Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne czego nie rozumiem, to startowanie na siłę jak najszybciej. Nie można było dokończyć itemshopu, klienta? Tak to się kończy niestety, gdy gracze mają nierówny start.

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ma problemów ze stabilnością żadnych. Lubicie ponarzekać, ale taki już jest ten świat. Kto wchodzi na serwer ten widzi, że przyjemnie się gra. Mamut nie wypowiadaj się i nie zganiaj na innych, bo nawet VPS nie umiałeś sobie ustawić. Dostałeś GAME od Hooltrasa, bo twój był taki zbugowany, że pewnie nie dało się zliczyć błędów. Mam nadzieję, ze są tu jednak normalni ludzie i zamiast czytać głupie komentarze osób, którym coś nie pasuje, sami wejdą na serwer i zobaczą , że warto :) Serdecznie zapraszamy do rozgrywki.

Opublikowano

Jedna wielka porażka graczy będzie pewnie 100 a miało być tak pięknie ;)

400+ i ciągle rośnie. Wystarczy spojrzeć na stronie głównej. Poza tym reklama jeszcze nie ruszyła u większych YT-berów.

Opublikowano

400+ i ciągle rośnie. Wystarczy spojrzeć na stronie głównej. Poza tym reklama jeszcze nie ruszyła u większych YT-berów.

Zmniejsz cene wystawienia itemku w aukcyjnym i bedzie juz dobrze bo musze przyznac ze szkaty to dropią bardzo dobrze tylko kasy mało, a co dopiero jak mam uzbierac 1kk

Opublikowano

Zmniejsz cene wystawienia itemku w aukcyjnym i bedzie juz dobrze bo musze przyznac ze szkaty to dropią bardzo dobrze tylko kasy mało, a co dopiero jak mam uzbierac 1kk

Dom aukcyjyn był tworzony z zamysłem sprzedawnia drogich itemów

Opublikowano

To teraz tak na serio. Czy te wierzchowce na 30 minut zrobiliście z myślą o graczach? Czy to podpucha, żeby więcej wydać na IS? Tak na logikę, wydałbyś 100sm na wierzchowca, który działa 30 minut?

Opublikowano

To teraz tak na serio. Czy te wierzchowce na 30 minut zrobiliście z myślą o graczach? Czy to podpucha, żeby więcej wydać na IS? Tak na logikę, wydałbyś 100sm na wierzchowca, który działa 30 minut?

Pisałem wszędzie, że jest na 30 minut. Ale skoro niektórzy nie umieją czytać, to je usuniemy z IS, a Tobie oddam 100 SM, może być ?

Opublikowano

Pisałem wszędzie, że jest na 30 minut. Ale skoro niektórzy nie umieją czytać, to je usuniemy z IS, a Tobie oddam 100 SM, może być ?

Myślę, że to by mi odpowiadało. Co do usuwania, proponuję napisać w itemshopie, że są na 30 minut. Na fanpage'u rzeczywiście jest napisane, ale na FP macie około 700 osób. Czyli nie każdy gracz go obserwuje.

Mogę podać tu login?

Opublikowano

Wierzchowce z is powinny byc na 480h albo 30 dni :) a nie na 7 albo 30 min hahahahahaa

Opublikowano

Dom aukcyjyn był tworzony z zamysłem sprzedawnia drogich itemów

Nikt nie bedzie tracił 1kk zeby cos wystawic jak moze to zrobic w shopie, a teraz jak ceny są niskie to takie osoby jak ja ze słabymi kompami tylko na tym skorzystają jak bd mniejsza cena w tym domu bo nie bedą musiły sie pierdzielic z drugimi kontami/shopami

wiec przemysl to i moze dałoby rade dac taniej niż zeby stał nieuzywany.

Opublikowano

Mam nadzieję, ze są tu jednak normalni ludzie i zamiast czytać głupie komentarze osób, którym coś nie pasuje, sami wejdą na serwer i zobaczą , że warto :) Serdecznie zapraszamy do rozgrywki.

ja bym wszedł chętnie tyle że się nie da :) tzn wiem że serwer jest online tyle że po wybraniu postaci wywala mi metina ( mam zainstalowane visual ++)

Nowe konto zbanowane na 30 dni xD Administracja tego forum to banda.. domyślcie się czego ;)

Opublikowano

Adminie za dużo wychwalania swojego serwera, wejdz i zobacz co się dzieje, czasami przy napisaniu wiadomosci dalej wywala, jedziesz na koniu/wierzchu to moby pojawiają się dopiero po chwili, jakieś śmieszne bugowanie się itemów np: w naszyjniku 12840 siły, Na czarnych orkach dropią jakieś pieczęcie których nie można użyć, Dom aukcyjny powinien być zobiony dla każdego itemu a nie tylko dla itemów dużo wartych, bo co teraz nawet fmsa nie wystawisz bo wystawianie więcej warte niż sam item, oprócz tych mankamentów gra się dość przyjemnie. 

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Odbugujcie v1, bo po tp postacie się zbugowały i nie wejde.

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

a te wierzchy za 300 sm na ile czasu ?

lizaki i pierscionki na 3 dni leca jak sie je nosi czy normalnie ?

I CZEMU DO CHOLERY MAM ZMIENIONE HASLO I NIKT NIE POTRAFI NIC Z TYM ZROBIC A PRZYPOMNIENIE HASLA NA STRONIE NIE DZIALA !!!!???

Opublikowano

Nie Polecam wbijać na serwer jest może z 10-20 online 

Wbiłem to na ch1 m1 Shinsoo sam byłem a w Jinno m1 ch1 3 osoby Nie polecam no chyba że chcesz grac sam  xD

Opublikowano

Serwer fajny nie powiem ale nic nie robicie zeby naprawic błędy, przewa przynosi wiecej bugow niż napraw.

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

Jak wysylasz PW też loga.. ja pierdziele

Loga loga, ale admini twierdzą ze zostalo to juz naprawione ;)

BooMbel

Hisoka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...