Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wakacje robie swój projekt, na swoich plikach :D

Co do moich serwerów "pod zarobek" to gówno prawda, bo są gorsze, a ja z nikogo nic nie ściągam. Pety zawsze do zdobycia są w grze, a fryzury u handlarzy, więc nie wiem czemu tak piszesz.

Ja sam tutaj wbiję jako gracz, bo grałem na pierwszej odsłonie. Pomagam im z forum i organizacją reklamy. Dodatkowo dorzucam się finansowo, aby mieć z czego reklamować swój serwer, tak jak już wspomniałem na wakacje. Myślę, że moje zachowanie jest normalne i wszystko wytłumaczyłem w tym dłuuuuuuuugim poście.

ZANIM ZACZNIESZ TUTAJ GRAĆ PRZECZYTAJ !

Odpowiedź do SZAGUSA.

Non stop powtarzacie w kółko: 

- Ja tylko pomagam im z forum

- Ja tylko reklamuję 

- Ja tylko testuję serwer 

- bla bla bla ... 

Chwalisz się swoimi serwerami a z tego co widzę z odpowiedzi graczy to wszyscy piszą że gówno wypuszczasz :) 

Pomagasz im z forum bo "anonimowa administracja" nie potrafi sama sobie poradzić? Zapewne ukryjesz się na ich forum pod innym nickiem więc z góry dziękuję nie odwiedzę.

Forum macie pobugowane co więcej skina [AKTOLIA] macie na forum macie kupionego przeze mnie i IGU. Na dodatek nie potraficie go odbugować. Nieźle im pomagasz nie powiem. 

Najeżdżacie na grafiki iGu? My mieliśmy porządną stronę. Spójrzcie na waszą stronę :

Laughing-GIF.gif

Gdybyście byli normalnymi ludźmi a nimi nie jesteście (widać że lat 16) to byście odpuścili tutaj spamienie już na samym początku. 

Ale że macie ból dupy (polecam):

1babf58aad7a154e6cca2970493b7f0c.jpg

to komentujecie każdego post który nie zagra na waszym serwerze. 

Wiem zaraz powiecie: O SAM TUTAJ SPAMISZ WIĘC TEŻ JESTEŚ NIENORMALNY.

Tylko ja to robię w obronie uczciwych graczy których wy macie zamiar że tak powiem "wyruchać" gdy już wystartujecie.

Prowadzicie forum na odpie***l. Regulaminy są napisane w hmm 5 minut? Strona to gówno za przeproszeniem a nie strona.

Jeśli chcecie wiedzieć ile ja z iGu pisaliśmy regulaminy to już wam mówie:

CAŁY DZIEŃ POŚWIĘCILIŚMY ABY JE NAPISAĆ PORZĄDNIE !!

I cały ten serwer jest robiony tak jak napisane są wasze regulaminy czyli na odwal.

Wam tutaj nawet nie zależy na rozmowie. Wchodzicie na to forum żeby taki ktoś jak xMateo zrobił z siebie pajaca. Pisze zupełnie nie na temat. Nasyłacie  na nas to kolejnych 16 latków których 

matka w życiu nauczyła dwóch słów "dobra wypierdalaj" (zapewne kolega co to napisał słyszy to na co dzień od rodziców). 

WLUnKEO.jpg

Nie chciało Wam się do strony nawet  loga zrobić... W końcu wszystko kupujecie a loga już niestety Pan Przemek wam nie sprzedał bo nie miał skąd. 

Ale nie sory macie pro elo grafika xMateo który wam zrobi grafike w paincie, zapomniałem. 

RADA: Jeśli nie zrobiliście strony to nie wypuszczajcie jej.

QkuXQRJ.png

Śmiejecie się z grafik iGu? A właśnie na forum prezentujecie jego dzieło które pokazałem powyżej. 

JIJVcs2.png

Tak właśnie tworzycie serwer. NIE BĘDĘ SIĘ ROZPISYWAŁ (bo jeszcze się zmęczę i tak to serwer pod kase za chwile tego nie będzie)

Co do mojego i iGu odejścia. Widocznie nie potraficie nawet czytać ze zrozumieniem więc już Wam tłumaczę. 

