Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi się, że przy takiej sytuacji i podejściu do serwera, mądrzy gracze wiedzą chyba co zrobić.

Z początku miałem zamiar odwiedzić serwer ale jak dowiedziałem się co nieco - odpuszczę.

Myślę ogólnie, że ten serwer nawet w małym stopniu się nie wybije. Przynajmniej tak na to wygląda.

Ukrywanie licznika nie rozwiąże wszystkich spraw, bo ja także widziałem liczbę założonych kont - 44 [z czego wchodzą także konta administracji].

Ogólnie za duże zamieszanie, widzę, że nawet admini w swoich wypowiedziach się zbyt często gubią, szukają różnych rozwiązań, zatajając najzwyczajniej prawdę. Przyglądałem się uważnie tematowi i postom umieszczanym tutaj.

No i mimo, że na stronie licznik został ukryty, to niestety na forum ciężko byłoby go ukryć, a taka ilość osób, o godzinie 18:30, kiedy jest wolne od szkoły - nie zadawala.gTcnXcK.png

Niestety, ale sobie odpuszczę.

wypierdalaj z tego forum bo siara .
  • Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wbijam wraz z moją dziewczną :** Mówi że Trailer może zrobić bo serwer mega i ogólnie lecimy w topke ;)- // Moja Dziewczyna to Rasu.

Opublikowano

Wbijam wraz z moją dziewczną :** Mówi że Trailer może zrobić bo serwer mega i ogólnie lecimy w topke ;)-

A ta dziewczyna to 2 konto/szamanka smok? xD xD xD

Serwer polecam, będzie co robić. 

­

Opublikowano

Hehe . to teraz parę pytań ... Co jest za wbicie top 1 , czy beda update i czy będą wprowadzane nowe dungi itd

Opublikowano

Siedzą na Ts jest z nimi kontakt także nierozumiem pisze kiedy start czego ty oczekujesz?

Chętnie bym zagrał :D

Kiedy Klient?

Opublikowano

Bardzo porządny serwer. Już jutro start :) Właśnie będzie płatność psc i paypal>

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Skoro tak to dajcie chociaz bronie 30lvl do handlarzy

Z tego co pamiętam to +7/9 lecą z best. kapitana, ale nie jestem już pewny.

Opublikowano

Wydaje mi się, że przy takiej sytuacji i podejściu do serwera, mądrzy gracze wiedzą chyba co zrobić.
Z początku miałem zamiar odwiedzić serwer ale jak dowiedziałem się co nieco - odpuszczę.
Myślę ogólnie, że ten serwer nawet w małym stopniu się nie wybije. Przynajmniej tak na to wygląda.
Ukrywanie licznika nie rozwiąże wszystkich spraw, bo ja także widziałem liczbę założonych kont - 44 [z czego wchodzą także konta administracji].
Ogólnie za duże zamieszanie, widzę, że nawet admini w swoich wypowiedziach się zbyt często gubią, szukają różnych rozwiązań, zatajając najzwyczajniej prawdę. Przyglądałem się uważnie tematowi i postom umieszczanym tutaj.

No i mimo, że na stronie licznik został ukryty, to niestety na forum ciężko byłoby go ukryć, a taka ilość osób, o godzinie 18:30, kiedy jest wolne od szkoły - nie zadawala.
gTcnXcK.png

Nie popieram ogólnie podpisywania się pod czyimiś projektami. Świadczy to o podejściu administracji do serwera. Nawet jeśli zostało kupione bądź nie, serwer nie jest stworzony przez "tę" administrację.

Co do xMateo, widzę, że moderatorzy prawidłowo działają na MPC.

BlxGyCN.jpg

Tak więc sami sobie piszecie w zapowiedzi, co wiąże się z tym, że problem z graczami jest. Czas skończyć siebie oszukiwać.

Niestety, ale nie polecam.

Opublikowano

No i mimo, że na stronie licznik został ukryty, to niestety na forum ciężko byłoby go ukryć, a taka ilość osób, o godzinie 18:30, kiedy jest wolne od szkoły - nie zadawala.

gTcnXcK.png

Nie popieram ogólnie podpisywania się pod czyimiś projektami. Świadczy to o podejściu administracji do serwera. Nawet jeśli zostało kupione bądź nie, serwer nie jest stworzony przez "tę" administrację.

Co do xMateo, widzę, że moderatorzy prawidłowo działają na MPC.

BlxGyCN.jpg

Tak więc sami sobie piszecie w zapowiedzi, co wiąże się z tym, że problem z graczami jest. Czas skończyć siebie oszukiwać.

Niestety, ale nie polecam.

Mylisz się :) Serwer wystartuje a ty bolodupcu będziesz płakał ... Bronie 30 dropią z bestów z tego co pamiętam :) / Pozderki xMateo :*

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

­Serwer polecam na pewno zagram, jesteście przygotowani na ataki? :3 Bo chciałbym trochę pograć na starcie liczę na was :#

2i29cae.png

Opublikowano

Polecam serwer, wcześniej grałem na Heliumie i grało się z*********e.
Tutaj moja nutka dla tamtego, starego Heliuma:
https://www.youtube.com/watch?v=Tvs0j_Z2QTo

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...