Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj okolo 3:00 zbugowala mi sie postac, dzisiaj rano jak wstalem: Nieprawidlowa nazwa użytkownika lub hasło. Coś sie stalo z moim kontem i nie wiem co, może mi ktoś z administracji pomoc czy macie to gdzieś?

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać czy ten serwer stoi na serio, czy to próba wyłudzenia passów. Były już takie...

Szkoda Hooltrasa, reputację miał świetną.

Nikt nawet nie kupi, a i tak 100sm stracone przez śmieszny itemshop, wobec tego proszę: Liczba od 1 do 20, kto pierwszy trafi (pisać tutaj na PW) dostaje konto 15lv z 450SM.

Opublikowano

Takiego gównianego serwera jeszcze nie widziałem przepraszam za wulgaryzm ale to prawda nie stety.

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać czy ten serwer stoi na serio, czy to próba wyłudzenia passów. Były już takie...

Szkoda Hooltrasa, reputację miał świetną.

Nikt nawet nie kupi, a i tak 100sm stracone przez śmieszny itemshop, wobec tego proszę: Liczba od 1 do 20, kto pierwszy trafi (pisać tutaj na PW) dostaje konto 15lv z 450SM.

7 xD

Opublikowano

15 

Jednym słowiem, wszystko jest OK. Zapraszamy do gry

Co jest OK? Zerze ... Kur!@$ porzadnego serwera nie umiesz zrobic zamiast zlikfidowac bug pojawiaja sie nowe 

+ MISJE DALEJ ZBUGOWANE

+ BRAK DROPU Z BESTA

+ ZNIKAJACE BONY / JAKIES DEMONICZNE W ITEMACH

+ BRAK JAKIEGOKOLWIEK DROPU Z METKOW OPROCZ "KU" I nedznych itemow wartych 1.5k .

Opublikowano

Pawełku mój drogi. Z bestów jest normalny drop. Z metinów też jest normalny drop. jakieś demoniczne w itemach - wystarczy zdjąć i założyć item. Misje nie są zbugowane. Radzę spatchować clienta.

Opublikowano

Pamiętam czasy serwerów hamachi. Wtedy już zdarzały się bardziej profesjonalne. Przykre tylko, że tylu ludzi się nabrało, no i szkoda Hooltrasa, bo jak widzę wydał niemałą sumę na reklamy.

Co do konta, każdy ma jedną próbę :D

Opublikowano

Pamiętam czasy serwerów hamachi. Wtedy już zdarzały się bardziej profesjonalne. Przykre tylko, że tylu ludzi się nabrało, no i szkoda Hooltrasa, bo jak widzę wydał niemałą sumę na reklamy.

@Solymr Kolego reklama moze byc i za 1000 zl ale Co z tego jak na serwerze jest BUG NA BUGU :/ Grac sie nie da .

Opublikowano

Ludzie, którzy siedzą na TS wgl nie narzekają, wręcz przeciwnie. Bug na bugu ? Bo nie chce Ci się zdjąć itema i założyć ? Gratuluję.

Opublikowano

Ludzie, którzy siedzą na TS wgl nie narzekają, wręcz przeciwnie. Bug na bugu ? Bo nie chce Ci się zdjąć itema i założyć ? Gratuluję.

1 raz to widze :] Zdejme zaloze jest ok tepam sie to samo :] nie bd 30 ku przekladal aby zobaczyc nazwe. Twoj serwer juz jest dawno w koszu wyslac Ci ss?

Opublikowano

Wczoraj okolo 3:00 zbugowala mi sie postac, dzisiaj rano jak wstalem: Nieprawidlowa nazwa użytkownika lub hasło. Coś sie stalo z moim kontem i nie wiem co, może mi ktoś z administracji pomoc czy macie to gdzieś?