Odeszliśmy ze względu na problemy które mieliśmy a nie "bo gracze uciekali". Serwer Helium2 trzymaliśmy około 8 miesięcy (jak ta wasza smieszna administracja tyle pociągnie to uklęknę tutaj przed wami).

Odszedłem również z przyczyn, że przesiadywałem jako jeden z niewielu adminów i odwalałem całą robotę. Miałem na głowie forum, support, nagrywnie filmików, prowadzenie porządku w grze, organizowanie eventów, 

teamspeak3 i wiele innych i po prostu przez tego metina zchodziłem na dno. Nie miałem życia i to był powód odejścia a doszły jeszcze do mnie problemy rodzinne to już zupełnie zrezygnowałem. 

Taki był powód bo ja walczyłem o każdego gracza na serwerze. Możesz sobie siać plotkę że odszedłem bo padał serwer i gracze uciekali. Może ty tak podchodzisz do tych spraw i tak samo podejdziesz do Helium2.net ale ja nie, 

walczyłem o każdego gracza zresztą popytaj graczy to Ci powiedzą. A że życie osobiste jest ważniejsze dla mnie to byłem zmuszony zrezygnować z tej posady. 

Kompromitacja Administracji Serwera Część 2 

Te słowa kierowane do mnie są od Administratora Serwera KyRRe (Informacja potwierdzona)

bbrfPEy.png

g3yrokP.png

Tak więc podsumowując, duże NIE dla tego serwera. 

Dziękuję.

@EDIT.

@Panie  moderatorze Rockets czy jak Ty tam masz. Jestem bardzo cierpliwy. Prowadzę tutaj dyskusję z pewnymi osobami.

Zapewne Pan Shaggy płacze Ci na PW że go przezywam. 

Zalecam Panu moderatorowi zapoznać się ze słowem SPAM. 

Co to znaczy SPAM?

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Vastiar

Ty jesteś jednak idiotą :D Nie da się zrobić loga na animowany header strony ślepa piczo :D

Numer GG przedstawiony wyżej to KyRRe, admin serwera. Podawałem moge GG wyżej i znów twoje bajki są śmieszne i głupie.

Jeśli chodzi o grafikę na forum to jeszcze nie zmieniłem, więc się nie czepiaj. Zresztą mam do niej full prawa.

SPECJALNIE TUTAJ PISZE BO ODŚWIEŻASZ MI PREZENTACJE A KONTA ROSNĄ :) NA STARCIE OBSTAWIAM WIĘCEJ OSÓB NIŻ BYŁO KIEDYKOLWIEK NA HELIUMIE :)

Piszmy dalej, lecimy, ciekawe jakie jeszcze bajki masz mi do opowiedzenia, bo na nic nie masz dowodu biedaczku :(

Czemu mówisz, że to moje GG, jak to nie jest moje GG debilu :D? Ja pisalem do iGu ze swojego GG.

Nasza administracja "ciągnie" serwer od 6 miesięcy i nie myślę go zamknąć. Piszmy, piszmy :D I tak nic na mnie nie masz a odświeżasz mi prezentacje :D Ten hejt gówno mi robi, wręcz przeciwnie. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

@Vastiar

Ty jesteś jednak idiotą :D Nie da się zrobić loga na animowany header strony ślepa piczo :D

Numer GG przedstawiony wyżej to KyRRe, admin serwera. Podawałem moge GG wyżej i znów twoje bajki są śmieszne i głupie.

Jeśli chodzi o grafikę na forum to jeszcze nie zmieniłem, więc się nie czepiaj. Zresztą mam do niej full prawa.

SPECJALNIE TUTAJ PISZE BO ODŚWIEŻASZ MI PREZENTACJE A KONTA ROSNĄ :) NA STARCIE OBSTAWIAM WIĘCEJ OSÓB NIŻ BYŁO KIEDYKOLWIEK NA HELIUMIE :)

Piszmy dalej, lecimy, ciekawe jakie jeszcze bajki masz mi do opowiedzenia, bo na nic nie masz dowodu biedaczku :(

Czemu mówisz, że to moje GG, jak to nie jest moje GG debilu :D? Ja pisalem do iGu ze swojego GG.

Nasza administracja "ciągnie" serwer od 6 miesięcy i nie myślę go zamknąć. Piszmy, piszmy :D I tak nic na mnie nie masz a odświeżasz mi prezentacje :D Ten hejt g****o mi robi, wręcz przeciwnie. Nie pozdrawiam.

