Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graczu, zanim zagrasz przeczytaj uważnie!

Gracze piszą do mnie i się skarżą na administrację. Dalej szanowna administracja chce się kłócić? 

Nie jesteście godni na posadę administracji. Dlatego namawialiście mnie, abym wszedł na TS3. Myślicie, że jestem głupi, że chcieliście wyciągnąć moje IP i ddsować mnie?

Shaggy i xMateo jesteście skończeni nooby. To nie będzie ten serwer Helium2 co dawny. Nie poprowadzicie go. Macie okropne podejście do graczy. Ddosujecie własnych graczy ?!

Którzy mieli do was pytania? Napisało do mnie mnóstwo ludzi na GG którzy się skarżą na was bądź mnie popierają. Co więcej, Ci ludzie z Was się śmieją. Ośmieszacie się publicznie.

Nie potraficie rozmawiać. Zachowujecie się jak dzieci (o tym xMateo to w ogóle brak słów). Chłopie, ile Ty masz lat? Zobacz na swoje wypowiedzi. Ci nie wstyd dalej w tej zapowiedzi się wypowiadać? Robicie trzodę na całe MPC. Ja nie odpuszczę wam tego i będę tworzył kolejne filmy z dowodami bo każdego dnia one mi się kumulują.

(A ja dalej czekam na dowody od xMateo w postaci SS, a od Shaggusa czekam na filmik z jego "odpowiedzią".) 

Tutaj pokazuje wam gracza, który miał zamiar wpaść do was wraz z całą ekipą ale nie wpadnie... Dlaczego? Zobaczcie sami..

vK3vEci.png

To Co pionku piszesz nikogo nie obchodzi :) Niech kolega jak go ddosuja idzie na policje to mu pomoga. Czekam na serwer będzie mega wreszcie bez tych głąbów w team ! krecik wierze w CB !
  • Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To Co pionku piszesz nikogo nie obchodzi :) Niech kolega jak go ddosuja idzie na policje to mu pomoga. Czekam na serwer będzie mega wreszcie bez tych głąbów w team ! krecik wierze w CB !

Nikogo nie obchodzi to, co Ty tutaj piszesz. Jesteś nasłany przez Shaggy oraz xMateo bo sami sobie nie radzą. 

Skoro co około 1h dostaję prywatną wiadomość na GG to raczej oznacza, że wiele osób czyta to co piszę, i będę dalej to pisał. 

Polską policję to wiesz gdzie możesz sobie wsadzić. 

Kolejny dowód na kulturkę ze strony administracji.

KULTURA ADMINISTRACJI HELIUM2.NET CZĘŚĆ 4

8Zuh1Rs.png

Co więcej, po moich screenach na MPCforum Pan xMateo narobił w gacie i zmienił sobie nick myśląc, że nikt tego nie zauważy. Otóż proszę bardzo..

PRZED

vUeqJJS.png

PO

y2a7OHY.png

Skończ xMateo bawić się w kotka i myszkę bo coś Ci to nie wychodzi chłopie. 

Opublikowano

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

<<Reklama>>

Graczu, zanim zagrasz przeczytaj uważnie!

Gracze piszą do mnie i się skarżą na administrację. Dalej szanowna administracja chce się kłócić? 

Nie jesteście godni na posadę administracji. Dlatego namawialiście mnie, abym wszedł na TS3. Myślicie, że jestem głupi, że chcieliście wyciągnąć moje IP i ddsować mnie?

Shaggy i xMateo jesteście skończeni nooby. To nie będzie ten serwer Helium2 co dawny. Nie poprowadzicie go. Macie okropne podejście do graczy. Ddosujecie własnych graczy ?!

Którzy mieli do was pytania? Napisało do mnie mnóstwo ludzi na GG którzy się skarżą na was bądź mnie popierają. Co więcej, Ci ludzie z Was się śmieją. Ośmieszacie się publicznie.

Nie potraficie rozmawiać. Zachowujecie się jak dzieci (o tym xMateo to w ogóle brak słów). Chłopie, ile Ty masz lat? Zobacz na swoje wypowiedzi. Ci nie wstyd dalej w tej zapowiedzi się wypowiadać? Robicie trzodę na całe MPC. Ja nie odpuszczę wam tego i będę tworzył kolejne filmy z dowodami bo każdego dnia one mi się kumulują.

(A ja dalej czekam na dowody od xMateo w postaci SS, a od Shaggusa czekam na filmik z jego "odpowiedzią".) 

