Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Beczka. Bo żadnego shaggy nie ma w team w to już nie wnikam bo nie chce mi się pisać po raz enty. Jeszcze tylko 6 dni i jazda ! Ts jest na stronie wiec będzie z kim grać i gadać . Będę robił gildie jak ktoś chętny to pw ;d

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Beczka. Bo żadnego shaggy nie ma w team w to już nie wnikam bo nie chce mi się pisać po raz enty. Jeszcze tylko 6 dni i jazda ! Ts jest na stronie wiec będzie z kim grać i gadać . Będę robił gildie jak ktoś chętny to pw ;d

Tak sobie wmawiaj. Czy w tej bajce były smoki?

Opublikowano

Tak sobie wmawiaj. Czy w tej bajce były smoki?

Były nawet 2. 1 red smok co fubu go zayebał z pięści a 2 z Atlantydy beran. Ekipa się szykuje i wbijamy na pełnej ! Czy będą dodane bonusy do kostiumów itd.?
Opublikowano

Były nawet 2. 1 red smok co fubu go zayebał z pięści a 2 z Atlantydy beran. Ekipa się szykuje i wbijamy na pełnej ! Czy będą dodane bonusy do kostiumów itd.?

Nie żeby coś, ale FuBu nie ubił smoka z pięści.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Czyzby wykorzystanie plikow Reinora <3 ??

Pliki Helium2, nie mówi Ci nic sama nazwa? :D

Shaggy kupił pliki heluma za 2k i szpanuje. Każdy dobrze wie, że jesteś w teamie. Nie polecam serwera :)

Następnym razem nie wpierdalaj mi się w moje tematy, skoro gówno wiesz bezłaku. Teraz ja sobie tutaj posiedzę dłuższy czas.

Sponsor się tylko marnuję. Stronę robił chyba jakiś kulawy grafik ^^

Bez pozdrowień.

Nie kupiłem plików heliuma, dołożyłem się do tego projektu. Nie mam tutaj admina, ale zbije sobie hajs i postawie swój serwer na wakacje.

Stronę robił Leo, sponsor KRETovskyyy, którego wyzywasz za jego plecami(sam nie wiesz dlaczego).

Chętnie poczytam co jeszcze masz mi do powiedzenia Cannzas :D

Jak tam concordia co rok na dedyka wgrywałeś i zarobiłeś 500zł :D?

Dałbyś spokój, bo i tak nic Ci to nie da, ale dzięki za odświeżanie prezki, bo tamten kacap dostał bana, musi być zastępca.

Budowniczy
Opublikowano

Z tej zapowiedzi wynika, ze na serwerze Shaggiego bedzie grał tylko xMateo, który jako jedyny się tu udziela pozytywnie o tym serwerze.

Wiec rzeczywiście xMateo " uderzycie na pełnej", żeby tylko nie padł Wam serwer od przeludnienia xD

Btw. ten serwer upadnie szybciej niż wystartuje, nikt nie zainwestuje pieniędzy w serwer, który startuje tylko dla zbicia hajsów.

Unwarn: gdzie dropi stal +3 bo nadal nie odpowirdzieliscie wezziemu. No chyba ze sami nie wiecie xD

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Z tej zapowiedzi wynika, ze na serwerze Shaggiego bedzie grał tylko xMateo, który jako jedyny się tu udziela pozytywnie o tym serwerze.

Wiec rzeczywiście xMateo " uderzycie na pełnej", żeby tylko nie padł Wam serwer od przeludnienia xD

Btw. ten serwer upadnie szybciej niż wystartuje, nikt nie zainwestuje pieniędzy w serwer, który startuje tylko dla zbicia hajsów.

Unwarn: gdzie dropi stal +3 bo nadal nie odpowirdzieliscie wezziemu. No chyba ze sami nie wiecie xD

1. Przeczytaj pierwsze 5 stron, a nie piszesz, że tylko on pozytywnie się udziela. Nie ma go w team, tak samo jak mnie. Nie chce mi się już na to odpowiadać nawet bo to nudne pseudo grafiku :) Jak Ci idzie zmienianie czcionki w game?

