Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Brak bugów :)

z 500 + ale jeszcze reklamu u uzu i treama więc spokojnie będzie z1k 

http://prntscr.com/6hhlvx

Gdzie Ty masz 500+

Spoty wolne

Metkow w m2 pelno

Miasta praktycznie puste

Na czacie pisze moze z 20 graczy

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Nie polceam gry tu. Jest bug, o którym pisałem ciągle, niby to ten z*******y w c**j technik deco aka alchemik naprawił.

ALE CO JA WIDZE

Nowe konto

nowa postac

WIERZCHOWIEC NA 11 min na start. Gratuluje, jak on tak naprawia bugi...

Opublikowano

No więc tak, żeby nie było, że mam jakieś wiadomości wyssane z palca.

Jest dalej problem z wierzchowcem. Niby jest 2 godziny, ale jak padłem i wstałem to wierzchowiec znikł.

Screen z 15:30 Shinsho ch1 m1:

se3z1f.jpg

Na czacie praktycznie nic się nie dzieje. Jak serwer ma 200 online to jest to bardzo sporo:)

Równie dobrze mogliśmy wgl nie dawać wierzchowca na start, więc jest to dodatkowa opcja. A czas na start jest losowy od 10min-2h . 

Równie dobrze mógłbyś zamknąć to g*wno :) Start losowy, dobre mi wytłumaczenie... napisz wprost,  że jest tak zbugowany że nikt nie potrafi tego naprawić i sprawie. Kłamstwa pogarszają sprawę.

Heniek.

Opublikowano

Oczywiście, na serwerze są tak skomplikowane rzeczy jak Dom Handlowy, ale nie da się poprawić czasu wierzchowca :) Tak jak powiedziałem : dodanie wierzchowca na start to była nasza dobra wola - mogliśmy go wgl nie dawać:) Nie będę komentować tej sprawy już, bo wyjaśniłem się jasno :) Co do ilości : Ciągle utrzymuje się na poziomie 400/500+ . Teraz akurat jest godzina, w której ludzie wracają ze szkoły czy też pracy. A reklama jeszcze do końca nie ruszyła. Nikt Cię nie zmusza do grania, jest to Twoja nieprzymuszona wola.

Opublikowano

@xDawidjj

Równie dobrze mogliśmy wgl nie dawać wierzchowca na start, więc jest to dodatkowa opcja. A czas na start jest losowy od 10min-2h . 

Ty zakłamany zającu, idź wpierd*lać sałatę. 

Wyniki dzisiejszej przerwy technicznej :

- ZMNIEJSZONO ILOŚĆ DROPIĄCYCH MEDALI

- ZWIĘKSZYLIŚMY CZAS UŻYWANIA PPK I LIZAKA DO 7 DNI (TYLKO GDY ZAŁOŻONY)

- POPRAWIONO PROBLEM Z LOGOWANIEM

- WIERZCHOWCE POKAZUJĄ ICH CZAS UŻYTKOWANIA W IS - 7 DNI (TYLKO GDY ZAŁOŻONY)

- POPRAWIONO KILKA MISJI

- OPISY PETÓW SĄ JUŻ WIDOCZNE W IS

- DODANO DROP 5 BONUSÓW DO BEST.KAPITANA I WODZA ORKOW

- WIERZCHOWCE NA START DAJĄ 2H

- WYELIMINOWANO ZŁE OPISY BONUSÓW ITEMÓW, ORAZ NIEPOPRAWNIE POKAZUJĄCE SLOTY W BRONIACH I ZBROJACH

- NIE ZNIKA NAZWA KU PO TELEPORTACJI

- ZMIENIONO CENĘ RESETU UMIEJĘTNOŚCI NA 100k 

- ZMIENIONO LIMIT YANG W HANDLU DO 100K

- ZMIENIONO DROP W V2

- DODANO DROP DO ODRODZONEGO WODZA ORKÓW

- MOŻNA ZAKŁADAĆ GILDIĘ NA 30 LVL

- POPRAWIONO GLOBALNY CHAT

- MOŻNA POPRAWNIE WKŁADAĆ KD DO PRZEDMIOTÓW

- NIE WYRZUCA PO NAPISANIU SZEPTU

I teraz mi nie mow ze losowy bo pisze jak wół 2H 

Dziękuję, dobranoc, serwr niewypał 

Opublikowano

Oczywiście, na serwerze są tak skomplikowane rzeczy jak Dom Handlowy, ale nie da się poprawić czasu wierzchowca :) Tak jak powiedziałem : dodanie wierzchowca na start to była nasza dobra wola - mogliśmy go wgl nie dawać :) Nie będę komentować tej sprawy już, bo wyjaśniłem się jasno :) Co do ilości : Ciągle utrzymuje się na poziomie 400/500+ . Teraz akurat jest godzina, w której ludzie wracają ze szkoły czy też pracy. A reklama jeszcze do końca nie ruszyła. Nikt Cię nie zmusza do grania, jest to Twoja nieprzymuszona wola.

