Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Kto jest w teamie?> :v

Team jest nowy, nie ten sam co był na starym Heliumie.

Serwer odkupiony, kosmetyczne rzeczy pozmieniane w razie bugu będą w d***e. Na przyszłość chociaż spójrzcie na to co i od kogo kupujecie.

Dla wiadomości, nie ma tam nikogo ze starego Heliuma. Nowi ludzie, odkupiony serwer, zmiany wprowadzone w kilka h i gotowy do startu.

#Btw. uspokujcie tego waszego "16 letniego Admina", który mi spami na GG i swoje żale puszcza.

TUrFqTc.png

mEbmOEN.png

6qP7Yy9.png

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja [diamante] oraz iGu (lateray) nie jesteśmy w administracji. Serwer został kupiony za grosze a wiec bedzie tak samo stał za grosze wiec nie oczekujcie nie wiadomo jakiego WOW.

Admini wkleili nie dość ze gotowca serwa to jeszcze prezki swojej im sie nie chciało robic bo grafiki nalezą do IGU.

Brawo administracja, wysililiscie sie niesamowicie.

Życzę upadku serwera jak najszybciej lenie śmierdzące.

Czekam jeszcze na strone :) wyczuwam jakaś gównianą strone...

Opublikowano

Ja [diamante] oraz iGu (lateray) nie jesteśmy w administracji. Serwer został kupiony za grosze a wiec bedzie tak samo stał za grosze wiec nie oczekujcie nie wiadomo jakiego WOW.

Admini wkleili nie dość ze gotowca serwa to jeszcze prezki swojej im sie nie chciało robic bo grafiki nalezą do IGU.

Brawo administracja, wysililiscie sie niesamowicie.

Życzę upadku serwera jak najszybciej lenie śmierdzące.

Czekam jeszcze na strone :) wyczuwam jakaś gównianą strone...

Piczko z tego co wiem to z psd grafiki kupuli więc nie puskuj. BTw. KIEDY TA BETA !
Opublikowano

Piczko z tego co wiem to z psd grafiki kupuli więc nie puskuj. BTw. KIEDY TA BETA !

Z tego co mi mówili to sprawa jest już wyjaśniona, więc bez spin :D

Opublikowano

Team jest nowy, nie ten sam co był na starym Heliumie.

Serwer odkupiony, kosmetyczne rzeczy pozmieniane w razie bugu będą w d***e. Na przyszłość chociaż spójrzcie na to co i od kogo kupujecie.

Dla wiadomości, nie ma tam nikogo ze starego Heliuma. Nowi ludzie, odkupiony serwer, zmiany wprowadzone w kilka h i gotowy do startu.

#Btw. uspokujcie tego waszego "16 letniego Admina", który mi spami na GG i swoje żale puszcza.

TUrFqTc.png

mEbmOEN.png

6qP7Yy9.png

Czcionka+gradient+cień

Takie coś robiłem jak zaczynałem :) 

2zrnmns.png

Serwer, który zatrzęsie całym mpcforum jest w trakcie tworzenia.

Opublikowano

Właśnie pisałem z Administracją. Reklama będzie obszerna ;) Bo zakupili nie tylko małych ale też większych YT ! Czyli że będzie mega pompaaa !

Jeśli jest jeszcze ktoś kto chciałby reklamować serwer to piszcie do mnie. Mam dobry kontakt z administracją, więc chętnie im coś polecę. Nie wiem tylko co z tymi mniejszymi youtuberami :/

Budowniczy
Opublikowano

Czcionka+gradient+cień

Takie coś robiłem jak zaczynałem :)

Te grafiki są sprzed roku :) No popatrz, a nawet tego nie chciało im się zmienić do serwa.

Te udzielanie się 3 osób w kółko xD

@uw, dropi truta z psów?

logo.png

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Jeśli jest jeszcze ktoś kto chciałby reklamować serwer to piszcie do mnie. Mam dobry kontakt z administracją, więc chętnie im coś polecę. Nie wiem tylko co z tymi mniejszymi youtuberami :/

Shaggy wiadomo że to twój serwer, więc nie wiem po co robisz z siebie idiotę i mówisz że masz dobry kontakt z Administracją.  xD  xD  xD

Odkupiłeś pliki Heliuma nie raz chwaliłeś się tymi plikami więc robisz jeszcze raz Heliuma proste logiczne, widzę jak Cannzas się ukrywasz z serwerami teraz.  -.-

53594961070274399019.png

Budowniczy
Opublikowano

Shaggy wiadomo że to twój serwer, więc nie wiem po co robisz z siebie idiotę i mówisz że masz dobry kontakt z Administracją.  xD  xD  xD

Odkupiłeś pliki Heliuma nie raz chwaliłeś się tymi plikami więc robisz jeszcze raz Heliuma proste logiczne, widzę jak Cannzas się ukrywasz z serwerami teraz.  -.-

Tu nie ma czym się chwalić, bo ten serwer to będzie jeden, wielki niewypał. Daj Boże znajdzie się tam bug i będą w d***e.

