Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kombajnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście nie polecam. Administracja nie doświadczona banda " dzieci ". Serwer nic ciekawego, nic nie zmienione nie poprawione wszystko to samo. Serwer tylko zrobiony pod hajs a nie dla graczy. 

Serwer na max 2-3 tygodnie. 

Nie polecam.!

• Odpowiedzi 271
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Powiem wam tak ogarrr. Bo piszecie ze niby Shaggy jest adminem... Wystarczy wejść do nich na TS zawołać ich i pogadac. Po głosie słychać ze to Nie są gimby wiec ogarr dupy pozdro ćma. Czy planujecie wprowadzić jakieś zwoje buffujace?

Opublikowano

Powiem wam tak ogarrr. Bo piszecie ze niby Shaggy jest adminem... Wystarczy wejść do nich na TS zawołać ich i pogadac. Po głosie słychać ze to Nie są gimby wiec ogarr dupy pozdro ćma. Czy planujecie wprowadzić jakieś zwoje buffujace?

A czy Ty mozesz zamknąć wreszcie tą mordę i przyjąć opinię ludzi na klatę? Ludzie mogą pisać co chcą i nie masz prawa im tego zakazywać. Komentujesz tutaj każdego wypowiedź, oczywiście tych którzy nie polecają grać na serwerze. Co więcej podają powód dlaczego więc zamknij się z łaski swojej i wyjdź z tego MPC bo widzę, że póki co siedzisz na nim od samego rana i jedyne co robisz to F5, F5, F5. 

Prawda jest taka że serwer z taką administracją to będzie DNO i nic nie zrobiliście aby chociaż go urozmaicić. Nic nie dodaliście czysta kopia HELIUM2 tylko Kopiuj-->Wklej na tyle was stać Lenie Śmierdzące. 

Chytrzy na kasę nienormalnie... 

xMateo hahha :) Tak jak mówiłem gimbus po testach :) 

xyz

NIE POLECAM @@@

@AW

Czy truty będą dropić z psów?

Opublikowano

Oczywiście nie polecam. Administracja nie doświadczona banda " dzieci ". Serwer nic ciekawego, nic nie zmienione nie poprawione wszystko to samo. Serwer tylko zrobiony pod hajs a nie dla graczy. 

Serwer na max 2-3 tygodnie. 

Nie polecam.!

Powiem tak, moje doświadczenie pozwala mi postawić jeden z najlepszych serwerów, tak zresztą będzie na wakacjach, bo trzeba wam zamknąć mordy.

Nie będę się tłumaczył, bo ten serwer i tak, czy siak nie jest mój. To co tutaj robicie jest po prostu śmieszne.

Jeśli nic nie zostało zmienione to czemu jest source? Czemu jest nowa prezentacja? Wyjdź kolego IGuxPedala z grzywką i daj sobie spokój, bo to śmieszne dzieciaki. Tak jak jego braciszek który mówi, że mój brat ukradł mu jakąś grafikę, nawet nie wiem gdzie :) Pozdrawiam.

Tak wgl. to poziom waszego IQ wgl. nie równa się z moim, jestem po testach gimbazjalnych i przyjmuje to na klate, ty jednak zachowujesz się jak 12 letni bachor. Chodź na ts3, do ciebie żeby potem nie było, chętnie się ugadam z wami. Zapraszam.

PS/ Dzięki za ten ruch w prezce, nie musze dawać hajsu na reklamę :*

Jesteście lepsi niż asfen i głupsi do tego.

Opublikowano

MĄDRY GRACZ PRZECZYTA :)

Beka wgl, jak widzę jakie dzieci  będą prezentować serwer na którym byłem adminem to mi się płakać chce i mam ochoty szukać liny. 

Nie ważne co napiszesz dwa spinacze (z administracji bądź posłani przez administrację) od razu dodają swoje 3 grosze. 

Ja mam tyle do powiedzenia jak kolega wyżej. Serwer jest może na 7 dni wykupiony żeby nadrobić te 2000zł za które został sprzedany bo serwer jest z*******y (m.in tworzony przeze mnie i IGU) ale prowadzą go dzieci które właśnie skończyły pisać egzamin gimnazjalny w tym roku. 