Nie umiecie naprawic tego wierzchowca tyle w temacie.

Opublikowano

@xDawidjj

Rabbit dogadajcie się z Deco co piszecie, bo to totalna głupota jest dawać losowy czas startowego wierzchowca - jeden dostanie 11 minut drugi 2h - przecież to sensu nie ma?

Potem wychodzą nieprzyjemne sytuacje jak właśnie ta :(

Powodzenia z projektem - każdy ma na początku problemy, powoli z nich wyjdziecie, liczę na Was.

Opublikowano

Przedstawiasz rzeczy, których nie zrobiliście w ogóle. Są one dla większego spamu?

Cytuję: 

Gdy nie potrafisz przyznać się do tego, że nie potraficie czegoś naprawić i na siłę bronicie się tekstem, że była to wasza wola dając nam jakiegoś wierzchowca.

A czas na start jest losowy od 10min-2h . 

Po tej wypowiedzi uśmiechnąłem się i usunąłem clienta.

Dziękuje dobranoc :) Z 200 online zrobiło się 199. Zresztą jeden gracz w te czy wewte :)

Heniek.

Opublikowano

@xDawidjj

To ze przed uzyciem jest niby na 2h a po uzyciu na 10min tez jest normalne?

Wez Ty juz k***a nie klam, przyznaj sie ze wam nie wyszlo.

Kolejny ytber ktory zeszmaci sie serwerem.

@Rabbitx9 to moze nam pokazesz ile jest online?

"Lepiej umrzeć stojąc, niż żyć na kolanach"

https://www.twitch.tv/belgijskamalina   Taki tam stream :P

Opublikowano

Jeśli tak te wierzchowce Wam przeszkadzają, to zrobimy je na równe 2h , aby nikt nie był pokrzywdzony. Obecnie nie mam dostępu, aby zrobić screena, ale jak tylko wieczorkiem wejdę na PC, to zrobię zdjęcie i wstawię screena :) Pozdrawiam

Opublikowano

Jeśli tak te wierzchowce Wam przeszkadzają, to zrobimy je na równe 2h , aby nikt nie był pokrzywdzony. Obecnie nie mam dostępu, aby zrobić screena, ale jak tylko wieczorkiem wejdę na PC, to zrobię zdjęcie i wstawię screena :) Pozdrawiam

No to czekam na tego wierzchowca 

PS 10min-2h?  Dostałem na 7 min. Coś tu jest nie tak, albo ja jestem ślepy, albo ty znowu kłamiesz

Opublikowano

Nie żeby coś ale patrząc na topke to nie chce mi się grać bo taki syf w topce tylko kojarzy mi się z przekrętem ...

Opublikowano

Nie żeby coś ale patrząc na topke to nie chce mi się grać bo taki syf w topce tylko kojarzy mi się z przekrętem ...

Nie mamy wpływu kto ma jaki lvl i jak expi. 

Kto mnie zna to wie, że u mnie przekrętów nie ma... reszty nie będę przekonywać na siłę :) 

Opublikowano
http://scr.hu/0fck/g3gdgnadal powiesz, ze są na 10min-2h króliku?

Nie mamy wpływu kto ma jaki lvl i jak expi. 

Kto mnie zna to wie, że u mnie przekrętów nie ma... reszty nie będę przekonywać na siłę :)

U Ciebie to wiem, ze nic takiego, ale twoi wspolpracownicy sa niepewni. 

Opublikowano

U Ciebie to wiem, ze nic takiego, ale twoi wspolpracownicy sa niepewni. 

Ci youtouberzy z topki nie maja navi.

Poprostu oprocz zł za odcinki dostali pewnie tez powalone ilosci SM na start i wykupili caly IS. Jedna polowe ubrali na siebie, a druga sprzedali i wykupili dobrze zbonowane itemki, fmsy z duzymi sr i tak cisna. 

Zawsze tak jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...