Właśnie potwierdziłeś poziom inteligencji obecnego admina Helium2 za co Ci bardzo dziękuje. To w sumie nawet lepiej ze to on do mnie pisze a nie Ty bo widac w sumie kto bedzie prowadził ten serwer :)

Jeżeli chodzi o odświeżanie prezentacji - nie ma za co, widocznie nikt nie zamierza komentować tak gownianego zespołu jakim jestescie.

Śledzę wasza strone i jakos nie widze szału. Szczególnie u was na forum widac te tluuuuuuuuuuuumy aż 2 osoby dziennie w tym jedna to admin a druga zapewne to Ty.

Założone konta : 51 i to stoi i się nie rusza w ogóle. Kogo próbujesz oszukać?

TPmqZvt.png

Śmiech na sali kolego. Zapewne założyliście multikonta zeby nie było ze nikt Was nie odwiedza.

Z Tobą człowieku nawet sie rozmawiac nie da, spójrz na swoje posty. Nikt Cie kultury nie nauczył?

To nie jest hejt co robie tylko ostrzeżenie dla graczy przed złym a to ze Ci gowno robi to ja na to leje. Ja biorę pod uwagę graczy a nie Teoje nędzne zdania ktore nic so tej konwersacji nie wprowadzają.

@Edit

MĄDRY GRACZ ZROZUMIE

Na grzeczną prośbę jednego z moderatorów (nie tego Rocketsa całego który trzyma stronę tych złych) abym zaprzestał pisania w tym dziale dla dobra swojego zdrowia zaprzestaję pisania w tym dziale. 

Kto chce zagrać na serwerze przekona się w co wchodzi i tyle :) To co chciałem to powiedziałem mam nadzieję że wielu graczy obroniłem (z czego widać po stronie gdzie licznik graczy cały czas stoi a na forum przebywają tylko 2 osoby) i cieszy mnie to niezmiernie.Dla Pana Shaggy pozostawiam idealnie odwołujące się do niego i wszystkim znajome 2 memy (nie wiem po co i tak nie przemyśli swojego zachowania):

1392968617_3nekcy_600.jpg

1367916505_ofrc7l_600.jpg

Opublikowano

Odświeżamy dalej :D? Jeśli chodzi o administracje to mam to w d***e, na serwerze i tak będzie dużo osób, a to co piszesz tylko pomaga mi go lepiej reklamować.

Dzięki @Rocets

TAKTYKA KOLEGI UP.

MĄDRY GRACZ ZROZUMIE

-Kolega wyżej ciśnie wam kity,

-Na forum siedzi 2 osoby ponieważ jest 1:32 w nocy i nie ma żadnej reklamy(póki co),

-Licznik online na stronie głównej nie jest podpięty pod baze serwera,

-Serwer nie wystartował.

-Nie ma on żadnych dowodów,

PS/ Stwierdziłeś w poście wyżej, że serwer Helium2 to gówno :O Niesamowite, aż ss zrobiłem.

Opublikowano

Proszę panowie i panie by dyskusja opierała się na temat „Zapowiedzi Helium2” i nie odbiegała od tematu, bo jest to w 100% nie potrzebny spam.

Co do serwera z mojej strony to ja tu widzę brak kultury i dobrego smaku Administracji serwera więc raczej nie zagram, lecz zobaczymy, jak to będzie z tym serwerem.  ;)

Opublikowano

Odświeżamy dalej :D? Jeśli chodzi o administracje to mam to w d***e, na serwerze i tak będzie dużo osób, a to co piszesz tylko pomaga mi go lepiej reklamować.

Dzięki @Rocets

TAKTYKA KOLEGI UP.

MĄDRY GRACZ ZROZUMIE

-Kolega wyżej ciśnie wam kity,

-Na forum siedzi 2 osoby ponieważ jest 1:32 w nocy i nie ma żadnej reklamy(póki co),

-Licznik online na stronie głównej nie jest podpięty pod baze serwera,

-Serwer nie wystartował.

-Nie ma on żadnych dowodów,

PS/ Stwierdziłeś w poście wyżej, że serwer Helium2 to gówno :O Niesamowite, aż ss zrobiłem.

