Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miał być koniec spamu w temacie, a moderatorzy śpią...

Na serwerze w ile wbiję 90 lvl?

Jak grałem wcześniej jak lourt miał ten serwer to 90 się wbijało hmm ja osobiście robilem questy + do tego eq i w nie caly tydzień ze skilami questami oraz eq wbiłem 90 :P grając około 2h dziennie.
Opublikowano

Wydaje mi się, że przy takiej sytuacji i podejściu do serwera, mądrzy gracze wiedzą chyba co zrobić.

Z początku miałem zamiar odwiedzić serwer ale jak dowiedziałem się co nieco - odpuszczę.

Myślę ogólnie, że ten serwer nawet w małym stopniu się nie wybije. Przynajmniej tak na to wygląda.

Ukrywanie licznika nie rozwiąże wszystkich spraw, bo ja także widziałem liczbę założonych kont - 44 [z czego wchodzą także konta administracji].

Ogólnie za duże zamieszanie, widzę, że nawet admini w swoich wypowiedziach się zbyt często gubią, szukają różnych rozwiązań, zatajając najzwyczajniej prawdę. Przyglądałem się uważnie tematowi i postom umieszczanym tutaj.

No i mimo, że na stronie licznik został ukryty, to niestety na forum ciężko byłoby go ukryć, a taka ilość osób, o godzinie 18:30, kiedy jest wolne od szkoły - nie zadawala.

gTcnXcK.png

Niestety, ale sobie odpuszczę.

Opublikowano

Wydaje mi się, że przy takiej sytuacji i podejściu do serwera, mądrzy gracze wiedzą chyba co zrobić.

Z początku miałem zamiar odwiedzić serwer ale jak dowiedziałem się co nieco - odpuszczę.

Myślę ogólnie, że ten serwer nawet w małym stopniu się nie wybije. Przynajmniej tak na to wygląda.

Ukrywanie licznika nie rozwiąże wszystkich spraw, bo ja także widziałem liczbę założonych kont - 44 [z czego wchodzą także konta administracji].

Ogólnie za duże zamieszanie, widzę, że nawet admini w swoich wypowiedziach się zbyt często gubią, szukają różnych rozwiązań, zatajając najzwyczajniej prawdę. Przyglądałem się uważnie tematowi i postom umieszczanym tutaj.

No i mimo, że na stronie licznik został ukryty, to niestety na forum ciężko byłoby go ukryć, a taka ilość osób, o godzinie 18:30, kiedy jest wolne od szkoły - nie zadawala.

gTcnXcK.png

Niestety, ale sobie odpuszczę.

Serwer startuje 9 Maja mistrzu heheh :D

Opublikowano

@Vastiar

Pytanie ...

Piszesz z xMateox, który nie jest w drużynie serwera helium2 i wmawiasz innym, że xMateox jest w tym teamie.

Wmawiasz wszystkim, że dostajecie ddosy..

Zenon K.........
siema\
co Ci podać?
19:41
hym?
4 maja 2015
19:42
Ja
wszystko
Chciałbym się dowiedzieć kto ddosuje ...
na jakich podstawach jest oskarżony cały ts3 ?
19:43
Zenon K.........
jesteś adminem tego ts?
Ja
Właścicielem
Nickname:  ?????? (66)
Unique ID:y0irCtycT5HkVWQ0uFQts4LhbkI=
Database ID:589
Version:3.0.16 (2014-08-04 15:42:43) [Stable] on 
Connections:6
First Connected:2015-05-04 14:57:02
Online Since:1 hour(s) 18 minute(s)
Zenon K.........
a jakiś dowód żebym miał pewność ze nie pisze z "multikonetem"
Ja
to zapraszam na ts3
na vpn
publicts3.eu
Zenon K.........
nie wchodze na ts3 sory tymbardziej na to zagrozone
wole moje iP zostawic w spokoju
19:44
Ja
pisałem na vpn
czytaj! 
no to podaj swoj ts3
4 maja 2015
19:44
Ja
zaraz wbije
19:45

screenSHU - The fastest screen capture ever.
scr.hu/5...
masz
ze nie gadasz z multikontem
19:46
Zenon K.........