2. Ok.

3. Ok.

4. Ok.

Opublikowano

po co zmieniać nazwę waluty na ''Denary'' skoro i tak każdy będzie na to mówił Yangi

Nie wiem xD sam się nad tym zastanawiałem, tak było na starym heliumie.

Opublikowano

Nie wiem xD sam się nad tym zastanawiałem, tak było na starym heliumie.

Gdyby mi się chciało szukać to bym Ci udowodnił że to twój serwer bo Bigmen mi napisał o tym na gg że kupiłeś te pliki i na jakims forum które on miał tylko dostep wrzuciles prezke tego serwera xD

i o jeszcze paru innych rzeczach ale to raczej juz prywatnie nie na mpc ;)

giphy.gif

Potrzebujesz reklamy serwera Metin2?

Konkretny Youtuber zaprasza Cię do swojej oferty!

http://www.mpcforum.pl/topic/1249870-reklama-serwer%C3%B3w-metin2-youtube-8700-facebook-4100-grupa-metin2-3100/page-1
Opublikowano

Gdyby mi się chciało szukać to bym Ci udowodnił że to twój serwer bo Bigmen mi napisał o tym na gg że kupiłeś te pliki i na jakims forum które on miał tylko dostep wrzuciles prezke tego serwera xD

i o jeszcze paru innych rzeczach ale to raczej juz prywatnie nie na mpc ;)

Poczytaj posty wyżej, napisałem jasno, że dołożyłem się do projektu... Kilka dni temu o tym pisałem już, nie wiem o co wam chodzi :D

W team i tak mnie nie ma. Serio będziecie spinać? Nawet jakbym był w tym team to zmieni to coś?

Opublikowano

Poczytaj posty wyżej, napisałem jasno, że dołożyłem się do projektu... Kilka dni temu o tym pisałem już, nie wiem o co wam chodzi :D

W team i tak mnie nie ma. Serio będziecie spinać? Nawet jakbym był w tym team to zmieni to coś?

Czyli przyznajesz, że w nim jesteś?

Budowniczy
Opublikowano

Moderatorów proszę o nie warnowanie, ponieważ jest to wyrażanie naszej własnej opinii. :)

Film ten nie jest mojego autorstwa!

xyz

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

I tak nikt nie zagra po ukazanych dowodach.

Ja w swojej opini go nie polecam

Zamknij mordę i spierdalaj xD

Módl się iGu żebym ja dowodów nie nagrał xD

Opublikowano

Sikam xD serwer nie wystartował a ten ulom z bratem tylko się ośmieszają xD jak taki fighter jesteś to adres mogę podać :) AAA i ten weź napisz w prezce ze niby adminem jestem bo posmiac się chce. @kombajnik czy będą nowe dungeony wprowadzane i np jakiś teczak co skill p da?

Opublikowano

Sikam xD serwer nie wystartował a ten ulom z bratem tylko się ośmieszają xD jak taki fighter jesteś to adres mogę podać :) AAA i ten weź napisz w prezce ze niby adminem jestem bo posmiac się chce. @kombajnik czy będą nowe dungeony wprowadzane i np jakiś teczak co skill p da?

Kozak się boi na ts3 wejść i pogadać. Nagrali jakiś film z braciszkiem. Niech czekają na moja odpowiedź. Jak znajdę czas bo w csa gram. Piszmy dalej prezka 10,5k wysw wysw. Bez reklamy.

Opublikowano

Kozak się boi na ts3 wejść i pogadać. Nagrali jakiś film z braciszkiem. Niech czekają na moja odpowiedź. Jak znajdę czas bo w csa gram. Piszmy dalej prezka 10,5k wysw wysw. Bez reklamy.

Serwer ruszy a Pan admin bedzie pisał "Sory nie odpisze Ci na zgłoszenie bo w csa gram".

Chcesz? Rob filmik powodzenia, ciekawe co w nim przedstawisz?

10,5k wyświetleń nie oznacza ze bedziesz miał mnóstwo graczy. Widac twoj poziom inteligencji.

Moja stara ekipa miała 60k wyświetleń a na serwerze 60 graczy więc dalej powtarzaj to samo natomiast nie nazywaj tego reklamą.