Administracja kompletnie nic nie wie na temat serwera. Nie daj boże wyskoczy jakiś bug i Ci ludzie będą bezradnie szukać dniami i nocami bo nie będą wiedzieli, co gdzie jest.

Taki jest efekt kupowania 100%-owych gotowców. Prezentacji nawet im się swojej nie chciało własnej zrobić <haha>

Nie warto nawet nic pisać bo to co powiem, i tak jest poza zasięgiem intelektualnym tych dwóch osób co się tu udzielają. 

Oni mają bity scenariusz który będą sobie w kółko graczom wciskać że niby jest Z*********E a tak naprawdę jest C**J*WO

Moją opinię pozostawiłem dla innych graczy (słowa współtwórcy starego Heliuma2 a nawet dwóch wraz z IGU) i aż mi się rzygać chce jak widze jaka dzieciarnia startuje z naszym starym HELIUMem. Nie po to wyrobiliśmy sobie opinię żeby teraz 2 gimby ją zjechali. 

A te 2 osoby sreo mateo i shaggus raczę wyjść na świeże powietrze i dotlenić te mózgi a nie cały dzień na MPC f5 naper****ć :)

Upadku życzę x100.

@AntyWarn

na serwerze będzie kowal?

Jak czytam Twoje komentarze to mi się płakać chcę. Jak mogłeś ten serwer tworzyć z IGU!? Jak wy przy nim nie tknęliście palcem oprócz grafiki(Igu) bo nic nie potraficie! Lourt wszystko wykonywał, więc proszę nie pisz, że Ty tworzyłeś ten serwer.

Życzę utraty mowy.

Anty warn:

Serwer na ile jest opłacony?

Opublikowano

Jak czytam Twoje komentarze to mi się płakać chcę. Jak mogłeś ten serwer tworzyć z IGU!? Jak wy przy nim nie tknęliście palcem oprócz grafiki(Igu) bo nic nie potraficie! Lourt wszystko wykonywał, więc proszę nie pisz, że Ty tworzyłeś ten serwer.

Życzę utraty mowy.

Anty warn:

Serwer na ile jest opłacony?

Wytłumacz to dzieciaczkom którzy na oczy nie widzieli kawałka questa, a co dopiero kawałka kodu w c++.

Jedyne co tu jest to button z gry, który robił iGu, to muszę przyznać, ale nic więcej :)

Wszystko zrobił lourt, a wy spierdoliliście z teamu jak serwer padał.

Dowód:

http://scr.hu/2pul/tntzq

Dodatkowo sam tutaj napisałeś, że nie byłeś głównym administratorem, serdeczne "WYPIER*ALAJ"'

Nie pamiętam żeby jakiś mój serwer padł po mniej niż pół roku, ale spoko. Może nie jestem administratorem ze względu na hejt na moją osobę, ale na pewno nie zostawie serwera jak będą na nim błedy.

PS/ Lastivia s2 stoi od listopada 2014r. :) Moje pliki +1000osób online w szczycie było, o co tobie chodzi? Z tego co wiem Helium2 nigdy nie minął 800, więc zamknij kapciu pysk :D

Budowniczy
Opublikowano

Takie troche c*****e zachowanie 16'latka, jak na Admina przystało. xD

1WHxASO.png

8njQp2v.png

J2bn65f.png

logo.png

ViaCamp - Tematyczne Kolonie i Obozy Młodzieżowe na Mazurach

Obóz PaintballowyObóz QuadowyObóz Gokartowo - Quadowy • Obóz Sportów WodnychObóz z Psem 

Obóz PrzygodowyObóz WypoczynkowyObóz Dla DzieciObóz Młodego Kadrowicza • Rejsy Żeglarskie

Opublikowano

Takie troche c*****e zachowanie 16'latka, jak na Admina przystało. xD

Nie jestem administratorem, napisałem to wyżej, więc możesz sobie te rozmowy w dupe wsadzić. Widzę, że się inaczej nie dogadamy. Zapraszam na ts3. Podajcie adres na PW i trzeba to wyjaśnić, bo ja nie zamierzam robić sobie spamu przez wasz ból dupy. 