Opublikowano

Mogłbys zmniejszyc cene wystawienia przedmiotu w aukcyjnym bo jak na razie to sie ni uja nie opłaca sie, 22lvl śmieci zbieram sellam a tu dalej 1kk nie ma. Daj chociaz o połowe ceny czyli 500k. Mam słabego kompa i mozliwosc grania główną postka + shop to troche za duzo jak na moj komputer, a dom handlowy mnie zachecił bo moge cos wystawic bez wystawiania shopa ale ta cena jest z kosmosu ;/

Rabbit prosze o pozytywne rozpatrzenie tej propozycji.

Dobrze gada kur.. kto normalny daje taka cenę dajecie dom aukcyjny w prezentacji  jako nowość na serwerze jako zajeb.ty dodatek niby tylko co z tego że coś jest skoro nikt z tego nie będzie mógł skorzystać 1kk zbiera się ch.. wie ile  i co bd można wystawić 1 item przez cała grę a gdzie kasa na ulepszanie eq i inne rzeczy ??  Przyszedłem na serwer wraz z większa ekipą ale wasze decyzje jako administracji są wcale nie przemyślane i nie dostosowane do serwera  I może ktoś by w końcu łaskawie odpowiedział?. Nie dość że serwer pobugowany to jeszcze sama administracja grę ludziom utrudnia 

Opublikowano

I co rabit? Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle , czyli kapa?

"Technik" deco aka alchemik cos niewyrabia, no ale czego mozna bylo sie spodziewac po nieuku. Ten sam szajs , wciaz bugi , wciaz technik nie potrafi ogarnac serwera.

Wciaz ta sama historia ze pracujecie aby to wszystko poprawic ale zaraz bedzie info na stronie ze oooo niestety ale nie mozecie uciagnac serwera. Wiec pytam sie co ten alchemik umie robic skoro non stop pracuje na plikach i non stop sa bugi nie do przyjecia . pfff . To nie nazywa sie technik tylko partacz !

!!! NIE POLECAM WAM LADOWAC W IS BO STRACICIE TYLKO PIENIADZE A ALCHEMIK BEDZIE MIAL NA PODPASKI !!! Brak elementarnej wiedzy ze strony alchemika , kolejny projekt ktory zaliczyl kape ! Alchemik nie wstyd ci patrzec na tych ludzi ktorzy jeszcze w jakims stopniu ci ufaja? Ktora to juz twoja odslona 50? Z dnia na dzien zamiast byc lepszym jestes gorszy. Serwer postawiony typowo pod IS aby zbic jak najwiecej i zamknac serwer z minuty na minute. Zaraz juz sie wiara skurczy do 100 i juz powiedza ze zrobia restart kont , hhhhahaha skad ja to znam. Znam alchemika serwery na wylot !

Wiecie wogole co to beta jest? Chyba nie poniewaz po becie wszystkie bledy powinny  byc juz poprawione ! No ale to trzeba miec wiedze w dziedzinie a nie tylko chodzic i klepac jakie to asy nie jestescie a tak serio wiecie wielkie gowno !

!!! JESZCZE RAZ NIE POLECAM TU GRAC !!!

Dobrze gada kur.. kto normalny daje taka cenę dajecie dom aukcyjny w prezentacji  jako nowość na serwerze jako zajeb.ty dodatek niby tylko co z tego że coś jest skoro nikt z tego nie będzie mógł skorzystać 1kk zbiera się ch.. wie ile  i co bd można wystawić 1 item przez cała grę a gdzie kasa na ulepszanie eq i inne rzeczy ??  Przyszedłem na serwer wraz z większa ekipą ale wasze decyzje jako administracji są wcale nie przemyślane i nie dostosowane do serwera  I może ktoś by w końcu łaskawie odpowiedział?. Nie dość że serwer pobugowany to jeszcze sama administracja grę ludziom utrudnia 