Skończ w końcu umawiać sie na TS3 ze swoim kolegą z reala xMateo "co kto napisze i jak kogo zacytuje" bo to widac ze jeden drugiego nawzajem popieracie. Jestescie siebie warci. We dwoje komentujcie każdego wypowiedz a nie wiem czy widzicie ale 95% udzielających sie tutaj ma z was bekę. Ludzie na PW i GG mi sie śmieją z was.

Filmik przedstawia cała prawdę. Żałuje ze nie zrobiłem dłuższy no ale miałem ograniczony czas. Chętnym opowiem nieco więcej na prywatnej wiadomości bądź gg.

Panie xMateo jak i Shaggy. Przestańcie pisac "pokażemy was ssy jak vastiar nas przezywa", "zrobię film w którym przedstawię swoje dowody". Czekam na SS od mateo i dalej go nie mam miał niby po powrocie do domu wszystkim go ukazać. Czekam shaggusie na twoj filmik podeslij mi go na priv i gg jak juz skończysz.

NIE POLECAM GRY NA SERWERZE HELIUM.net. DLACZEGO?

ZAPRASZAM NA PW LUB GG WSZYSTKIM POKAŻE FILMIK

Opublikowano

DOBRA, JAKO IŻ MAM TROCHĘ OLEJU W BANI TO KOŃCZĘ KŁÓTNIE, PISZ SOBIE CO CHCESZ GRUBASKU.

Jeszcze takie info.

Stara Grafika: http://eliteserver.pl//index.php?/topic/4311-serwer/

Porównajcie sobie te obie zapowiedzi, podobno stara została przekopiowana.

Jeśli jednak tak uważasz to proszę o .PSD grafiki która jest w tej prezentacji, dziękuję. 

Możesz mnie prowokować, rób co chcesz, przemilczę, boisz się nagrać film z głosem. Jesteś śmieszny, ale dzięki takim ludziom jest zabawnie.

JESZCZE RAZ:

POTWIERDZAM, ŻE NIE MA MNIE W ADMINISTRACJI TEGO SERWERA, "DOWODY" przedstawione na filmie to jakieś gówno + "Zbadaj Element" z Web GG: 

https://www.youtube.com/watch?v=iuPOQcyAut4

Jeśli nadal mu wierzycie, to jesteście serii zjeba*ni sorry, za słownictwo, ale już mówiłem, że nie lubie jak zarzuca mi się coś czego nie zrobiłem.

PROSZĘ O PSD GRAFIKI KTÓRA JEST W TEJ PREZENTACJI.

MOGĘ OBIECAĆ, ŻE ZAPOWIEDŹ ZOSTANIE ZAMKNIĘTA.

Dobranoc, start 9 Maj. 

Opublikowano

Vastiar taki kozak a pewnie serwera nie umie dziecko odpalić xdd shaggy nie zwracajmy na niego uwagi bo testy napisał na 0 pkt i się musi odstresowac .@kombajnik czy jak dużo osób wbije max lvl będzie zwiększony lvl nowe mapy itd?

Opublikowano

Pierwsze zdanie jakie tutaj napiszę to kieruję do Pana Rocketsa aby zaczął porządnie swoje obowiązki wykonywać a nie warnować każdego, który wyraża swoje negatywne zdanie w tej zapowiedzi. 
Ja nie przeklinam nie bluzgam tak jak xMateo czy Shaggus tak więc nie życzę sobie warnów. 

Jeżeli chodzi o skopiowane grafiki tak, nie posiadacie własnych grafik i zostały wam nawet ukazane PSD. 
Jeżeli o Ciebie chodzi Shaggy to ja nie wiem czy Ty zwracasz uwagę na to, co film przedstawia czy na to, że nie jest podłożony głos. Przemyśl to sobie. 
Nie mam obowiązku podkładania głosu a muzyczka w tle bardziej mi się podoba niż mój głos. Chyba że lubisz "męskie głosiki" to napisz na PW powysyłam Ci kilka próbek mojego głosu ;* 

Ja zdania nie zmieniam i dalej będę chronił uczciwych graczy których chcecie oszukać. 