Jeśli się boisz rozmawiać "lub nie stać cię na mikrofon" to powiedz mi o co spinasz... Zrozum, że nie robię pierwszego serwera i mam sporę doświadczenie, zrozum też, że osoby które mają aktualnie pliki to moi ludzie i też nie są gównem jak ty czy twój brat. Wytłumacz mi co oprócz buttona od PD zrobiłeś na tym serwerze,a nie zostało to wymienione na nowe... Jedna rzecz :)

ODŚWIEŻAJCIE TEMACIK DALEJ, NO DAWAĆ DAWAĆ, CHĘTNIE POPISZE CEBULACZKI Z WAMI :)

tumblr_ljh0puClWT1qfkt17.gif

HEHEHEHEHHEHE

http://www.mpcforum.pl/topic/1407443-perm-vastiar/
Opublikowano

Nie polecam

Serwer stoi na vps testowym na 7dni z jakieś tam firmy.

-.- .

nie zmieniali nazwy bo każdy by poznał ze to hellium ale jakby chcieli edytować to by zmienili ale im się dupy nie chce ruszyć.

serwer prowadzą lewackie dzieciaki z asfenem i fubu na czele.

Będzie max 100online chyba że padnie jak asfenowskie serwery.

Szkoda czasu by wgl ściągać ich klienta serwer i tak pod isa żeby zebrać zaś na nowego vps i postawić serwer pod inna nazwa i zaś zebrać kase

Nie polecam bo tu fubu z asfenem i aka bambusek aka kazdar aka Canzassem.

GRafika kradziona od bombworka i L&A

Hymm..

(...) GRafika kradziona od bombworka i L&A

Nie chce się mieszać w to wszystko ale tutaj nie ma nic mojego oprócz jednego set'u broni który jest darmowy - Weapons Set v11

Z grafiką skończyłem w 2014 roku.

Opublikowano

Dziękuję Rocetsowi za ogarnięcie spamu w temacie oraz za zbanowanie jednego z psuedo hejterów aka. boldupców.

@1361622928-U485574.png-Shaggy-

Wielkie dzięki za wypowiedź, nie lubie jak ktoś pisze mi, że coś ukradłem. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dowiedziałem się że Shaggy tam będzie "DOWODZIC" co idzie za - gimbazą , brak ogaru , wyzwiska w stronę graczy.

Cofam to polecam.

Serwer może i dobry ale jeśli tam będzie Shaggy czy Mateo jak na resti to gówno !!!!! nie polecam.

Opublikowano

Dowiedziałem się że Shaggy tam będzie "DOWODZIC" co idzie za - gimbazą , brak ogaru , wyzwiska w stronę graczy.

Cofam to polecam.

Serwer może i dobry ale jeśli tam będzie Shaggy czy Mateo jak na resti to gówno !!!!! nie polecam.

Nie dowodzę tutaj, robiłem tylko forum. Powiedz mi kiedy wyzywałem jakiegoś gracza tak wgl.? Nigdy nikogo nie obraziłem, bo nie ma po co. Jeśli on po mnie ciśnie, albo po mojej rodzinie to robię to samo, zrozumcie w końcu, że też jestem człowiekiem.

Co do Mateo to też go nie ma, z Mateo mam inny projekt na wakacje.

Mateo udostępnia teamspeak'a i nagrywa serie, przynajmniej z tego co wiem.

Widzimy się na wakacjach u mnie :D Legala spale zjeba :D

Opublikowano

Dziękuję Rocetsowi za ogarnięcie spamu w temacie oraz za zbanowanie jednego z psuedo hejterów aka. boldupców.

@1361622928-U485574.png-Shaggy-

Wielkie dzięki za wypowiedź, nie lubie jak ktoś pisze mi, że coś ukradłem. Pozdrawiam.

GRACZU, PRZEMYŚL TO ZANIM ZACZNIESZ GRAC NA TYM SERWERZE

KOPIUJ --> WKLEJ STAREGO HELIUMA.