Odkupić pliki i nawet nazwy nie zmienić to jest największa żenada jaką można odjebać. Chyba, że nie znali ścieżek do edycji elementów z zawartą nazwą, to wgl. pozdrawiam.

Do tego jakiś 16 letni admin odgrażający się na GG.

Nie polecam.

@uw. dlaczego nie zmieniliście nawet nazwy?

@uw2. z czego dropi mnisia?

logo.png

Opublikowano

Z tego co wiesz to gówno wiesz. Nie byłeś tam adminem więc się nie udzielaj tutaj.. 

PSD należy do mojego brata iGu i jakoś nie mam takiego info że komuś coś sprzedawał więc jeszcze raz Cie proszę nie wypowiadaj się tym bardziej zaczynając zdanie "z tego co wiem".

Jesteś typowym dzieciakiem podstawionym przez administrację (czyli udzielającego się tutaj Shaggy) i robisz niepotrzebny i udawany SPAM na mpcforum że niby wszystko jest KOLOROWE i PIĘKNE

Administracja do tego serwera od siebie nic nie dołożyła czyli na sam poczatek można wywnioskować, że mają w d***e ten serwer. Znalazł się leszcz z kasą w kieszeni który odkupił po prostu pliki + otrzymał prezkę od sprzedającego do którego ta prezka nie należała i się cieszy. 

Niech administracja się cieszy że sprawę kłótni odpuściliśmy wraz z IGU i nie musicie prezki od nowa robić lenie śmierdzące.. podziękowania się należą.

Upadku życzę.

Opublikowano

Jako, że jestem zdecydowanie przeciwko wykorzystywaniu czyjejś pracy do własnych celów, nie zagram na serwerze i wydaje mi się, że każdy o zdrowym rozsądku powinien taki serwer omijać.

Jeśli administracja podchodzi tak do "tworzenia" serwera, to można już się domyślić, jakie będzie podejście po jego uruchomieniu.

Opublikowano

Asfen zamknij mordę, ja mam zakaz wrzucania prezek na mpc, dzięki tobie zresztą bo startowales na moim plikach 20x i myśleli ze to moje.

Z tego co wiesz to g****o wiesz. Nie byłeś tam adminem więc się nie udzielaj tutaj.. 

PSD należy do mojego brata iGu i jakoś nie mam takiego info że komuś coś sprzedawał więc jeszcze raz Cie proszę nie wypowiadaj się tym bardziej zaczynając zdanie "z tego co wiem".

Jesteś typowym dzieciakiem podstawionym przez administrację (czyli udzielającego się tutaj Shaggy) i robisz niepotrzebny i udawany SPAM na mpcforum że niby wszystko jest KOLOROWE i PIĘKNE

Administracja do tego serwera od siebie nic nie dołożyła czyli na sam poczatek można wywnioskować, że mają w d***e ten serwer. Znalazł się leszcz z kasą w kieszeni który odkupił po prostu pliki + otrzymał prezkę od sprzedającego do którego ta prezka nie należała i się cieszy. 

Niech administracja się cieszy że sprawę kłótni odpuściliśmy wraz z IGU i nie musicie prezki od nowa robić lenie śmierdzące.. podziękowania się należą.Upadku życzę.

no spierdalaj stąd już bo nie chce mi się kłócić, jakie psd? No pytam jakie xdd daj jakieś ss to prezentacja znika juz teraz z forum, dziękuję. Jak nie to wypierdalaj. Tak wgl. to po co spinacie jak pliki są kupione od właściciela, a grafika jest własna ;)Prmordy
Opublikowano

To nie jest serwer Shaggy ani mój... Ja jedynie będę yt. Wiec jak nie wiecie kogo to serwer wystarczy wejść na ich TS i pogadac z administracja. Ciekawe czy będą jakieś update dungi itd? Ps nie pisać kurw@ ze to serwer tego i tego jeżeli nie wiecie yo nie pierdoli* glupot.

Opublikowano

Nie polecam

Serwer stoi na vps testowym na 7dni z jakieś tam firmy.
-.- .

nie zmieniali nazwy bo każdy by poznał ze to hellium ale jakby chcieli edytować to by zmienili ale im się dupy nie chce ruszyć.
serwer prowadzą lewackie dzieciaki z asfenem i fubu na czele.

