Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Helium2.net - nie daj się oszukać.

Gość Vastiar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Graczu, zanim zagrasz przeczytaj uważnie!

Gracze piszą do mnie i się skarżą na administrację. Dalej szanowna administracja chce się kłócić? 
Nie jesteście godni na posadę administracji. Dlatego namawialiście mnie, abym wszedł na TS3. Myślicie, że jestem głupi, że chcieliście wyciągnąć moje IP i ddsować mnie?
Shaggy i xMateo jesteście skończeni nooby. To nie będzie ten serwer Helium2 co dawny. Nie poprowadzicie go. Macie okropne podejście do graczy. Ddosujecie własnych graczy ?!
Którzy mieli do was pytania? Napisało do mnie mnóstwo ludzi na GG którzy się skarżą na was bądź mnie popierają. Co więcej, Ci ludzie z Was się śmieją. Ośmieszacie się publicznie.
Nie potraficie rozmawiać. Zachowujecie się jak dzieci (o tym xMateo to w ogóle brak słów). Chłopie, ile Ty masz lat? Zobacz na swoje wypowiedzi. Ci nie wstyd dalej w tej zapowiedzi się wypowiadać? Robicie trzodę na całe MPC. Ja nie odpuszczę wam tego i będę tworzył kolejne filmy z dowodami bo każdego dnia one mi się kumulują.
(A ja dalej czekam na dowody od xMateo w postaci SS, a od Shaggusa czekam na filmik z jego "odpowiedzią".) 

Tutaj pokazuje wam gracza, który miał zamiar wpaść do was wraz z całą ekipą ale nie wpadnie... Dlaczego? Zobaczcie sami..

vK3vEci.png

Opublikowano

­Choć Shaggy'iego nie trawię to serwer przyznam, że jest w porządku. W dodatku sponsoruje go Kret, więc o stabilność nie ma co się bać. Tak naprawdę ten film to szczyt pierdolenia farmazonów, zamiast załatwić to między Sobą to nakręcacie jakieś denne filmy.

Wracając do tematu serwera, każdy ma głowę na karku, będzie miał ochotę to zagra. Ja osobiście zawitam.

peace.

01156920831638570790.png­

Opublikowano

Nie chce mi się tego wszystkiego czytać i słuchać ale kiedy zobaczyłem zdanie że jest to serwer shaggiego nie wolno to tak zostawić. Chyba ktoś będzie miał zakaz publikowania serwerów :)

Opublikowano

Nie chce mi się tego wszystkiego czytać i słuchać ale kiedy zobaczyłem zdanie że jest to serwer shaggiego nie wolno to tak zostawić. Chyba ktoś będzie miał zakaz publikowania serwerów :)

Kisne z Cb. To nie shaggy tylko kreta ;P Krecik wziął się za technikowanie ;
Opublikowano

Kisne z Cb. To nie shaggy tylko kreta ;P Krecik wziął się za technikowanie ;

Dziwne głupoty pieprzysz, bo pracuję z Kretem i raczej nic na temat tego farmazonu mi nie mówił.

A co do tej spółki to chyba ich nicki mówią same za siebie, jeszcze brakuje Sasoriego, Cannzasa i kilku innych do dream teamu.

QufL90L.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...