Nie wysilili  się aby dodać chociaż kilka nowości. Typowy serwer pod kase.

@-Shaggy-

Sam na GG prowokujesz innych do spamu w dziale Helium2 a później 

przy innych na MPC aniołka zgrywasz? :)

Proszę, dowody, żeby nie było że puszczam tylko puste słowa :) 

A tutaj pozostawiam graczom do oceny jaki poziom inteligencji

prezentuje admin serwera HELIUM2, sorki, przyszły admin serwera HELIUM2  :) 

PEY2e0d.png

Sory, ale stałem i będę stał w obronie graczy bo nie pozwolę sobie

na oszukiwanie uczciwych graczy którzy chcą pograć sobie w spokoju w grę.

Nie piszę tego wszystkiego po złości tym bardziej z nie wiadomo jakich kompleksów

natomiast przestrzegam wielu graczy przed tym, aby nie wleźli w gó*no.

Możesz mnie cytować ile chcesz ale ja tutaj będę graczy bronił...

Byłem adminem na tylu serwerach jak Ty i Twoi friendsy razem wzięci

więc nie spodziewaj się po mnie jakiejkolwiek zazdrości.

@Edit

Nieeee, wcale Pan xMateo nie jest w administracji. Na dzień dobry okłamujecie graczy w zapowiedzi :).

Zaraz powiecie że "on tylko testuje serwer". Żenada Panowie jesteście. Kompromitujecie się.

SLX6vnN.png

PS: Tak się poczułem jak wszedłem na waszą stronę i zobaczyłem tą szatę graficzną i wykonanie strony.

comment_Urr0502kUWCkaZ9WBFQWYDRTNJp1bLVt

NIE POLECAM SERWERA

Opublikowano

@Vastiar

51533701 moje GG. Jeśli masz sprawę to zapraszam, gg używam od ponad roku, nie powinno być problemu, że nowe założyłem czy coś bo ktoś potwierdzi.

xMateo nagrywa gameplay na serwerze, dlatego też idioto ma 36lv.,a nie 150. Twoje argumenty są bezpodstawne.

Znowu dodałeś gówno i myślisz, że jesteś fajny. Zapraszam na TeamSpeak3 :) Doczekam się? Czy nie chory dzieciaczku? Bo nie chce mi się już tutaj spamić i tłumaczyć. Zapraszam na TeamSpeak3. /Raport.

Tak wgl. jeszcze @edit. 

O Co tobie chodzi? Powiesz mi w końcu? Zapraszam Cię na ts3, pogadasz sobie ze mną i głównym administratorem serwera. Dowiesz się co robie na serwerze i jak wygląda sytuacja. To co tutaj pokazujesz stawia Cię w roli "osoby niepoczytalnej". Hejtujesz serwer tylko za to, że został odkupiony. Dobrze się czujesz? Czy to wina administracji, że kupiła serwer? Weź spierdala* jeba*y gnoju, a jak nie to zapraszam na ts3. Elo.

Opublikowano

Odpowiedz do Shaggy.

Po 1 to weź sobie cos na uspokojenie zanim odwiedzisz mpc forum..

Mpc forum jest do prezentowania swoich serwerów jak do ich komentowania a wiec tym bardziej taki szczyl jak ty nie bedzie mi zabraniał tutaj sie wypowiadać. Im więcej klniesz i im bardziej zachowujesz się jak pajac tym bardziej bede przestrzegał graczy zeby tego serwera nie odwiedzali. Zobacz swoje posty.. Jaki Ty poziom prezentujesz? Myślisz ze puścisz kilka wulgaryzmów to wszyscy sie Ciebie tutaj bedą bać? Powiedz szczerze, ile Ty chłopczyku masz lat. Bo widze wieczorem wczoraj mi nie odpisałeś bo zapewne mama kazała spac a z rana tym bardziej bo byłeś w szkole. I najlepsze jest to, że dzieci najczęściej maja takie gadane jak Ty.

Jesli nie potrafisz sie z czyms pogodzić to po co wgl wystawiacie zapowiedź serwera. Podczas istnienia serwera bedziesz każdego banował który nie bedzie zgadzał sie z Twoją opinią?