- Dowody zostały przedstawione powyżej

- Śledzę to forum więcej niż Ty i nie wiem czy widzisz, że jest "przez ostatnie 360 minut" ? 360 minut = 6 godzin.

- Nikomu nie cisnę kitów, bronię graczy przed złym

- Serwer Helium2 z taką administracją to gówno. Stary serwer Helium2 to było coś.

- Nie ma żadnej reklamy? To musisz się wziąć w garść przecież to Twoja działka. Podobno wam tym spamieniem graczy zwabiam. 

Opublikowano

- Dowody zostały przedstawione powyżej

- Śledzę to forum więcej niż Ty i nie wiem czy widzisz, że jest "przez ostatnie 360 minut" ? 360 minut = 6 godzin.

- Nikomu nie cisnę kitów, bronię graczy przed złym

- Serwer Helium2 z taką administracją to gówno. Stary serwer Helium2 to było coś.

- Nie ma żadnej reklamy? To musisz się wziąć w garść przecież to Twoja działka. Podobno wam tym spamieniem graczy zwabiam. 

-Jakie dowody? GameMaster nie ma możliwości tworzenia itemów, nie interesuje mnie to zresztą,

-Robiłem to forum i 360 = 60min, ale nie jest to zmienione (stawiałem nie od nowa, tylko na podstawie starego forum - eliteserver),

-Czyli przed dobrym serwerem.

-Stary Helium to było gówno, z tą administracją to będzie coś,

-Reklama? Poczekaj do 7 Maja i miałeś wyjdź, więc wychodź. Elo.

Opublikowano

-Jakie dowody? GameMaster nie ma możliwości tworzenia itemów, nie interesuje mnie to zresztą,

-Robiłem to forum i 360 = 60min, ale nie jest to zmienione (stawiałem nie od nowa, tylko na podstawie starego forum - eliteserver),

-Czyli przed dobrym serwerem.

-Stary Helium to było gówno, z tą administracją to będzie coś,

-Reklama? Poczekaj do 7 Maja i miałeś wyjdź, więc wychodź. Elo.

Skoro Helium2 to było gówno to po co stawiacie go? Lolz? Własnie siebie samego zjechałeś, brawo. Tryskasz inteligencją. Nawet nie potrafisz się "kłócić" o ile można to nazwać kłótnią :D Hah :D

@Edit

Widać jaki z Ciebie pro elo twórca serwerów metin2. Wystarczy wejść w Twój profil---> tematy i poczytać jak bezradny shaggy nie potrafi sobie poradzić z pytajnikami (??????), z paskiem ładowania huhuuh :D 

Całą robotę za Ciebie inni robią :)

Koniec spamu dziękuję. Shaggy Perm

http://www.mpcforum.pl/topic/1408125-perm-shaggy/#entry11946933

Opublikowano

Vastir ty idioto ... To jest moje GG 50549221 kyrre ma inne wiec nie pyskuj ciulu 1 do mnie napisales i mnie zwyzywales dla mnie sciero jesteś po prostu 0 jak dojde do pc to pokaże SS co do mnie pisales. Hmm może skonczysz spam bo jedynie co to odswiezasz im prezke . tak jak wyczytalem w prezce oddam 50 tych dykt i nawet na 1 mogę założyć gildie?

Opublikowano

Jakie dramy... Czy ten serwer wg. wystartuje?

Wystartuje. Tylko z tego co mi wiadomo te 2 przygłupy Ig i ten Vas płaczą że nie są w administracji jak się dowiedzieli o dużej reklamie i jest płacz. :)

Teraz będą cały czas zniechęcać + Podrabiać SS :)

Opublikowano

@xmateo

bZ1SL2v.png

Ustalcie ze sobą jedną wersję którą graczom będziecie wciskać i wtedy udzielajcie się na MPC. Sory Twój kolega już się nie poudziela. Sami w swoich wypowiedziach się gubicie.

Jeżeli chodzi o Ciebie to ja z Tobą nie zaczynam nawet rozmawiać, to jest mój pierwszy i ostatni pod do Ciebie bo jesteś jeszcze głupszy od tego Shaggy. 
Shaggy pisał długie i nie na temat posty a Ty piszesz krótkie i nie na temat + robisz z siebie pajaca a ja z ludźmi z takim poziomem inteligencji nie wszczynam się nawet w dyskusję. 
Gracze ocenią czy grać na serwerze z taką "administracją" i mam nadzieję, że wybiorą rozsądną decyzję.