Ja już dawno powiedziałem że ten śmieszny youtuberek nie nadaje się na prowadzenie serwera. Mówiłem też że promt2 miał mase odsłon bo tam ciągle nie ma graczy. Nikt tego nie słuchał, wszyscy się jarali prezką którą ja zrobiłem. Po serwerze widze że oni max tydzień nad nim spędzili ponieważ są tam moje questy i moje prace, ja te pliki odbugowałem w niecały tydzień. Wy mieliście na to ponad 2 miesiące i gówno z tego wyszło. Tego odgrzewanego kotleta nie da się już uratować. Nie pozdrawiam serdecznie. Szkoda tylko graczy którzy wydali na is a rabbit znowu zarobi.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Masz rację z tym zagraniem pod IS, bo czym innym mogą być wierzchowce na 30 minut (znikające po padnięciu) za 100 SM ... oczywiście nie ma w itemshopie podanego czasu.

Opublikowano

Mamutek ty siedź cicho w swojej norce, bo nic nie potrafisz sam zrobić. Robiłeś tak 3 miesiące, że drop ustawiałeś przed startem. A gdyby nie Fresh i Hooltras to byś nawet serwera nie odpalił. Nie ma tu żadnych twoim plików. Na twoich to byśmy nawet nie wystartowali bo było tyle bugów. A serwer jest bardzo dobry. Ludzie na TS siedzą i sobie bardzo chwalą.

Opublikowano

I co rabit? Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zwykle , czyli kapa?

"Technik" deco aka alchemik cos niewyrabia, no ale czego mozna bylo sie spodziewac po nieuku. Ten sam szajs , wciaz bugi , wciaz technik nie potrafi ogarnac serwera.

Wciaz ta sama historia ze pracujecie aby to wszystko poprawic ale zaraz bedzie info na stronie ze oooo niestety ale nie mozecie uciagnac serwera. Wiec pytam sie co ten alchemik umie robic skoro non stop pracuje na plikach i non stop sa bugi nie do przyjecia . pfff . To nie nazywa sie technik tylko partacz !

!!! NIE POLECAM WAM LADOWAC W IS BO STRACICIE TYLKO PIENIADZE A ALCHEMIK BEDZIE MIAL NA PODPASKI !!! Brak elementarnej wiedzy ze strony alchemika , kolejny projekt ktory zaliczyl kape ! Alchemik nie wstyd ci patrzec na tych ludzi ktorzy jeszcze w jakims stopniu ci ufaja? Ktora to juz twoja odslona 50? Z dnia na dzien zamiast byc lepszym jestes gorszy. Serwer postawiony typowo pod IS aby zbic jak najwiecej i zamknac serwer z minuty na minute. Zaraz juz sie wiara skurczy do 100 i juz powiedza ze zrobia restart kont , hhhhahaha skad ja to znam. Znam alchemika serwery na wylot !

Wiecie wogole co to beta jest? Chyba nie poniewaz po becie wszystkie bledy powinny  byc juz poprawione ! No ale to trzeba miec wiedze w dziedzinie a nie tylko chodzic i klepac jakie to asy nie jestescie a tak serio wiecie wielkie gowno !

!!! JESZCZE RAZ NIE POLECAM TU GRAC !!!

Nie mów mi  gdzie mam grać, bo to jest moja indywidualna sprawa wraz z pieniędzmi. Każdy cwany, cwana, a jak przyjdzie do czego kłamią w żywe oczy, pierw polecają napalają się na serwer mówiąc, że jest serwerem roku a teraz go krytykują. Hipokryci jedni, powstanie znów na nogi, ustabilizują go i znów będziecie ich chwalić? Spójrzcie prawdę w oczy.

@Penero

Idź na swoją balmore krytykować wszystkie serwery na których nie grałeś wraz z invor*ią, gdzie ma więcej graczy niż tamten syf.  xD

Ja już dawno powiedziałem że ten śmieszny youtuberek nie nadaje się na prowadzenie serwera. Mówiłem też że promt2 miał mase odsłon bo tam ciągle nie ma graczy. Nikt tego nie słuchał, wszyscy się jarali prezką którą ja zrobiłem. Po serwerze widze że oni max tydzień nad nim spędzili ponieważ są tam moje questy i moje prace, ja te pliki odbugowałem w niecały tydzień. Wy mieliście na to ponad 2 miesiące i gówno z tego wyszło. Tego odgrzewanego kotleta nie da się już uratować. Nie pozdrawiam serdecznie. Szkoda tylko graczy którzy wydali na is a rabbit znowu zarobi.