Bede tutaj bronił uczciwych graczy i tak naprawde gowno Ci do tego. Możliwe ze kilku graczy przez to co pisze nie zagra na serwerze gimnazjalistów i nie wejdzie w to gowno jakim jestescie wy (bo serwer fajny ale nie z takimi adminami).

Skoro tak sie tutaj szpanisz jaki to pro elo jestes i masz wgl najlepsze serwery ze Hoho to zrób cos sam i pokaz to. Nawet Wam sie nie chciało nic dodać na serwer ani prezki zmienić. Tyle potrafisz. Ci co najwiecej gadają najmniej potrafią.

Ja tutaj pisac bede i mi tego nie zabronisz.

Bede każdego pojedynczego gracza bronił przed tym serwerem i mozesz sobie cytować ile chcesz ale mnie sie nie pozbędziesz.

Ja sie nie boje z Tobą rozmawiac tak wiec rozmawiamy publicznie. Chcesz uciekać teraz na ts3 bo masz cos do ukrycia? Masz dość kompromitowania sie publicznie? Masz zamiar na takie bluzgać na mnie co drugie słowo? Nie dziękuje wole tutaj z Tobą rozmawiac.

Opublikowano

@Vastiar

Daj sobie już spokój, nie zamierzam nikogo wyzywać, sprawę trzeba wyjaśnić a co do banowania to Lastivia.eu s2 była właściwym przykładem +1000 online, a serwer wyludnił się tylko przez plotę. Mało tego... Serwer stoi dalej chociaż gra na nim 3osoby (od 3 miesięcy), twierdzisz, że sponsor z który pracuje zgodził by się na zamknięcie Heliuma? Co do Heliuma, wspomniałem wielokrotnie, że nie mam praw na serwerze, ale mam % z projektu. Nie powinno was to zresztą interesować, nie wasza sprawa.

Czemu wyzywasz administrację serwera, która nawet się tutaj nie wypowiada? Nie rozumiem tego, co chcesz tutaj osiągnąć. Serwer będzie miał sporą reklamę, nie wiem czemu się przeczepiłeś. Odpowiedz mi na to pytanie normalnie, bez hejtu. Serwer został odkupiony od właściciela, czemu spinasz do mnie i do administracji? Wytłumacz mi to normalnie, bo nie ogarniam. Serwer sprzedany i tyle. Czemu miałby nie wystartować? Serwer stoi u najlepszego sponsora pod słońcem, sam go załatwiłem i sam z nim pracuje od blisko 2lat, więc wiem co mówię. Pracował z nim także Lourt, więc odpowiedz na ten post tak jak przystało. Trzeba zakopać topór wojenny, bo ja nie widzę sensu hejtowania administracji z którą nigdy nie gadałeś... Bardzo przykre, ale prawdziwe.

Jeśli chodzi o teamspeak3 to chciałem się dogadać, ponieważ te bajki które tutaj piszesz są nie sprawdzone i nie masz wgl. prawa tak pisać. Dodatkowo te twoje posty, że ekipa to dzieci itd. Człowieku... Każdy serwer w Polsce ma średnią wieku +/- 18lat, są oczywiście wyjątki. Zobacz tutaj podam Ci przykład... Lourt miał 16/17 lat jak stawiał heliuma, serwer był z*******y, sam zresztą tak twierdzisz. Jeśli główny administrator ma 19lat to znaczy, że jest dzieckiem? Człowieku zastanów się nad tym co piszesz.

Pytasz ile mam lat? Lat mam 16, osiągnąłem i zarobiłem 10x więcej od Ciebie. Wiem też, że potrafię dużo więcej i nie powinieneś się tutaj w tej sprawie udzielać. Powiedz mi co potrafisz zrobić?

Dodatkowo mama nie gasi mi neta, bo stać mnie na takie coś jak transfer w telefonie. Do szkoły chodzę po to, aby się uczyć, a nie żeby pisać z mangozjebem z mpcforum.

Mało tego... twierdzisz, że serwer Helium2 jest twój chociaż jedyne co tutaj robiłeś to adminowałeś, a jak serwer padał uciekłeś z administracji.

