Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

39305054996930095778.jpg

pawik_0.gif

Te sety są do wyjebania... Nwm gdzie oczy trzeba mieć żeby dodawać to gówno na serwer... tym bardziej jako ostatnie bronie.

Co do serwera odgrzewane kotlety nie smakują tak samo... Bez wielkiej reklamy raczej wam się nie uda.

Opublikowano

Bardzo fajnei ze jest reaktywacja na sorce jeszcze !

Będzie megaaaa ! Sponsor miodzio no no czekac tylko na start na 1 odslonie byłem nalogowym graczem

Opublikowano

Te sety są do wyjebania... Nwm gdzie oczy trzeba mieć żeby dodawać to gówno na serwer... tym bardziej jako ostatnie bronie.

Co do serwera odgrzewane kotlety nie smakują tak samo... Bez wielkiej reklamy raczej wam się nie uda.

Człowieku... Mi np. te sety bardzo się podobają i na heliumie(pierwsza odsłona) też bardzo ładnie wyglądały. Dodatkowo tutaj nowe świecenie robi bardzo dużo. Z takimi rzeczami musisz już pisać do administracji, ale wątpię, aby to zmienili... czemu? To element starego serwera, tak miało być.

PS/ Widziałeś te sety w grze? Wątpię.

Dobra, ja już nie spamie, powodzenia na starcie, ja wbijam.

Opublikowano

Człowieku... Mi np. te sety bardzo się podobają i na heliumie(pierwsza odsłona) też bardzo ładnie wyglądały. Dodatkowo tutaj nowe świecenie robi bardzo dużo. Z takimi rzeczami musisz już pisać do administracji, ale wątpię, aby to zmienili... czemu? To element starego serwera, tak miało być.

PS/ Widziałeś te sety w grze? Wątpię.

Dobra, ja już nie spamie, powodzenia na starcie, ja wbijam.

Hmm na ok 10 serwerach juz je widzialem :)

Opublikowano

Jeżeli serwer będzie tak samo słaby jak poprzedni to nie polecam, była masa błędów, technik co nie wiedział jak logi czytać oraz wojownik body, który bił wszystko bronią dwuręczną, a administracja mówiła że wszystkie jest zbalansowane. :D

Opublikowano

Jeżeli serwer będzie tak samo słaby jak poprzedni to nie polecam, była masa błędów, technik co nie wiedział jak logi czytać oraz wojownik body, który bił wszystko bronią dwuręczną, a administracja mówiła że wszystkie jest zbalansowane. :D

Co ty ćpiesz ? grałem od początku do końca i nie było tak jak napisałeś...
Opublikowano

No, no profesjonalnie wykonany projekt.

Oczywiście życzę wam sporych sukcesów i można polecić serwer ze względu na ekipę i samą nazwę serwera.

Pozdrawiam. 

837341413742376668518.png

Opublikowano

To graliśmy na dwóch różnych serwerach widzę i znamy dwie osoby o nicku Lourt. Bo z tego co opisałeś nie wydaję mi się żeby serwer który miał na starcie 1k+ i nikt nie narzekał był SŁABY! Dziwne, że nikt bugów nie wypisywał. I nie wydaję mi się, aby Lourt nie umiał rok temu czytać logów, takie bajki są nudne kolego.. Zmień sort :).

To dla takich jak Ty kumplu kawałek :>

TOPIC:

W ile wbije maxa?

Opublikowano

Panowie, jeśli mogę Wam coś zaproponować.

Zmieńcie bronie bodemu i bm'owi. Bo runik jakoś mi do bm'a nie pasuje, a klinga owszem.

Widzimy się na starcie :)

Serwer polecam, grałem na poprzedniej wersji, grało się super i tutaj będzie jeszcze lepiej!

Opublikowano

Właśnie, dlaczego nie jest napisane jaki to typ serwera? Easy/med/hard? Jaki maxymalny poziom serwera?

Max. 150lv. Typ: Medium.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...