoś pobierać żeby potem nie było zdziwienia. A ty jak chcesz żebyś później nie płakał albo twoja mam że jej konto w banku ojebali hahhaha 

bPF1HEU.png

Opublikowano

Jesteś żałosny. Dostałem takie info od znajomego który jest supportem na L#. Posiadam co miesiąc suba na l# i znamy się dość długo to raczej kitu by mi nie cisnął. Po drugie ludzie którzy tworzą ten projekt przeszli tam bo na L# I bolu brakowalo im kasy xD. Wiec będzie w pizde drogie jesli kiedykolwiek wyjdzie. Finn, glowny dev jest znany z keyloggerów I cryptominerów, sooo..... Ja nie zamierzam tego czegoś pobierać żeby potem nie było zdziwienia. A ty jak chcesz żebyś później nie płakał albo twoja mam że jej konto w banku ojebali hahhaha 

XDDDDD Sam sobie k***a strzeliłeś. Support od L#? A wiesz, że na supporta L# przyjmują byle gówniaka z Polszy? Jakbyś pracował w firmie "A" a inna firma "B" zagrażałaby Twojej firmie to oczywistym faktem jest, że zrobiłbyś wszystko by zniszczyć firmę "B".

Opublikowano

nikomu nie brakowalo kasy, na bolu krecimy kolo 15k pln miesiecznie

1bz7Y67.png

Opublikowano

Tak,donejty będą od początku projektu dostępne.

Jest i on moderator wielki, ma wtyki wszędzie od bol'a, L#, gos'a a teraz elobuddy....

Ty to weź już nic nie pisz nikt tego nie bierze na poważnie..

@AntyWarn Obstawiam, że za max pare dni pojawi się EB ale pewnie będzie ubogie w skrypty..

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...