Dowód(spoiler):

10h3q6r.jpg

Czekam na normalną twoją odpowiedz, a nie znów coś w stylu "Serwer padnie za 7dni", "Administracja to dzieci", "Pliki kupione, a nic nie zmienione".

Co do nie zmieniania niczego w plikach to poprawione zostały wszystkie błędy, które lourt dał administracji. Bonusy nie znikają, dungeony i misje są poprawione.

Dodatkowo serwer przeniesiony został na source(wiem nie wiem co to jest koksie), ale uwierz mi, że nawet byś się za to nie złapał.

A teraz w skrócie:

-Wyzywasz administracje bezpodstawnie, nigdy z nimi nie gadałeś(nie, nie jestem administratorem) - zobaczysz na starcie zresztą.

-Twierdzisz, że serwer padnie po 7dniach przez bugi chociaż pliki są te same, kupione od właściciela i poprawione zostały wszystkie rzeczy,

-Twierdzisz też, że na serwerze nie zostało nic zmienione. Tak jak napisałem wyżej, poprawione zostały wszystkie błędy(byłem za to odpowiedzialny). Wprowadzone zostało source oraz jeden system, który nie został jeszcze tutaj pokazany. Dodam, że ma go 3 serwery na świecie.

-Grafika została skradziona, tak? Porównaj sobie starą prezentacje heliuma: http://eliteserver.pl//index.php?/topic/4311-serwer/- nie wiem co tutaj jest podobne oprócz ułożenia, ale grafika jest moja,

-Kilka postów wyżej twój kolega napisał, że mój grafik ukradł grafike od bombworka i leo, potwierdziłeś to. BombWork napisał w prezentacji, że grafika nie została skradziona. Leo natomiast robił stronę, stwierdziłeś, że jest brzydka, chociaż pisałeś, że grafika jest skradziona właśnie od niego :O

-Spinasz tylko o to, że projekt został odkupiony, a nie dostaliście z niego, ani 1zł. Hmm... Czy to moja wina? Projekt kupiony od starego technika... Z nim rozmawiaj.

-Wszystkie okienka questów itd. w grze zostały zmienione, a ty dalej twierdzisz, że są kradzione... Po co robisz niepotrzebny hejt? A no tak... cebulaczek.

ta075f.png

Bardzo mi przykro, że spinasz na nikomu, nic nie winną administrację serwera. Przykro mi także, że prowokujesz takie rozmowy. 

Ma to jednak swoje zalety :) Serwer jest genialny, a ty tylko odświeżasz prezentacje.

Powiedzmy, że pozdrawiam,

Shaggy.

Opublikowano

Odpowiedz do Shaggy.

Po 1 to weź sobie cos na uspokojenie zanim odwiedzisz mpc forum..

Mpc forum jest do prezentowania swoich serwerów jak do ich komentowania a wiec tym bardziej taki szczyl jak ty nie bedzie mi zabraniał tutaj sie wypowiadać. Im więcej klniesz i im bardziej zachowujesz się jak pajac tym bardziej bede przestrzegał graczy zeby tego serwera nie odwiedzali. Zobacz swoje posty.. Jaki Ty poziom prezentujesz? Myślisz ze puścisz kilka wulgaryzmów to wszyscy sie Ciebie tutaj bedą bać? Powiedz szczerze, ile Ty chłopczyku masz lat. Bo widze wieczorem wczoraj mi nie odpisałeś bo zapewne mama kazała spac a z rana tym bardziej bo byłeś w szkole. I najlepsze jest to, że dzieci najczęściej maja takie gadane jak Ty.

Jesli nie potrafisz sie z czyms pogodzić to po co wgl wystawiacie zapowiedź serwera. Podczas istnienia serwera bedziesz każdego banował który nie bedzie zgadzał sie z Twoją opinią?

Bede tutaj bronił uczciwych graczy i tak naprawde gowno Ci do tego. Możliwe ze kilku graczy przez to co pisze nie zagra na serwerze gimnazjalistów i nie wejdzie w to gowno jakim jestescie wy (bo serwer fajny ale nie z takimi adminami).