Będzie max 100online chyba że padnie jak asfenowskie serwery.

Szkoda czasu by wgl ściągać ich klienta serwer i tak pod isa żeby zebrać zaś na nowego vps i postawić serwer pod inna nazwa i zaś zebrać kase

Nie polecam bo tu fubu z asfenem i aka bambusek aka kazdar aka Canzassem.

GRafika kradziona od bombworka i L&A

img12grosikow.gif

Opublikowano

Kret co Ty masz na stronach z tym "ddos"... To tylko w*****a a jest zbędne... 

@ ✰Z a n a r o ♂✰ mój nick przez dwa OO a nie LL i nie mam nic wspólnego z bambuskiem, kazdar i canzassem... W każdym bądź razie.. to na pewno nie moje konta ani nicki. 

PS: Nie wiem jakim cudem ktoś coś może ukraść Bombowi  xD  xD  xD  xD To tak jakby ktoś przez 10lat kradł a później się czepiał, że ukradziono i mu  xD 

gnvNjpf.png

Opublikowano

MĄDRY GRACZ PRZECZYTA :)

Beka wgl, jak widzę jakie dzieci  będą prezentować serwer na którym byłem adminem to mi się płakać chce i mam ochoty szukać liny. 
Nie ważne co napiszesz dwa spinacze (z administracji bądź posłani przez administrację) od razu dodają swoje 3 grosze. 
Ja mam tyle do powiedzenia jak kolega wyżej. Serwer jest może na 7 dni wykupiony żeby nadrobić te 2000zł za które został sprzedany bo serwer jest z*******y (m.in tworzony przeze mnie i IGU) ale prowadzą go dzieci które właśnie skończyły pisać egzamin gimnazjalny w tym roku. 

Administracja kompletnie nic nie wie na temat serwera. Nie daj boże wyskoczy jakiś bug i Ci ludzie będą bezradnie szukać dniami i nocami bo nie będą wiedzieli, co gdzie jest.
Taki jest efekt kupowania 100%-owych gotowców. Prezentacji nawet im się swojej nie chciało własnej zrobić <haha>

Nie warto nawet nic pisać bo to co powiem, i tak jest poza zasięgiem intelektualnym tych dwóch osób co się tu udzielają. 
Oni mają bity scenariusz który będą sobie w kółko graczom wciskać że niby jest Z*********E a tak naprawdę jest C**J*WO

Moją opinię pozostawiłem dla innych graczy (słowa współtwórcy starego Heliuma2 a nawet dwóch wraz z IGU) i aż mi się rzygać chce jak widze jaka dzieciarnia startuje z naszym starym HELIUMem. Nie po to wyrobiliśmy sobie opinię żeby teraz 2 gimby ją zjechali. 
A te 2 osoby sreo mateo i shaggus raczę wyjść na świeże powietrze i dotlenić te mózgi a nie cały dzień na MPC f5 naper****ć :)
Upadku życzę x100.

@AntyWarn
na serwerze będzie kowal?

Opublikowano

MĄDRY GRACZ PRZECZYTA :)

Beka wgl, jak widzę jakie dzieci będą prezentować serwer na którym byłem adminem to mi się płakać chce i mam ochoty szukać liny.

Nie ważne co napiszesz dwa spinacze (z administracji bądź posłani przez administrację) od razu dodają swoje 3 grosze.

Ja mam tyle do powiedzenia jak kolega wyżej. Serwer jest może na 7 dni wykupiony żeby nadrobić te 2000zł za które został sprzedany bo serwer jest z*******y (m.in tworzony przeze mnie i IGU) ale prowadzą go dzieci które właśnie skończyły pisać egzamin gimnazjalny w tym roku.

Administracja kompletnie nic nie wie na temat serwera. Nie daj boże wyskoczy jakiś bug i Ci ludzie będą bezradnie szukać dniami i nocami bo nie będą wiedzieli, co gdzie jest.

Taki jest efekt kupowania 100%-owych gotowców. Prezentacji nawet im się swojej nie chciało własnej zrobić <haha>

Nie warto nawet nic pisać bo to co powiem, i tak jest poza zasięgiem intelektualnym tych dwóch osób co się tu udzielają.

Oni mają bity scenariusz który będą sobie w kółko graczom wciskać że niby jest Z*********E a tak naprawdę jest C**J*WO.

Moją opinię pozostawiłem dla innych graczy (słowa współtwórcy starego Heliuma2 a nawet dwóch wraz z IGU) i aż mi się rzygać chce jak widze jaka dzieciarnia startuje z naszym starym HELIUMem. Nie po to wyrobiliśmy sobie opinię żeby teraz 2 gimby ją zjechali.

