Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim razie nie ma prawa wywalac. Ewentualnie pobierz clienta ze strony glownej badz alternatywny patcher rowniez z www.

@Herricane

Rozmawialismy o tym w teamie i od dzie przerwy beda zapowowiadane z okolo 8 godzinnym wyprzedzeniem.

Najlepiej jakby przerwy były w nocy - wtedy nie tracicie graczy bo np wczoraj miało być 30mina  wyszło 3h ( nie mówie, że specjalnie - ja moge żyć bez metina xD ). Gdybyście robili to w nocy nie byłoby takiej paniki na forum itp..

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Super serwer!!! :D

Jeśli pozbędą się tych wszystkich problemów/bugów to według mnie będzie to jeden z lepszych serwerów easy :P

I polecam wbić ^^

Po melanżu jestem jak Honduras chuj wie gdzie leże

Opublikowano

Jak mam zrobić np te kolce do expa ? Skoro zawsze wytwarza się branza.. Jak to zmienić..

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Polecacie serwer?

Exp dobry jak na easy? Nie leci po 3% ze spota z pd?

Polecam. Bardzo dobry, opłaca się ma metkach expić około 10 % za metka dodatkowo około 10 za spot :) Wszystko dobrze dopracowane jest.

Opublikowano

Jak mam zrobić np te kolce do expa ? Skoro zawsze wytwarza się branza.. Jak to zmienić..

Musisz dać daną ilość tych ulepszaczy i już ;)

Opublikowano

2 pytania. Pobrałem, podczas wypakowania clienta wyskakuje mi  error o treści Wrong Password /pack/gowna.epk jakieś.. Jak temu zaradzić? Drugie pytanko czy opłaca zaczyna się tutaj grać?  -Licznik nie kłamie ? ;x

x

Opublikowano

Musisz dać daną ilość tych ulepszaczy i już ;)

Tyle że na każdą biżuterię jest wymagane tyle samo :)

Opublikowano

Otóż po pobraniu klienta z pierwszego linku w zakładce download, próbowałem wypakować, lecz wyskakiwał błąd o treści "Wrong password .../pack/gowna.epk". Postanowiłem się nie poddawać i pobrać z innego linku (mega), wypakowałem i wszystko zdaje się śmigać (aktualnie patch*je sie). Radze to sprawdzić. @pyt do graczy: Jak relacje z serwera? :)  licznik nie kłamie ?

x

Opublikowano

Złocisty Szmaragd dropi tylko na mapce od 100 i później już nie ?

Opublikowano

Serwer godny uwagi, lecz jeszcze nie jest do końca dopracowany. O 23:00 było 1k+ graczy. Aktualnie jest przerwa techniczna, która ma na celu wyeliminowanie jednego ważnego bugu. ;x Przydałoby się jeszcze info tutaj, przy każdej aktualizacji (co naprawiliście), żeby gracze wiedzieli, że coś robicie.. Teraz tylko zależy wszystko od Was czy ten serwer pobrnie w najlepsze. Zagram tutaj, ale proszę nie spierdo**** tego !

x

Opublikowano

Tyle że na każdą biżuterię jest wymagane tyle samo :)

Sprawdz dokładnie ;)

Otóż po pobraniu klienta z pierwszego linku w zakładce download, próbowałem wypakować, lecz wyskakiwał błąd o treści "Wrong password .../pack/gowna.epk". Postanowiłem się nie poddawać i pobrać z innego linku (mega), wypakowałem i wszystko zdaje się śmigać (aktualnie patch*je sie). Radze to sprawdzić. @pyt do graczy: Jak relacje z serwera? :)  licznik nie kłamie ?

Co do ilości to raczej nie kłamie, na każdym CH jest masę ludzi :D i powoli nie tylko na CH1 można spotkać wystawione sklepy.

Złocisty Szmaragd dropi tylko na mapce od 100 i później już nie ?

Chyba tak.

Opublikowano

Czyli muszę specjalnie robić dropa aby dropnąć złocisty szmaragd ? Na 135 to już prawie w ogóle tam dropu nie ma..

Opublikowano

Czyli muszę specjalnie robić dropa aby dropnąć złocisty szmaragd ? Na 135 to już prawie w ogóle tam dropu nie ma..

Nie musisz możesz zablokować exp i dropic ;) aż eq zrobisz. Chodź polecam dropka ;)

Jest to + serwera bo żeby mieć eq +9 musisz spędzić trochę czasu, i tak ulepki dropia bardzo szybko.

