Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkatułki normalnie dropią. A jeśli w tych itemach widzicie takie dziwne inne itemy, to ściągnijcie i załóżcie item. Nie będzie widać

Opublikowano

Doszedłęm do wniosku , że lepiej weźcie się za nie wiem układanie domków z kart ? A nie za serwery ;)

To nie hejt , tylko krytyka poparta tym co widziałem w grze .  Nie umiecie robić serwerów na miarę dzisiejszych czasów to odpuście sobie.  A nie że ludzie wydają kasę, a potem się okazuje że serwer nie jest wart uwagi :)

To mój ostatni post w tym temacie o ile byłem pozytywnie nastawiony do serwera , to już nie jestem.

Nie polecam :)

Opublikowano

Moja ocena tego jest taka:

Powinniście zamknąć teraz serwer, ludziom zwrócić pieniądze za SM, ponaprawiać wszystkie bugi, porządnie przetestować serwer w beta, ponownie wystartować z V2 z wyłączonym IS przez kilka pierwszych dni.

Opublikowano

A moja opinia jest taka, że zawsze coś się może zdarzyć, czego nie wykryje się na becie przy małej ilości graczy. Błędy zostały naprawione, nie ma problemu już z clientem XP, drop poprawiony, exp tak samo. A te dziwne itemy w itemach, to wystarczy zdjąć i założyć item. Dziękuję.

Opublikowano

Serwer DNO . KU zbugowane i sloty na KD też :D Itemsy znikają . KD w każdym itemie to '' demoniczne ostrze +6 '' które daje 15% szybkości ataku :D Ludzie kur** nie grajcie na tym serwerze :D 

+ <3

Opublikowano

beka trochę. Hooltras twierdzi ze zglaszajac sie do niego musisz miec projekt z bardzo wysokimi wymogami, a potem jest on sprawdzany i przechodzi proces rekrutacji. Więc jak to sprawdzaliscie skoro tyle bugów ? :D

Opublikowano

Serwer DNO . KU zbugowane i sloty na KD też :D Itemsy znikają . KD w każdym itemie to '' demoniczne ostrze +6 '' które daje 15% szybkości ataku :D Ludzie kur** nie grajcie na tym serwerze :D

Zdejmij i załóż item ... wystarczy pomyśleć a nie hejtować. Żadne itemy nie znikają.

Opublikowano

Mogłbys zmniejszyc cene wystawienia przedmiotu w aukcyjnym bo jak na razie to sie ni uja nie opłaca sie, 22lvl śmieci zbieram sellam a tu dalej 1kk nie ma. Daj chociaz o połowe ceny czyli 500k. Mam słabego kompa i mozliwosc grania główną postka + shop to troche za duzo jak na moj komputer, a dom handlowy mnie zachecił bo moge cos wystawic bez wystawiania shopa ale ta cena jest z kosmosu ;/

Rabbit prosze o pozytywne rozpatrzenie tej propozycji.

Opublikowano

Nie mam w zwyczaju narzekać na serwery, przeważnie jestem wyrozumiały, ale to co tu się dzieje, przekracza wszelkie granice. Pełno bugów, cofek, mam wrażenie, że sami nie wiecie co się tam dzieje.

Straciłem SM, napisałem dwa razy, zero odzewu. Windows XP działa z opóźnieniem ponad 15 godzinnym. Zanim włączyłem klienta miałem 8 crashów. Jeśli tak to ma wyglądać to ja dziękuję.

Wiem, że 100Sm to niewielka kwota, ale na każdym serwerze jest to nie do pomyślenia. Tylko różnica jest taka, że tam liczy się gracz...

Opublikowano

Nie straciłeś. Pisałem wiele razy, że niebieskie wierzchowce są na 30 minut...

Kupie waithacka ! Mój nick w grze to : Zyyzz XDDDDDDDDDDDDDD

Sry, cheaty nie działają :)

Opublikowano

Po tym jak zapytałem. Przecież w grze nie było podanego czasu, mamy zgadywać?

Opublikowano

Kupie waithacka ! Mój nick w grze to : Zyyzz XDDDDDDDDDDDDDD

Ile dasz? :D

@ Na serwerze gram od startu srednio sie gra bo juz na 20 lvl nie ma Pelerynek :) Z Metkow gowno dropi "ku" Wiec sie ich w ogole nie oplaca ruszac. Zwiekszyli drop "kuferow" ale co z tego jak Ci gowno poleci? Bug na bugu jakies szybkosci w broniach myslalem ze to cos "Porzadnego" "Fajnego" Ale do ch** Pana! Mam 24 LvL i mam 2k PZ! Czy to jest normalne ze z  BESTOW METKOW NIE LECA DODANIA ANI ZMIANKI? a Pelerynki gdzie SA?

Opublikowano

Pawełek podrop trochę to będziesz mieć. Kufrów dropi po 3 ze spota jak nie więcej. Co do demonicznego w itemach, zdejmij i zaloz item i już go nie będzie.

Opublikowano

Ile dasz? :D

@ Na serwerze gram od startu srednio sie gra bo juz na 20 lvl nie ma Pelerynek :) Z Metkow gowno dropi "ku" Wiec sie ich w ogole nie oplaca ruszac. Zwiekszyli drop "kuferow" ale co z tego jak Ci gowno poleci? Bug na bugu jakies szybkosci w broniach myslalem ze to cos "Porzadnego" "Fajnego" Ale do ch** Pana! Mam 24 LvL i mam 2k PZ! Czy to jest normalne ze z  BESTOW METKOW NIE LECA DODANIA ANI ZMIANKI? a Pelerynki gdzie SA?

5 zł XDDDDDDDDDDDDD 

+ <3

Opublikowano

To chociaż kupony dodajcie, zrobię mały quiz na resztę SM.

Edit.

Wierzchowiec był na 30 minut, okey, ale ja go nie miałem nawet przez 30 minut. Zniknął po 4-5 minutach, gdy padłem. Czyli nadal obstaję przy tym, że te SM straciłem.

Opublikowano

Czyli mnie nie zbanujesz za wh?

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Dziwne rzeczy sie dzieją z tymi ku i demonicznym ostrzem. Niby tak jak rabitt pisze po zdjeciu broni nie ma tego, tak samo jak ku sie przełoży na inne miejsce to też jest normalnie, jednak po każdym tp się takie cuda wianki dzieją. To samo dotyczy bonusów w itemach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...