A te 2 osoby sreo mateo i shaggus raczę wyjść na świeże powietrze i dotlenić te mózgi a nie cały dzień na MPC f5 naper****ć :)Upadku życzę x100.

@AntyWarn

na serwerze będzie kowal?

kutasku to ze cie do administracji Nie wzięli i twojego poyebanego brata to płakał bedziesz mam z was beke bo się chwalilicie ze testy gimnazjalne skonczyliscie pisać . i nie wmawiaj ze ja jestem adminem bo nie jestem g****o wiesz i się zamknij . ps będzie jakiś teczak żeby skill odrazu p byl i dzięki twojemu spamu jest ruch w prezce.
Opublikowano

kutasku to ze cie do administracji Nie wzięli i twojego poyebanego brata to płakał bedziesz mam z was beke bo się chwalilicie ze testy gimnazjalne skonczyliscie pisać . i nie wmawiaj ze ja jestem adminem bo nie jestem g****o wiesz i się zamknij . ps będzie jakiś teczak żeby skill odrazu p byl

KAŻDY MĄDRY GRACZ NIE ZAGRA NA KUPIONYM PRZEZ GIMNAZJALISTÓW SERWERZE!

Nie wiem czy wiesz ale widzę że mało wiesz to ja z IGU tworzyliśmy ten serwer więc raczej to Ty gówno wiesz. Byłem tym bardziej w administracji więc nie wiem o co Ci chodzi. 

Ciesz się, ponieważ dzięki mojemu "poyebanemu" bratu jak to powiedziałeś macie teraz prezentację bo jeszcze wczoraj mogliście sobie zaczynać robić ją od początku, ale że był dzień dobroci dla zwierząt to puściliśmy tą sprawę i postanowilismy ze nie będziemy się kłócić z takimi kretynami jak Ty. 

SERWER FAJNY (BO TWORZONY PRZEZE MNIE I IGU + JESZCZE JEDNA OSOBA) 

SERWER NATOMIAST KUPIONY PRZEZ GIMNAZJALISTÓW KTÓRZY LECĄ NA HAJSY I PO TYGODNIU SERWER UPADNIE. 

NIE POLECAM GRAĆ ADMINI NIE WIDZĄ NIC NA TEMAT SERWERA

NAWET JEDNEGO BUGA NIE BĘDĄ POTRAFILI NAPRAWIĆ

DZIĘKUJĘ BARDZO ZA UWAGE.

Opublikowano

A ty to taki wróżbita Maciej Ze przepowiadasz ze padnie po tyg pajacu? Jak sorsa zrobili to i bugi debilku umieli bądź będą umieć naprawić ^^ Pzdr 600 a do CB środkowy palec oraz lepiej wyjdz ;) pseudo hejterze . ja jednak chciałbym się dowiedzieć czy serwer ma swój TS i czy będą jakieś update typu nowe dungi itd

Opublikowano

A ty to taki wróżbita Maciej Ze przepowiadasz ze padnie po tyg pajacu? Jak sorsa zrobili to i bugi debilku umieli bądź będą umieć naprawić ^^ Pzdr 600 a do CB środkowy palec oraz lepiej wyjdz ;) pseudo hejterze . ja jednak chciałbym się dowiedzieć czy serwer ma swój TS i czy będą jakieś update typu nowe dungi itd

Opublikowano

Chlopaczki ale możecie stąd wyjść? Serwer kupiony, przeniesiony na własny game, grafika zmieniona. Ja nie wiem o co wam się rozchodzi, jak macie ból dupy to idźcie do lourta. On to sprzedał. Wielki szacunek dla administracji, że wam nie odpisuja. Ps/ będę miał prawa na forum, nic więce... Pozdrawiam.

A dodam jeszcze, że moje umiejętności nie pozwolą na upadek tego serwera. A i mój grafik wrzuci dzisiaj prezentacje serwera na mpc bolodupce i nie będzie płaczu ze kradzione Od Leo z którym ja mam dobry kontakt czy od bombworka, dobranoc.

Budowniczy
Opublikowano

Tu nie ma czym się chwalić, bo ten serwer to będzie jeden, wielki niewypał. Daj Boże znajdzie się tam bug i będą w d***e.

Odkupić pliki i nawet nazwy nie zmienić to jest największa żenada jaką można odjebać. Chyba, że nie znali ścieżek do edycji elementów z zawartą nazwą, to wgl. pozdrawiam.

Do tego jakiś 16 letni admin odgrażający się na GG.

Nie polecam.

@uw. dlaczego nie zmieniliście nawet nazwy?

@uw2. z czego dropi mnisia?

@uw. truta z metków będzie?

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...