Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

TemidaMT2 [Dedyk] [Easy]

MrAr3lek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 935
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się wbijać na dłużej? Jak z cenami? Jakie są zarobki?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

pPf0wJS.png

Czułem to od razu.. Od momentu kiedy ich zobaczyłem, wiedziałem, że są inni. Nie poznałem ich, ale wiem, że mogą wiele. Bardzo wiele.

Teraz kiedy piszę ten list, zdaję sobie sprawę iż moje życie dobiega powoli końca. W gruncie rzeczy, i tak żyłem za długo, ale człowiek nigdy nie jest przygotowany na to.

Wojny, pokoje, rozejmy. Widziałem to wszystko wyciskające krew z ciał poległych żołnierzy i łzy z oczu ich matek. Widziałem kaleków, którzy trzymali się dzielnie ale i dewiantów, dla których wojna to było życie.

Byłem świadkiem historii i ja historie tworzyłem. Magia towarzyszyła mi od dziecka. Kiedy kąpałem się w strumyku i kiedy otworzyłem pierwszą książkę.

Czary to coś pięknego, moc pozwalające uchwycić chociaż część nieba, gdy ziemia tak mocno ciągnie nas ku dołowi. Teraz, kiedy umieram zdaję sobie sprawę z jednego - nie chcę odchodzić. Nie teraz.

Przyjacielu, musisz. Musisz zrobić to, czego ja nie mogę. Czy jesteś dzielnym wojownikiem ze szlachetnym sercem i mistrzowskim fechtunkiem, czy zabójcą, cichszym od delikatnego wiatru w bezchmurny letni dzień, czy diabolicznym surą, nieczującym strachu i cierpienia, czy mądrym czarodziejem, podobnym do mnie, który swoim umysłem mógłby rzeźbić w górach.

Nie obchodzi mnie to. Widziałem to na własne oczy, tą.. inną.. magię! Nie wiem skąd przybyła, nie wiem dlaczego, ale zdaję sobie sprawę, że.. że.. nie można tego tak zostawić.

Sprawdź to proszę! Ja Cie potrzebuje, twoi przyjaciele Cie potrzebują, handlarze, kupcy. Potrzebujemy takich jak ty. Takich, którzy nie ulękną się najgorszego zła. Tacy, którzy zrzucą zbroje i rzucą się w ogień.

To nie są zwykłe zbieżności losu. Nie pragnąłeś kiedyś przeżyć przygody? Takiej prawdziwej? Spotkać coś, z innego świat...

Tu tusz się urywa i przecina go gęsta plama atramentu. Mag zostawił list. Próbowaliśmy zbadać sprawę, lecz znaleźliśmy tylko tą zapiskę.

Nasi zwiadowcy donoszą, iż w Temidzie zaczęły się pojawiać dziwne istoty. Podobno posiadają w sobie jakąś inną.. magię? To wszystko nas przerasta.

Dnia jutrzejszego wieczorem pojawi się ambasador, wysłany przez nowo przybyłych. Szykujcie zbroje, ostrzcie miecze, gromadźcie manę. Szykujcie się na najgorsze.

Team TemidaMt2

S1pJcl8.png

Opublikowano

Działa tutaj inny bs niż ten w cliencie ?

Gdzie dobrze hajs leci ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Jak widać liczba graczy cały czas rośnie :)

6lZWe4L.jpg

Działa tutaj inny bs niż ten w cliencie ?

Gdzie dobrze hajs leci ?

Po co Ci inny bs? :D

Co do kasy to z mobów lecą sztabki 500k/1kk/2kk oraz z metinów na nowych mapkach lecą bryłki :P

S1pJcl8.png

Opublikowano

Mam pytanie. Gram na tym serwerze od wczoraj, wielki progres, bardzo fajny ale jest taka sprawa, że jest masa bugów!

Wchodzę do m1, nie ma nawet handlarzy, wyłączenie klienta i włączenie go ponownie dopiero naprawia błąd.

@Edit

Już mam, to przez wierzchowca ;/

Opublikowano

Mam pytanie. Gram na tym serwerze od wczoraj, wielki progres, bardzo fajny ale jest taka sprawa, że jest masa bugów!

Wchodzę do m1, nie ma nawet handlarzy, wyłączenie klienta i włączenie go ponownie dopiero naprawia błąd.

@Edit

Już mam, to przez wierzchowca ;/

Tak, zgadza się, cały czas pracuje nad optymalizacją wierzchowców.

Opublikowano

Jak z tym eventem wielkanocnym ? O co chodzi ?

4uc581.jpg

Opublikowano

Tak, zgadza się, cały czas pracuje nad optymalizacją wierzchowców.

Jeszcze napraw bug z kolcami i nasiorem, ponieważ wiesz jak jest. Są lekko poniżej swoich kwadratów i mało estetycznie to wygląda.

Opublikowano

Jeszcze napraw bug z kolcami i nasiorem, ponieważ wiesz jak jest. Są lekko poniżej swoich kwadratów i mało estetycznie to wygląda.

Wierzchowce zostały już naprawione a co do kolców i naszyjników - znajdą się w upadacie tuż przed updatem.

Opublikowano

O co chodzi z tym eventem wielkanocnym ??

4uc581.jpg

Opublikowano

Gdzie dropią białe perły oprócz red lasu ?

Perły lecą z każdego metina, dodatkowo na wyższym lvl lecą z mobów ;)

S1pJcl8.png

Opublikowano

Lecą na wyższych tylko czerwone i niebieskie z mobów, a metków to pewnie mało jest na tych mapach 100+ dodatkowo nie znam położenia i czasu respu :)

Opublikowano

Lecą na wyższych tylko czerwone i niebieskie z mobów, a metków to pewnie mało jest na tych mapach 100+ dodatkowo nie znam położenia i czasu respu :)

Perły lecą z każdego metka nawet w m2 ;D

S1pJcl8.png

Opublikowano

Kiedy zostanie wprowadzony event wielkanocny i czy jest gdzieś on opisany?

Dodacie możliwość zamiany wyglądu moobkow na psy? Te moobki na mapach +100 są duże I mój lapek nie wyrabia.

Przepustka na komnate potwora tylko z is i eventow?

Opublikowano

A ile ta przerwa będzie trwała ? :) I po ile tych pereł z metków leci ? ;D

Opublikowano

A ile ta przerwa będzie trwała ? :) I po ile tych pereł z metków leci ? ;D

Po 2-3 . Robisz dropka 30lvl i jedziesz metki ;x

Btw. jeśli chodzi o ulepszacze to złym posunięciem było ulepszacze od +4 i dodatkowo po 40% na ulepszenie -.-

Opublikowano

Serwer mega, gram od paru dni ale podoba mi się bardzo. Administracja bugi naprawia a nie ma wyj3bane. W ciągu paru pierwszych godzin zarobiłem ~40 brył i zrobiłem perf eq oraz miałem ~ 80 każdej perły, więc źle nie było. Zapraszam do gry !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...