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, po południu liczba graczy osiąga nawet 1k+. Brakuje mu jeszcze kilka poprawek, ale myśle, że Ar3lek podoła.  ~ Dobrze by było jak byście zmienili kolor czcionki, jest zbyt jasna na takie tło, ponieważ prawie nic nie widać. (Przy dropnięciu 1 runy tam ciekawostka jest jakaś) (Przy pierścieniu teleportacji - tak samo oczojebnie, zrób także podziały expowisk [Łatwe / średnie/ trudne] - Tutaj także powiększcie okienko, ponieważ na każdej stronie 2 expowiska wychodzą jakoś za okienko. Jedno jeszcze się łapie na napisie "Temida".. Co do czcionki poprostu zmieńcie kolor tam gdzie powinniście (w misjach też) - nie da się prawie nic wyczytać  :D

@ Dwie propozycje - 100% HP po powstaniu, jak mi ziomek zaj.... to po wstaniu potowałem z 10 minut, bo tyle miałem na (-). 

@ Hmm.. srebne szkatułki i złote, zwiększyć ich drop (także kluczy) oraz dodać jakiś drobny drop, żeby nie były zbędne ;)

Wierze, że ten serwer będzie jednym z najlepszych [EASY] !!!!

x

Opublikowano

Ja mogę od siebie dodać, że zapraszam wszystkich na serwer! Jedyna okazja, żeby się wybić - drop wielkanocny. Wszędzie jajka i lecą z nich ulepszacze.

Świetna zabawa, ciekawy event, ponieważ nie tylko jajka ale i króliki, z których mamy koszyczki i robimy questy itp. :)

Pozdrawiam, Rockets

Opublikowano

Ja mogę od siebie dodać, że zapraszam wszystkich na serwer! Jedyna okazja, żeby się wybić - drop wielkanocny. Wszędzie jajka i lecą z nich ulepszacze.

Świetna zabawa, ciekawy event, ponieważ nie tylko jajka ale i króliki, z których mamy koszyczki i robimy questy itp. :)

Pozdrawiam, Rockets

Event nie jest jedynym sposobem zeby sie wybic, acz ciekawym.
Opublikowano

O godzinie 22:00 zostanie przeprowadzona przerwa techniczna. Poprawimy bugi, które nam zgłaszaliście.
TS serwerowy jest obecnie niedostępny przez pewną osobę. Zostanie uruchomiony kiedy go naprawimy.

S1pJcl8.png

Opublikowano

MrAr3lek.

Chciałbym Wam w jakiś sposób pomóc ;3, bo serwer ma potencjał, lecz brakuje mu kilka dopracowań.

1. Zmieńcie kolor czcionki w misjach, pierścieniu teleportacji itp. (tam gdzie powinniście) (tam gdzie tło zlewa się z napisem)... Trudno coś wyczytać np. z misji..

2. Zamiast napchania wszystkich expowisk w kilku stronach, co wgl się nie mieści na okienku i wchodzi w napis, zróbcie to porządnie z 3 przedziałami. np. "Łatwe/Średnie/Trudne" ~~ Tutaj kolor czcionki także do zmiany. Już lepiej się czyta niż w misjach.

3. Prosiłbym też o naprawienie oprawy graficznej. --> Jeżeli zainteresujesz się to wtedy wyśle Ci SS.

4. Łączenie krwawych talizmanów.

5. Dobrze by było jak by drop z tych spróchniałych skrzyń (typu sztuka combo) odrazu stackowały się do jednego miejsca, a nie potem musze łączyć niektóre "Mistrz. poli i zaw." raczej tylko to.  Tutaj także proszę sprawdzić, czytając jedną z tych ksiąg (różową lub fioletową (nie pamiętam) zżera wszystkie księgi zamiast 1.

6. Pozostały czas runy na pasku.

7. Lekkie zwiększenie dropu srebnych szkatułek/ kluczy oraz złotych szkatułek/kluczy oraz dodać drop z srebnej - 1 baryłki, z złotej 2 baryłek.. Usuwanie zbędnych rzeczy ;)

8. 100% HP po powstaniu. Ziomek jak zakurwił mi to tak z 5-7 minut potowałem, bo HP miałem na (-).

9. Czasami wywala klienta do pulpitu.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...