Tutaj pokazuje wam gracza, który miał zamiar wpaść do was wraz z całą ekipą ale nie wpadnie... Dlaczego? Zobaczcie sami..

vK3vEci.png

Witam,

Jako właściciel serwera głosowego proszę o podanie daty, godziny i napisaniu przebiegu całej sytuacji z uwzględnieniem najważniejszych szczegółów.

@Vastiar

udostępniłeś kawałek rozmowy, ale prosiłbym o udostępnienie potrzebnych dowodów do oskarżenia całego serwera głosowego.

@1361622928-U485574.pngShaggs

Co do tej osoby mam dobre zdanie, gdyż zostaliśmy wsparci przez niego finansowo i uznał to jako "Donate".

^^ Chodzi o TS3

https://viotax.com/

Discord : dc.viotax.com

Anti-Bot & Anti-DDOS dla twojego serwera Minecraft!

Opublikowano

Dodam tylko iż nie ma mnie w administracji serwera. Wmawiajcie sobie co chcecie. moja postać była tam bo nagrywałem GP. który będzie udostępniony na dniach :) Pozdrooo dla kumatych. Wiesz co jest 5 ? Piszę ten post ostatni raz. jak dla mnie nie istniejesz i nie będę reagował :). Tak więc Proszę o spokój. Tak jak Kwiatmix pisał stronę bądź dwie teamu. Pozdrawiam.

Opublikowano

@Vastiar mam pytanko na ch_j się plujesz ?

Serwer polecam, czekam na start.­

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

1. Nie pluję się tylko prowadzę konwersację na pewno nie z Tobą.

2. Jeśli masz do mnie jakieś pytania zapraszam na prywatną wiadomość bądź GG, ponieważ Twój post jest zupełnie nie na miejscu. 

3. Opanuj nerwy i tak jak koledzy Twoi koledzy, naucz się kultury. 

4. Nie spamuj w tym temacie i nie odswieżaj jej 5 wyrazami. 

5. Jeśli prowadzę rozmowę z poszczególnymi osobami (a na pewno nie z Tobą) to mam do tego prawo i najwyraźniej powody.

Myślicie, że jestem ślepy. Nasyłacie tutaj to kolejne osoby ze swojego timspika żeby jednego Vastiar'a wybluzgać? 

Nie wyjdę z tej prezentacji i będę chronił graczy przed tym marnym serwerem. Banda pazerniaków. 

@Join

Ok

Opublikowano

2. Jeśli masz do mnie jakieś pytania zapraszam na prywatną wiadomość bądź GG, ponieważ Twój post jest zupełnie nie na miejscu. 

5. Jeśli prowadzę rozmowę z poszczególnymi osobami (a na pewno nie z Tobą) to mam do tego prawo i najwyraźniej powody.

Myślicie, że jestem ślepy. Nasyłacie tutaj to kolejne osoby ze swojego timspika żeby jednego Vastiar'a wybluzgać? 

Nie wyjdę z tej prezentacji i będę chronił graczy przed tym marnym serwerem. Banda pazerniaków. 

lecz sie chlopie, bo masz cos z deklem
Opublikowano

o Panie Bożę w którego nie wierzę gratuluje i życzę powodzenia w dalszym oczernianiu serwera;3 Uwielbiam mądrych ludzi którzy doprowadzają mnie do śmiechu.

Jakie nerwy człowieku :3 Gdybym się spinał już dawno chodził bym w kitce...

ps.Ja człowieku ts'a nie używam ,rodzice kultury mnie nauczyli "nie przeklina' ale porządną kur_ą też trzeba umieć rzucić/

tej a truciaka da się tu na handel pokazać ? albo będzie w is?

­

2i29cae.png

Opublikowano

o Panie Bożę w którego nie wierzę gratuluje i życzę powodzenia w dalszym oczernianiu serwera;3 Uwielbiam mądrych ludzi którzy doprowadzają mnie do śmiechu.

Jakie nerwy człowieku :3 Gdybym się spinał już dawno chodził bym w kitce...

ps.Ja człowieku ts'a nie używam ,rodzice kultury mnie nauczyli "nie przeklina' ale porządną kur_ą też trzeba umieć rzucić/

tej a truciaka da się tu na handel pokazać ? albo będzie w is?

­

2chrrlh.gif

Tak wiem, będzie za to warn ale sory musiałem  :) 

KULTURA ADMINISTRACJI I JEJ CZYNY

8Zuh1Rs.png

vK3vEci.png

Opublikowano

xMateo serio myślisz, że jestem tak głupi i się wrobię na to, że nasyłasz na mnie swoich pseudo "kumpli"? 
Ja dalej będę chronił każdego gracza.