Screenshot
prntscr.com/7...
no a ten xMateo tez owner
i ten shaggy tez
to predzej tego Shaggy to jest ts3
19:46
Ja
ss z domeny moze dac?
19:47
Zenon K.........
czyli ja to rozumiem tak, że Shaggy lub ten Mateo dali mu IP weszli na jakis poboczny maly ts wzieli jego ip i jadą z tematem
Ja
nie maja dostepu
do ip
jedynie ASQ ma
Zenon K.........
ale mogą miec swoj mały własny ts3
jakiej domeny ss?
4 maja 2015
Ja
publicts3.eu
19:49
Zenon K.........

Screenshot
prntscr.com/7...
Ja
nie
ja mowie
ze ja moge dac ss, ze jestem wlascicielem domeny 
Zenon K.........
ok nie trzeba 
pokazuje to co mi piszą gracze
w zwiazku z shaggy i mateo
19:50
Ja
nazwe chciałbym jaka miał
Zenon K.........
jaką kto mial?
ts3?
Ja
ten ddosowany
chciałbym zobaczyć czy faktycznie był on na ts3
19:51
Zenon K.........
ale zauważ, że ta osoba mowi ze shaggy i mateo wzieli ich na inny, poboczny mniejszy ts3
nie sprawdzisz tego
4 maja 2015
19:51
Zenon K.........
nick to Keny
19:52
Ja
mhm dobrze, daj ip ts3
19:54
Zenon K.........
tego na ktorym byli?
Ja
ta
Zenon K.........
wait
20:01
Ja
wait ?
6 minut 
?
20:02
Zenon K.........
ta osoba poszła na offline, czekam na odpowiedź
powiedział, że jak kolega przyjdzie na gg to mu wyśle

Screenshot
prntscr.com/7...
20:09
Ja
Dobrze, powiem tak .. przez ip można się połaczyć poprzez url : ts3server: // 127.0.0.1, alę ta osoba musiałabyć na naszym serwerze. Osoby o tym nicku nie mogę wyszukać w List all clients, więc przepraszam, ale jest to oszczerstwo.
20:23
Zenon K.........
pokazuję to, co pisza do mnie ludzie. Nie mają powodu by kłamać szczególnie że są to ludzie dla mnie obcy. Opisuję Ci to, co mi powiedział jeden gracz który miał grac na serwerze twoich kolegów. 
wraz z całą gildią.
gracze usłyszeli "3, 2, 1 lecisz" po czym ich internet zmulał i był ddsowany.

Czekam na dowody już jeden dzień i nadal ich nie otrzymałem.

Więc proszę o ostrzeżenie dla tej osoby z powodu oszukiwania ludzi..

@Krótka Informacja :

Osoba ta robi akcje, gdyż żal mu d*** ściska o te pliki!

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

To jest easy czy medium czy hard? Muszę przyznać, że po ekwipunku +7 nieźle mi namieszaliście. ­

Helium2 właśnie był takim typowym mediumem ... w uj :) Bardzo fajnyyy exp spoko ekwipunek tez spoko zdobyc
Opublikowano

Panowie Spokój już proszę :). Widzę że serwer ma niezłe branie bo bez reklamy 13k wyśw :D . Żeby administracja nie zepsuła klimatu i dziejów tych plików !

Nie wiem czy wiesz, ale wyświetlenia prezentacji nie przekładają się na ilość graczy.

Mówicie, że serwer Helium2 jest fajny i w ogóle go startujecie a kilka zakładek wcześniej pisaliście, że był to gówniany serwer.

Opublikowano

Nie wiem czy wiesz, ale wyświetlenia prezentacji nie przekładają się na ilość graczy.

Mówicie, że serwer Helium2 jest fajny i w ogóle go startujecie a kilka zakładek wcześniej pisaliście, że był to gówniany serwer.

