Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer totalna porażka.A było tak pięknie.Bugów zbyt dużo.Moze start od nowa kiedyś tam?

30u6c9h.jpg

Wesołych Świąt ! 

Opublikowano

Serwer totalna porażka.A było tak pięknie.Bugów zbyt dużo.Moze start od nowa kiedyś tam?

to już jest 2 start więc..

Opublikowano

Coś ten technik Deco016    się nie wysilił skoro zbugowana cała gra .

A  szkoda bo Prezentacja jak zwykle Pikna od Hoola :)

L7VaIos.jpg

Opublikowano

Widzę, że trzeba milion razy żebyście zrozumieli. WIECZOREM ODBĘDZIE SIĘ PRZERWA W KTÓREJ ZOSTANĄ POPRAWIONE TE RZECZY ! Tak bardzo przeszkadza Ci, że masz ikonkę demonicznego ostrza w zbroi, to ją zdejmij i ponownie załóż to już będzie normalnie. Albo ile razy można mówić, że te dziwne bony, to tylko wygląd, a nie rzeczywisty bon. A clienta niektórym wywala bo używają czitów i jest tak to ustawione żeby wywalało. Biolog działa, osobiście przed chwilą sprawdziłem, żaden dungeon nie jest zbugowany. A jak cię cofa to znaczy, że szybko jedziesz - ale mimo wszystko poprawimy to. Jak nie chcesz żeby cię cofnęło, to nie trzymaj uparcie WWWWWWWWWWW jak chcesz zsiąść z konia/wierzchowca tylko się zatrzymaj i wtedy zsiądź to nie będzie tego problemu. I sto razy chyba trzeba mówić, że należy spatchować clienta aby wszystko poprawnie działało - a wy się dziwicie, że coś jest nie tak, bo nie patchujecie. Tyle w temacie. Odrobiny cierpliwości.

Opublikowano

Proponuje aby administracja wyłączyła serwer, naprawiła wszystko co trzeba, zrobiła dużą reklamę i wtedy start od nowa.

Proponuje również aby moderator zamknął temat bo jest tu więcej spamerów niż graczy na serwerze.

Widzę, że trzeba milion razy żebyście zrozumieli. WIECZOREM ODBĘDZIE SIĘ PRZERWA W KTÓREJ ZOSTANĄ POPRAWIONE TE RZECZY ! Tak bardzo przeszkadza Ci, że masz ikonkę demonicznego ostrza w zbroi, to ją zdejmij i ponownie załóż to już będzie normalnie. Albo ile razy można mówić, że te dziwne bony, to tylko wygląd, a nie rzeczywisty bon. A clienta niektórym wywala bo używają czitów i jest tak to ustawione żeby wywalało. Biolog działa, osobiście przed chwilą sprawdziłem, żaden dungeon nie jest zbugowany. A jak cię cofa to znaczy, że szybko jedziesz - ale mimo wszystko poprawimy to. Jak nie chcesz żeby cię cofnęło, to nie trzymaj uparcie WWWWWWWWWWW jak chcesz zsiąść z konia/wierzchowca tylko się zatrzymaj i wtedy zsiądź to nie będzie tego problemu. I sto razy chyba trzeba mówić, że należy spatchować clienta aby wszystko poprawnie działało - a wy się dziwicie, że coś jest nie tak, bo nie patchujecie. Tyle w temacie. Odrobiny cierpliwości.

sorry ale ludzie chcą grać na NORMALNYM serwerze, a nie takim gdzie bon silny przeciwko ludziom dodaje w rzeczywistości silny na diabły itd xD

@Edit 666 post :) to chyba jakis przesąd o Waszym serwerze 

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Nie decyduj proszę czy ktoś ma zamykać temat. Serwera nie wyłączymy. Nie ma takich bugów, które wpływają znacznie na rozgrywkę, same pierdoły. Zapraszam do grania na serwer.

Opublikowano

Weź nie pierdziel bo nie używam żadnych cheatów i jakoś mi kicka clienta, i to my mamy się dostosowywać pod serwer i za szybko nie jeździć na koniu? TO WY MACIE ZADBAC O TO ZEBY BYŁO JAK NAJWIECEJ GRACZY!  a nie my mamy jeździć powoli.... 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

No to nie wiem co ty robisz, skoro ja siedzę cały dzień i ani razu mnie nie kicknęło.