Skoro tak sie tutaj szpanisz jaki to pro elo jestes i masz wgl najlepsze serwery ze Hoho to zrób cos sam i pokaz to. Nawet Wam sie nie chciało nic dodać na serwer ani prezki zmienić. Tyle potrafisz. Ci co najwiecej gadają najmniej potrafią.

Ja tutaj pisac bede i mi tego nie zabronisz.

Bede każdego pojedynczego gracza bronił przed tym serwerem i mozesz sobie cytować ile chcesz ale mnie sie nie pozbędziesz.

Ja sie nie boje z Tobą rozmawiac tak wiec rozmawiamy publicznie. Chcesz uciekać teraz na ts3 bo masz cos do ukrycia? Masz dość kompromitowania sie publicznie? Masz zamiar na takie bluzgać na mnie co drugie słowo? Nie dziękuje wole tutaj z Tobą rozmawiac.

Dobra, wypierdalaj.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to przeczytałem 1/4 twoich wypocin i stwierdziłem ze szkoda mi kasy zeby za chwile isc sie leczyć psychicznie ...

Dodam tylko, ze nie wypada abyś porównywał swoje zarobki do moich bo jesli zamierzasz sie chwalić majątkami to moge ci pokazac 1 rzecz która posiadam gdzie wszystkie twoje majątki sie przy tej rzeczy chowają..

To tyle w tej wypowiedzi. Tak jak mówiłem przeczytałem 1/4 twoich wypocin nie zamierzam dalej czytać serwery nie polecam dziękuje, amen

@Edit

Ten wyżej jak to określiłeś to nie jest mój kolega wiec nie wiem o co ci chodzi ja go nie znam.

Bombwork? Tym bardziej nie znam typa ...

Jak juz wspomniałem chronię graczy aby nie wleźli w gowno taki jest cel moich wypowiedzi tutaj.

To ty nasylasz kolegów na mnie z równie wysokiem poziomem intelektualnym co ty. Tak mam na myśli kolesia wyżej "dobra wyp***** ".

Moze i głównym adminem nie jestes jak to mowisz ale masz powiązania z administracja bądź jestes trzepnietym GM na tym serwerze wiec tak czy siak bede przestrzegał ludzi do gry na tym serwerze.

Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie to przeczytałem 1/4 twoich wypocin i stwierdziłem ze szkoda mi kasy zeby za chwile isc sie leczyć psychicznie ...

Dodam tylko, ze nie wypada abyś porównywał swoje zarobki do moich bo jesli zamierzasz sie chwalić majątkami to moge ci pokazac 1 rzecz która posiadam gdzie wszystkie twoje majątki sie przy tej rzeczy chowają..

To tyle w tej wypowiedzi. Tak jak mówiłem przeczytałem 1/4 twoich wypocin nie zamierzam dalej czytać serwery nie polecam dziękuje, amen.

To przeczytaj zakompleksiony pajacu, bo to co piszesz jest śmieszne. Masz wszystko opisane wyżej, jak nie czytasz to ja nie odpisuje, bo nie będę z głupim konwersacji prowadził, pozdrawiam, bez odbioru.

Opublikowano

Jak przeczytalem 6 stron w tej zapowiedzi to zrezygnowalem, po prostu cyrk na kolkach, jeden na drugiego. Co do Shaggy'iego to oczywiscie, nie polecam ze wzgledu, ze gralem na jego serwerach i zdecydowanie pod zarobek. (Tak,wiem,ze nie jestes tutaj administratorem). 

Pierwsza odslona heliuma to bylo cos. Kiedy pojawila sie ta zapowiedz #rework to bylem pewny ze zagralem ale spodziewalem sie starej ekipy a nie ludzi ktorzy kupuja pliki.

Skoro macie takiego znajomego hashtag szagi to czemu sam plikow nie stworzy? :) pro elo technik,

abyscie mieli jak najwiecej graczy,

pozderki

skad miecz +3?

nie reklamujemy kanałów yt.