Ziomuś, ty też postawiłeś nie raz swój serwer gdzie stał parę dni, wiec wyluzuj jape bo robisz offtop + block + raport na flamewar. 

+ Wyjdź z domu, ładna pogoda a ty dawno nie widziałeś światła pisząc  takie głupoty. Cofnijmy się do przeszłości widząc Twoje serwery które stały tydzień i sprzedawałeś eq.:D

Opublikowano

Mamutek ty siedź cicho w swojej norce, bo nic nie potrafisz sam zrobić. Robiłeś tak 3 miesiące, że drop ustawiałeś przed startem. A gdyby nie Fresh i Hooltras to byś nawet serwera nie odpalił. Nie ma tu żadnych twoim plików. Na twoich to byśmy nawet nie wystartowali bo było tyle bugów. A serwer jest bardzo dobry. Ludzie na TS siedzą i sobie bardzo chwalą.

Przestań kłamać znawco, Ty nawet nie masz dostępu do maszyny. Piszesz to co Ci powiedzą a Ty to łykasz jak pelikan. Nawet treści questów ten Twój pro technik nie zmienił. Nie robiłem 3 miesiący serwera tylko miesiąc. Hooltras tylko pogorszał systuacje. Ile czasu dawal grafike doprezki? ile czasu strone? 30 minut przed startem dostałem możliwość dodawania itemów do isa. Ośmieszasz się człowieku. Zamknij ten serwer i rób dalej to co robiłeś bo nie dla Ciebie prowadzenie serwera. Jesteś tak łapczywy na pieniążki że nagrywanie z innych serwerów Ci nie wystarcza. Chesz zarabiać tysiące z prowadzenia serwera. Właśnie takim ludziom nigdy się nie udaje, którzy myślą tylko o pieniążkach. Gracz do CIebie pisze że ma bug a Ty do niego piszesz że czasem się buguje. Zaje.biste pocieszenie dla niego. Gratuluje. Życzę Wam aby ten serwer padł jak najszybciej bo zabieracie tylko graczy serwerom które na nich zasługują.

1EPZ6G.gif

Opublikowano

Nie mów mi gdzie mam grać, bo to jest moja indywidualna sprawa wraz z pieniędzmi. Każdy cwany, cwana, a jak przyjdzie do czego kłamią w żywe oczy, pierw polecają napalają się na serwer mówiąc, że jest serwerem roku a teraz go krytykują. Hipokryci jedni, powstanie znów na nogi, ustabilizują go i znów będziecie ich chwalić? Spójrzcie prawdę w oczy.

@Penero

Idź na swoją balmore krytykować wszystkie serwery na których nie grałeś wraz z invor*ią, gdzie ma więcej graczy niż tamten syf. xD

Ziomuś, ty też postawiłeś nie raz swój serwer gdzie stał parę dni, wiec wyluzuj jape bo robisz offtop + block + raport na flamewar.

+ Wyjdź z domu, ładna pogoda a ty dawno nie widziałeś światła pisząc takie głupoty. Cofnijmy się do przeszłości widząc Twoje serwery które stały tydzień i sprzedawałeś eq.:D

Dlaczego jesteś niemiły w stosunku do mojej osoby? xD

Czy ja kiedykolwiek hejtowałem jakiś serwer? Wyrażam tylko swoją opinie negatywną lub pozytywną :)

W przypadku Balmory opinia była pozytywna ponieważ serwer od początku stał stabilnie, nie miał bugów więc czego miałem się przyczepić?

@topic

Serwer bardzo fajny jednakże problemy ze stabilnoscią i błędami odpychają.

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...