No właśnie "siedzisz" weź kilka razy porelogaj polataj po spotach itp to zobaczysz. Elo.

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Także przestroga od ADMINA - nie biegajcie zbyt szybko to nie będzie Was cofało hahahahahahahha nie no leże xDDDDD

Coś ten technik Deco016    się nie wysilił skoro zbugowana cała gra .

A  szkoda bo Prezentacja jak zwykle Pikna od Hoola :)

Deco się uważa za najlepszego technika w pl, już dzięki temu że tak twierdzi to nim nie jest. Jest zwykłym gównem, chwali się że jako pierwszy miał source, a prawda jest taka że w co drugim temacie z sourcem, każdy mu pomagał bo nie potrafił ogarnąć kompilacji. 

Prezka ładna bo zrobiona moimi rękoma (wiem że się chwale ale nigdize tego nie zaznaczyli).

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Jesteś hipokrytą mamut :) Sam gówno zrobiłeś, było bugów od groma, VPS nie umiesz zainstalować, nie umiałeś nawet buga z mobami 0 HP znaleźć. Prezka nie jest robiona twoimi rękoma tłumoku tylko robiona od nowa. Także pocałuj się w czółko :) AAA przypominam, że ten sam bug , że cofało podczas zsiadania z konia, występował na twoim serwerze i powiedziałeś, że nie umiesz go naprawić, bo to siedzi w game :)

Opublikowano

Dobra, jak widze rabbit zaczyna odpowiadać

ŻADNYCH WIĘKSZYCH BUGÓW?

- WIerzchowce zbugowane ( na start dostałem na szamanie na 2h, na wp 16 minut - dzieki kur*a, pewnie musze wydać na is zeby kupic wierzcha na hmm 7 dni?

- KU - mam spaczowane full, ale nadal nei widzę nazw ku, ok zobaczyłem raz jak się TP na inną mapę

Opublikowano

UP:

Mogliśmy równie dobrze nie dawać wierzchowca na start. Z czasem coś się pobugowało i tyle. Poprawimy to.

Wiemy o nazwie książek, w resecie zostanie to poprawione.

Opublikowano

Jesteś hipokrytą mamut :) Sam gówno zrobiłeś, było bugów od groma, VPS nie umiesz zainstalować, nie umiałeś nawet buga z mobami 0 HP znaleźć. Prezka nie jest robiona twoimi rękoma tłumoku tylko robiona od nowa. Także pocałuj się w czółko :) AAA przypominam, że ten sam bug , że cofało podczas zsiadania z konia, występował na twoim serwerze i powiedziałeś, że nie umiesz go naprawić, bo to siedzi w game :)

Vps zainstalować xD Nom.Bug z hp : Update mob_proto set max_hp(?)=5000 where ('max_hp'='0');.Cofanie z konia - Zmniejszyć szybkość. Nie wiem czy polecić skoro deco jest "najlepszym technikiem w Polsce" a pominął tak banalne rzeczy, które zostają ukazywane w temacie :v

Nothing.

Opublikowano

Robiona od nowa? tak samo jak serwer był cały przepisywany? a masa moich questów xDDD

OK to powiedz mi co jest w tym ss nie tak? 

76900083879224468654.png

Nie masz takiej broni na serwerze młotku. Ja tego ssa robiłem. Jak i wiele innych. 

Przecież sam zachwalałeś tego zaje.bistego technika że all bugi naprawił. A nie potrafi cofania z konia naprawić? OMG zmień technika i startuj po raz 3 xDD

Jak dla mnie to powinieneś skończyc z robieniem własnych serwerów skoro nie masz o tym zielonego pojęcia.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

czy ktoś mi do c***a zrobi to haslo czy bedziecie sie kłócic jak jebane gimby ?

Czytaj forum : Wieczorem po resecie będzie OK.

Mamut : skoro to Twój screen to czemu istnieje, skoro kasowałeś na hostingu ? :) Tak ty zrobiłeś prezke, ty zrobiłeś serwer, ty jesteś najlepszy :) Skończ swój monolog bo nic nie uzyskasz, a serwer i tak się rozrośnie :)

Opublikowano

Jeżeli ten reset będzie trwał dłużej niż 30 minut pożegnam się pięknie z serwerem. :)

­graphic.png

Opublikowano

Niee restart będzie trwał 5min czyli w rozumieniu aministratora 1,5h :)

BooMbel

Hisoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...