Opublikowano

Jak przeczytalem 6 stron w tej zapowiedzi to zrezygnowalem, po prostu cyrk na kolkach, jeden na drugiego. Co do Shaggy'iego to oczywiscie, nie polecam ze wzgledu, ze gralem na jego serwerach i zdecydowanie pod zarobek. (Tak,wiem,ze nie jestes tutaj administratorem). 

Pierwsza odslona heliuma to bylo cos. Kiedy pojawila sie ta zapowiedz #rework to bylem pewny ze zagralem ale spodziewalem sie starej ekipy a nie ludzi ktorzy kupuja pliki.

Skoro macie takiego znajomego hashtag szagi to czemu sam plikow nie stworzy? :) pro elo technik,

abyscie mieli jak najwiecej graczy,

pozderki

skad miecz +3?

Na wakacje robie swój projekt, na swoich plikach :D

Co do moich serwerów "pod zarobek" to gówno prawda, bo są gorsze, a ja z nikogo nic nie ściągam. Pety zawsze do zdobycia są w grze, a fryzury u handlarzy, więc nie wiem czemu tak piszesz.

Ja sam tutaj wbiję jako gracz, bo grałem na pierwszej odsłonie. Pomagam im z forum i organizacją reklamy. Dodatkowo dorzucam się finansowo, aby mieć z czego reklamować swój serwer, tak jak już wspomniałem na wakacje. Myślę, że moje zachowanie jest normalne i wszystko wytłumaczyłem w tym dłuuuuuuuugim poście.

Opublikowano

Kisssnee :D że ja niby w teamie xdd Kisnne leje z was idioci ;D Ps. Serwer nie jest mój i powtarzam się po raz ostatni a ty Vastri wraz z Braciszkiem lepszą grafe zrobię w paincie niż wy w tym ps oraz ty i brat gówno robiliście tylko Lourt robił cały serwer odeszliscie bo ludzie odchodzili smiech na sali.

Mam pytanie czy zrobicie teleportacje pod tab?

Opublikowano

Kisssnee :D że ja niby w teamie xdd Kisnne leje z was idioci ;D Ps. Serwer nie jest mój i powtarzam się po raz ostatni a ty Vastri wraz z Braciszkiem lepszą grafe zrobię w paincie niż wy w tym ps oraz ty i brat gówno robiliście tylko Lourt robił cały serwer odeszliscie bo ludzie odchodzili smiech na sali.

Mam pytanie czy zrobicie teleportacje pod tab?

Nie pisz tak bo powiedzą, że im painta ukradłeś XDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Nie pisz tak bo powiedzą, że im painta ukradłeś XDDDDDDDDDDD

Z widzenia osoby goszczącej tutaj, pokazujecie wraz z kolegą mega niski poziom wypowiedzi. Powinniście dążyć do tego, aby kłótnie ustały. Po tym jak zbanowali Viastira, prowokowaliście dalej uważając się za Bóg wie kogo, więc nie dziwcie się teraz, że macie nie tylko od Vastira ale innych taką nagonkę. Najeżdżacie na tego grafika, który robił dawniej grafiki Heliumowi, mimo, że typ nic nie sapie się do Was, wgl. tu się nie udziela, a nawet odpuścił Wam te grafiki.

Nie potraficie za grosz odpuścić i przyjąć krytyki na klatę a tu bardzo duży minus jako admini. Nie uważajcie także każdej osoby krytykującej Was za grupkę znajomych, którzy tylko i wyłącznie mają w głowach siedzenie w waszej zapowiedzi i hejtowanie Was, bo zwykli, przypadkowi ludzie dobrze pamiętają Heliuma starego i najwyraźniej im także się nie podoba taka sytuacja. Olejcie tę sytuację a ustanie, a nie odgrażacie się z nie wiadomo ilu kont na GG, zastraszacie i klniecie, bo to tylko na Was się odbija. :mellow:

Co do serwera, nie mogę polecić serwera, pod który podpisują się osoby, które go nie zrobiły. W takim przypadku nawet nie powinno się używać słów "nasz serwer".

@EDIT. Jeśli typowy gość X wejdzie teraz w zapowiedź i zobaczy takie kłótnie administracji z przypadkowymi osobami, to od razu podziękuje sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...