Tak wgl, śmieszne jest to xMateo, że w swoich postach dodają antywarna zadajesz pytania i zadałeś ich ze 100 a nie uzyskałeś żadnej odpowiedzi.
Co więcej Twoje antywarny się powtarzają.

DLACZEGO NIE WARTO GRAĆ NA SERWERZE HELIUM2.NET

ROZMOWA Z JEDNYM Z ADMINÓW HELIUM2.NET

Widać administracja na poziomie ^^ 
Spoko kolego jesteś juz ignorowany.

JZOYr7G.png

fksMCvH.png

Opublikowano

Nie rozumiem jednego o co jest ta cała vixa tutaj. Rafau z Iguana się plują nie wiadomo o co, skoro nic praktycznie nie zrobiliście przy tych plikach - wszystko wykonał Lourt (Przemek) i sprzedał pliki. Miał do tego prawo, takie samo jak oni do stworzenia reworka z tych plików.

Gdybyście jeszcze zrobili te pliki, stworzyli ten serwer i ktoś by go sprzedał za waszymi plecami, ale nic takiego nie miało miejsca.

Robicie dramę, spamujecie jakimiś dowodami i brak kultury Administracji, płaczecie i stękacie, chociaż sami jak dla mnie obecnie macie nierówno pod sufitem.

Bronię strony Administracji - już mówię czemu. To tak samo jakby ja czy ktoś inny pluł, stękał i wyzywał wszystkich, nagrywał filmy że nie grajcie tam jakby Lourt sprzedał pliki Cradosa np. za rok czy dwa i ktoś na nich serwer zrobił. Co mnie to obchodzi, skoro nie ma tam mojej pracy (i nie mówię tutaj o pomysłach, kosmetycznych zmianach).

Dał 2000 złotych i kupił a wam nic do tego, chociaż mu prezentację odświeżacie.

PS. Zapomniałem dodać - wstawianie rozmów z GG - takie dojrzałe.

Opublikowano

xMateox to nie admin on bedzie nagrywał na helium bo gadałem z administracją serwera.

Poleca server spoko administracja a nie jak piszecie 

07791606152570342438.jpg

Opublikowano

Serwer wydaje się fajny. Możliwe że wpadnę na start, ale czy zostanę na dłużej to tego nie wiem.

Jak z reklamą, ile osób oczekujecie na start?

Opublikowano

Nie wiem co tu za głupoty pi*****ą niektóre osoby za przeproszeniem, że Mateo w team ;). On jest dobrym youtuberem  i dobrze wykonuje swoje obowiązki. Reaktywacja serwera to świetny pomysł, bo dawno takiego nie było.

@Vastiar i mam prośbę. Daj sobie już spokój w temacie.

Opublikowano

Serwer godny polecenia, widać, że albański nie podrabianiec  <3 
rek. ts3 on?

xMateo serio myślisz, że jestem tak głupi i się wrobię na to, że nasyłasz na mnie swoich pseudo "kumpli"? 
Ja dalej będę chronił każdego gracza.

Tak wgl, śmieszne jest to xMateo, że w swoich postach dodają antywarna zadajesz pytania i zadałeś ich ze 100 a nie uzyskałeś żadnej odpowiedzi.
Co więcej Twoje antywarny się powtarzają.

DLACZEGO NIE WARTO GRAĆ NA SERWERZE HELIUM2.NET

ROZMOWA Z JEDNYM Z ADMINÓW HELIUM2.NET

Widać administracja na poziomie ^^ 
Spoko kolego jesteś juz ignorowany.

JZOYr7G.png

fksMCvH.png

hejka

Opublikowano

Polecam przynajmniej pliki się nie zmarnują a bedzie ponownie okazja pograć na naprawdę dobrym serwerze :)

Opublikowano

Wyraziłem swoje zdanie a to czy gracze tutaj zagrają czy nie to należy do nich. 

Serwera NIE polecam.
Już nie będę tu spamić bo szkoda mojego cennego czasu.

Opublikowano

Serwer mogę polecić.

Team z potencjałem, myślę, że wyjdzie z tego coś ciekawego.

Wszystko w praniu, pewnie zawitam.

Pozdro dla starych wyjadaczy z forum i ludzi, którzy nadal mnie pamiętają !

Opublikowano

Już nie będę tu spamić bo szkoda mojego cennego czasu.

Czy ktoś ma problemy ze sobą nadal? Starczy spamowania w twoim wykonaniu - nie polecasz - starczy 1 post, a nie 30 i każdy o tej samej dennej treści. Już napisałem Ci wyżej co sądzę o twoim i brata zachowaniu, jest poniżej jakiegokolwiek poziomu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...