Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Helios2.pl [Dedyk] [Medium]

HELIOS2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam niby bojowca itp. ale muszę powiedzieć że to nie jest skończony serwer. Dużo rzeczy się nie zgadza z prezentacją, nie ma niektórych rzeczy w grze, które są oczywistością na prywatnych serwerach, a sam serwer nie jest na pewno mediumem. 

Opublikowano

Weszłam, 2 bugi i wyszłam.

Bez pozdrowień.­

Jakie bugi? Wymienisz?

Słabo nadal medale lecą dropilem 30 min na końcu łatwego lochu i gowno 

Zwiekszymy drop

Opublikowano

Jakie bugi? Wymienisz?

Zwiekszymy drop

Ja właśnie skończyłem grę. 2,5h od 1lvla do 37, rib+9, eq full bony. Niby szybko nabite, niby 0 przyjemności z gry. Cieszyłem się tylko, jak Wodza Orków zabijałem...

W dolinie są tak duże respy mobów, że nikt metków cienia nie może dobić które były na pół hp i teraz są okrążone przez moby... Szkoda gadać.

Medium/easy, a ludzie wymieniają aury na medale konne -,- Resp metinów i bestów w porównaniu do innych serwerów hard/medium też dziwnie zrobiony. Balmora, armentis = 5minut respawn, a u was 10 minut choć  besty jakoś generalnie dziwnie się respią -,- Ale metki w m1 to albo 4 obok siebie, albo szukasz przez 5 minut jakiegoś. 

Serwer oceniam na 6/10, bo administracja próbuje coś zrobić. Choć strach przed zrobieniem przerwy wyczuwam, bo zgłoszone błędy np. z językami powinny być naprawione odrazu, a nie że męczymy się kilka godzin załatwiając handel na czacie, bo administracja nie zapowie przerwy i napisze, ze jak już będzie przerwa to zapowiedzą to godzinę przed. 

Pozdrawiam.

Opublikowano

Roadblock.png

17:00 odbedzie sie konserwacja #2:

wazniejsze zmiany:

- dodany BS 71084.png

- luczniki z metkow 45 juz podchodza pod miecz

- dzik daje juz 20% na potwory

- kazdy moze z kazdym rozmawiac, wystarczy ze ma zalozone buty wiatru

- poprawione 30 ku do g, juz kazdy ma 30 ku do g

- zwiekszymy drop medali o 50%

Opublikowano

@HELIOS2 a co z medalami ?

zapomnialem, dopisane

Ja właśnie skończyłem grę. 2,5h od 1lvla do 37, rib+9, eq full bony. Niby szybko nabite, niby 0 przyjemności z gry. Cieszyłem się tylko, jak Wodza Orków zabijałem...

W dolinie są tak duże respy mobów, że nikt metków cienia nie może dobić które były na pół hp i teraz są okrążone przez moby... Szkoda gadać.

Medium/easy, a ludzie wymieniają aury na medale konne -,- Resp metinów i bestów w porównaniu do innych serwerów hard/medium też dziwnie zrobiony. Balmora, armentis = 5minut respawn, a u was 10 minut choć  besty jakoś generalnie dziwnie się respią -,- Ale metki w m1 to albo 4 obok siebie, albo szukasz przez 5 minut jakiegoś. 

Serwer oceniam na 6/10, bo administracja próbuje coś zrobić. Choć strach przed zrobieniem przerwy wyczuwam, bo zgłoszone błędy np. z językami powinny być naprawione odrazu, a nie że męczymy się kilka godzin załatwiając handel na czacie, bo administracja nie zapowie przerwy i napisze, ze jak już będzie przerwa to zapowiedzą to godzinę przed. 

Pozdrawiam.

medale poprawione, broni 30 nie brakuje, nie dogodzimy kazdemu tak samo jak ten serwer nie jest dla kazdego ;p

Opublikowano

Roadblock.png

17:00 odbedzie sie konserwacja #2:

wazniejsze zmiany:

- dodany BS 71084.png

- luczniki z metkow 45 juz podchodza pod miecz

- dzik daje juz 20% na potwory

- kazdy moze z kazdym rozmawiac, wystarczy ze ma zalozone buty wiatru

- poprawione 30 ku do g, juz kazdy ma 30 ku do g

- zwiekszymy drop medali o 50%

Zmniejsz resp metkow na bo itd, bo lagi mam, i pewnie nie tylko ja XDDDDDD

i mniejsze spoty daj, tylko większy exp :>

Opublikowano

Moim zdaniem są za duże respy z metinów cienia... Przez to chyba kończę grać... Nie da się nic ubić nawet WP...

mozemy przywrocic stara ilosc mobow z metina, pasuje?

Opublikowano

Chyba, że DMG zmniejszycie tym mobom. 

Albo mniejsze respy... Bo ja WP 43 i padam :/

Żeby nie było, że słaby jestem... nie jest tak :D 

Wszystko pro, full bony pod expa, fms+9 :D

1png_werewnn.png

Opublikowano

A gdzie znajde Duży Łysy Ork Zwiadowca.Przeszukałem wszędzie?

Respy sa losowe wiec ciezko powiedziec Sprawdzilem i byla to pomylka w quescie, poprawimy przy restarcie

Opublikowano

Respy sa losowe wiec ciezko powiedziec Sprawdzilem i byla to pomylka w quescie, poprawimy przy restarcie

Coś tak czułem ^^

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Czekam na ten resecik.

Czy PD jest do zdobycia w grze? Przydało by się.
Także handel zwojami powrotu by się przydał

Nadal czekam na poprawę fryzury szamanki.

Te bony troche przerażają, mogliście dodać pełne np 10/15

Opublikowano

Czekam na ten resecik.

Czy PD jest do zdobycia w grze? Przydało by się.

Także handel zwojami powrotu by się przydał

Nadal czekam na poprawę fryzury szamanki.

Te bony troche przerażają, mogliście dodać pełne np 10/15

Tak, jezeli topka podbije redlas to pojawia sie pewnie na rynku. Udostepnimy handel zwojami. Dopiero teraz bedziemy to sprawdzac. Bony sa slabe, ale zmianek bedzie na rynku bardzo duzo wiec to sie sumuje.

Opublikowano

Nie wiem może później te zmianki będą lecieć lepiej bo teraz od początku gry do 50 poziomu mam okolo 400 sztuk więc to nie dużo.

@@Była aktualizacja?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...