UWAGA: Na prośbę jednego z adminów film został umieszczony w dziale "media" do którego podsyłam link: 

CLICK >> DLACZEGO NIE WARTO GRAĆ NA SERWERZE HELIUM2 << CLICK

Jeszcze raz powtarzam, to ludzie z was się śmieją a nie ze mnie. Serwer Helium2.net będzie projektem, który będzie tylko pod kasę i nie róbcie ludzi w ch**a. 
To zaczyna być wnerwiające jak jesteście chytrzy na kasę. Idź do pracy, zarób tyle cwaniaku co ludzie wydają na metina. Może jak ich oszukacie i zamkniecie serwer to zrozumiesz jak ciężko jest zarobić własne pieniądze.
Ty jesteś dopiero w gimnazjum więc nie wiesz co to jest "zarobić własne pieniądze''.

Gdybym kłamał i oszukiwał tutaj innych to dawno bym się poddał i w tej prezentacji nie pisał ale jak widać się nie poddaje bo każdego pojedynczego gracza będę bronił przed tym serwerem.

Możesz pisać że jestem gruby choć mnie nigdy nie widziałeś, możesz wyzywać mnie że jestem głupi, debil, frajer zapewne wiesz gdzie mam wszystkie Twoje opinie o mnie. No właśnie. 
Tym bardziej weź swojego kolegę pajaca - xMateo który z każdym zdaniem się tylko coraz bardziej kompromituje. I że taki ktoś jak on ma prowadzić/testować/moderować serwer? No nie wygłupiajcie się, serio.
Prędzej zamknijcie ten serwer nim go otworzycie dla swojego dobra i dla dobra innych. 

Vaatir taki kozak a pewnie serwera nie umie dziecko odpalić xdd shaggy nie zwracajmy na niego uwagi bo testy napisał na 0 pkt i się musi odstresowac .@kombajnik czy jak dużo osób wbije max lvl będzie zwiększony lvl nowe mapy itd?

Vaatir? Już myślałem, że piszesz do mnie. Przeszukałem całą tą prezentację i nie zauważyłem żadnego Vaatira więc nie wiem do kogo te słowa. 

Może kilku graczy w tej zapowiedzi okłamiecie, może kilkunastu oszukacie i zamkniecie serwer i się nie pokażecie nawet na MPCforum ale mam nadzieję, że wielu graczy zrezygnuje z gry na tym serwerze.
Dziękuję. 

Opublikowano

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

Graczu, zanim zagrasz przeczytaj uważnie!

Gracze piszą do mnie i się skarżą na administrację. Dalej szanowna administracja chce się kłócić? 
Nie jesteście godni na posadę administracji. Dlatego namawialiście mnie, abym wszedł na TS3. Myślicie, że jestem głupi, że chcieliście wyciągnąć moje IP i ddsować mnie?
Shaggy i xMateo jesteście skończeni nooby. To nie będzie ten serwer Helium2 co dawny. Nie poprowadzicie go. Macie okropne podejście do graczy. Ddosujecie własnych graczy ?!
Którzy mieli do was pytania? Napisało do mnie mnóstwo ludzi na GG którzy się skarżą na was bądź mnie popierają. Co więcej, Ci ludzie z Was się śmieją. Ośmieszacie się publicznie.
Nie potraficie rozmawiać. Zachowujecie się jak dzieci (o tym xMateo to w ogóle brak słów). Chłopie, ile Ty masz lat? Zobacz na swoje wypowiedzi. Ci nie wstyd dalej w tej zapowiedzi się wypowiadać? Robicie trzodę na całe MPC. Ja nie odpuszczę wam tego i będę tworzył kolejne filmy z dowodami bo każdego dnia one mi się kumulują.
(A ja dalej czekam na dowody od xMateo w postaci SS, a od Shaggusa czekam na filmik z jego "odpowiedzią".) 

Tutaj pokazuje wam gracza, który miał zamiar wpaść do was wraz z całą ekipą ale nie wpadnie... Dlaczego? Zobaczcie sami..

vK3vEci.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...