@Vastiar
Płaczemy bo nie jesteśmy w administracji? Kolego, walnij się w łeb. Całe moje życie byłem adminem Ty jesteś pierwszy raz i się podnieciłeś. 
Nie wiem czy wiesz ale aktualnie mam swój serwer więc tym bardziej nie chciałbym być w takiej gimnazjalnej administracji co wy. 
Przecież ja w waszym towarzystwie bym musiał leczyć się u psychiatry. Rozwalacie mózg. 
Screenów żadnych nie podrobiłem jeśli mi pokażesz dowód że screena podrobiłem to dam Ci 100zł. 
Mogę każdego kto chce odpalić na teamviewerze mój pulpit, nie ma sprawy wystarczy tylko napisac.

Nie dowiedziałem się nawet o dużej reklamie bo takiej nie ma i nie będzie. 
I nie zniechęcam graczy tylko przestrzegam graczy bo dla was moze to są niewazne istoty którym zaglądacie do portfela ale dla mnie jako admina serwer się liczą. 

Dziękuję.

Budowniczy
Opublikowano

Wystartuje. Tylko z tego co mi wiadomo te 2 przygłupy Ig i ten Vas płaczą że nie są w administracji jak się dowiedzieli o dużej reklamie i jest płacz. :)

Teraz będą cały czas zniechęcać + Podrabiać SS :)

Przygłupami to sobie k***a nazywaj swoich 16 letnich kolegów z teamu. Nic nie piszę u Was, ale najwyraźniej widzę, że znowu prowokujecie, bo mało Wam nagonki. Ciesz się k***a, że masz wolne od szkoły, nie musisz odrabiać lekcji i możesz siedzieć przy tym PC, aż zgnijesz. Nie odzywałem się u was w prezentacji, więc nie pierdol mi, że mam do Was jakieś sapy gimbusie.

Mogę płakać k***a z radości jak już, że nie mam styczności z takim syfem jak Ty i Twoi ziomkowie. Możesz mi pisać GG, p******** jakieś żale, mam z tego jeszcze większą polewkę i motywację.

Jak na razie nie widzę tutaj reklamy tylko antyreklamę, którą ta gimbazjada z tego "teamu" tworzy. Z dala od takiego gówna.

Wybanować, zablokować, odsunąć od ludzi ten cały syf.

4YHm4ib.png

Czytając wasze wypociny:

giphy.gif

@uw. z czego dropią małże?

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Pustki na serwerze

Najlepsze rozwiązanie usunąć sekcję "Założonych Kont", "Założonych Postaci" żeby się nie przyznawać że na serwerze są i będą pustki. 
I teraz nie wywiniecie się, że jest 1:40 w nocy :)

pr8fZZx.png

na forum tak samo świeci pustkami.

wDrLmc2.png

Widzę, że jednak gracze wybrali rozsądniejszą decyzję i nie odwiedzą Was.
Gratulacje dla graczy!

Opublikowano

Pustki na serwerze

Najlepsze rozwiązanie usunąć sekcję "Założonych Kont", "Założonych Postaci" żeby się nie przyznawać że na serwerze są i będą pustki. 

I teraz nie wywiniecie się, że jest 1:40 w nocy :)

pr8fZZx.png

na forum tak samo świeci pustkami.

wDrLmc2.png

Widzę, że jednak gracze wybrali rozsądniejszą decyzję i nie odwiedzą Was.

Gratulacje dla graczy!

Co sie tak dziwisz? Startują dopiero za jakieś 8 dni.

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Opublikowano

Skąd zdobyć bronie na 75 poziom? Tylko szkata ripera?

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Opublikowano

Shaggy kupił pliki heluma za 2k i szpanuje. Każdy dobrze wie, że jesteś w teamie. Nie polecam serwera :)
Następnym razem nie wpierdalaj mi się w moje tematy, skoro gówno wiesz bezłaku. Teraz ja sobie tutaj posiedzę dłuższy czas.

Sponsor się tylko marnuję. Stronę robił chyba jakiś kulawy grafik ^^

Bez pozdrowień.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...