Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czułem to w moczu że z tym serwerem będą problemy ;).

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bądźcie pozytywnie nastawieni.

Mamy piękną niedziele, bynajmniej na Pomorzu :) Słonko świeci :) Serwer będzie za jakiś czas włączony, wszyscy ruszą by pograć i cieszyć się dniem wolnym.

Na pewno będzie nam to wynagrodzone, miło jest pograć na dobrym serwerze bez obaw, że za chwile znów coś się popsuje.

Pozytywnie nastawieni :)

Heniek.

Opublikowano

moze i dobrze , ze nie pobralem tego klienta czytajac komentarzy :)

oceniasz coś po komentarzach, wejdź zagraj a nóż widelec ci się spodoba. Jak coś klient działa normalnie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pobrałem clienta ale antyvirus mi usunął to chyba dobrze bo widze po komentarzach ze syf .

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Wreszcie klient poszedł na XP. Co nie zmienia faktu, że o topce mogę tylko pomarzyć, już 34lv ;)

Hahaha ;p.   Taka strata do topki to żadna strata. :)   Teraz serwer nie chodzi na WIN 8 , przynajmniej mi :>

Opublikowano

To teraz proponuję włączyć serwer na 10 godzin, żeby użytkownicy XP mogli nadgonić. No chyba, że tylko nas się tu dyskryminuje :D

Opublikowano

To teraz proponuję włączyć serwer na 10 godzin, żeby użytkownicy XP mogli nadgonić. No chyba, że tylko nas się tu dyskryminuje :D

Ciesz się że możesz grać ,a  nie musisz lecieć do Saturna po nowego Windows'a żeby sobie poexpić :D

Ps.  Weźcie ogarnijcie ten serwer.  Naprawdę więcej po was się spodziewałem , a nie takich jazd na starcie ;)

PROPONUJE START O NP 17:00 I OD ZERA WSZYSTKO , ŻEBY BYŁO OK.   DO TEGO CZASU OGARNIECIE TEN SERWER , I BĘDZIE MOŻNA PRZYJEMNIE GRAĆ. :)

Opublikowano

Dla systemów Win8/7 serwer nie działa.

Cholerka zawsze coś :/

Mi tam na win7 all trybi, więc bad info.

Serw online

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

na win vista też nie działa hehe  :D Nie ma co się dziwić ,że lubie się skarżą .To już drugi start serwera i mieliście mnóstwo czasu a wypuściliście takiego gniota gdzie nie ma prawie misji,exp był tragiczny a ludzie z xp nie mogli wbić

Opublikowano

Bo przerwie technicznej nie mogę włączyć metina i wywala taki błąd.

Błąd leży po mojej stronie czy serwera ?

qtn76j.jpg­mam win8

Na serwerze bardzo miło mi się gra :)

2i29cae.png

Opublikowano

Po zwalczeniu błędów z brakującomi .dll znów problem.

Usuwałem konto 3 razy bo nie mam ekwipunku żadnego na start, za 4 razem otrzymałem potkę :)

Robi się tak na Szamance K:

214b1xy.png

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...