Czy ja pisałem ze ten serwer był gówniany? Może Okulary sb załatw. Ty jesteś wgl dziwny pare zakładek temu pisałeś że już nie będziesz tu pisał hmm... Szkoda słow na Cb. Serwer miał i ma potencjał tak jak pisałem ani ja ani shaggy nie jesteśmy w administracji ! Dawno takiego serwera nie było będzie miazga ! Pompa gidlia w uj z hotovskym lecim w topke ! Jak ktoś chętny do gildii to zapraszamy :> Jeszcze 4 dni i start :*
Opublikowano

Czy ja pisałem ze ten serwer był gówniany? Może Okulary sb załatw. Ty jesteś wgl dziwny pare zakładek temu pisałeś że już nie będziesz tu pisał hmm... Szkoda słow na Cb. Serwer miał i ma potencjał tak jak pisałem ani ja ani shaggy nie jesteśmy w administracji ! Dawno takiego serwera nie było będzie miazga ! Pompa gidlia w uj z hotovskym lecim w topke ! Jak ktoś chętny do gildii to zapraszamy :> Jeszcze 4 dni i start :*

Gdybyś nie był administratorem to by dawno Ciebie tutaj nie było. Bronisz uparcie ten serwer jakby to było Twoje "dziecko". Shaggus już się zamknął bo nachapał ostrzeżeń i poszedł po rozum do głowy.

Ty natomiast 16 letni dzieciaku widocznie nie zamierzasz "zmądrzeć", nasyłasz tutaj swoją MAFIE jakieś Hostovskie i w ogóle całą gildię bo sam sobie ze mną nie radzisz i taka jest prawda.

Będą lewe przekręty, będziecie sobie ładować yangów na drugie konto, zapewne gildia też coś dostanie z itemków czy yangów. Już pewnie masz załatwione SMy na start za nagrywanie na Twoim marnym kanale na YT.

PS: Jak włączyłem jedno Twoje wideo to od razu wyłączyłem i chopie w nocy zasnąć nie mogłem. Czy Ty masz wszystkie zęby na swoim miejscu? Czy dostałeś już w realu tyle razy w pysk, że teraz masz taki zmutowany głos?

PS: Rockets, szybko Ci poszło z warnem. xMateo widzę od razu się skarży, że Vastiar go przezywa :) Ahh te układy między Wami :)

Skończ już proszę te teorie /Rockets

Piszę całą prawdę a że chronisz zadków "oszustów" to nie mój problem. /Vastiar

To ta prawda, jakoś nie jest do końca prawda, bo ja team tego całego serwera pierwszy raz na oczy widze, nawet nie wiem kto jest kto :D ucinam ta zbędna dyskusje ;) / Rockets

Opublikowano

Gdybyś nie był administratorem to by dawno Ciebie tutaj nie było. Bronisz uparcie ten serwer jakby to było Twoje "dziecko". Shaggus już się zamknął bo nachapał ostrzeżeń i poszedł po rozum do głowy.

Ty natomiast 16 letni dzieciaku widocznie nie zamierzasz "zmądrzeć", nasyłasz tutaj swoją MAFIE jakieś Hostovskie i w ogóle całą gildię bo sam sobie ze mną nie radzisz i taka jest prawda.

Będą lewe przekręty, będziecie sobie ładować yangów na drugie konto, zapewne gildia też coś dostanie z itemków czy yangów. Już pewnie masz załatwione SMy na start za nagrywanie na Twoim marnym kanale na YT. 

PS: Jak włączyłem jedno Twoje wideo to od razu wyłączyłem i chopie w nocy zasnąć nie mogłem. Czy Ty masz wszystkie zęby na swoim miejscu? Czy dostałeś już w realu tyle razy w pysk, że teraz masz taki zmutowany głos?

Proszę wy*******ać. Dziękuje  ^_^ Dupa Cie o hajs boli? Idź sobie zarób

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Opublikowano

@Vastiar

My friend...

Nie przyszło Ci do głowy, że jest to Youtuber, któremu jest płacone?

Broni dlatego, gdyż dostał hajs za reklamę i ma podać pozytywną opinie.

Jeżeli jesteś kozakiem internetowym, który lubi obrażać ludzi i wciskać fałszywe opinie o ddosach to możemy się spotkać...

Z jakim mundurem przyjść? Pustynnym ? Wyjściowym ? Normalnym ?

Zamknij za przeproszeniem tą pizdę i idź pograć w klocki! 

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...