Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Armentis.pl [Dedyk] [Hard/Medium]

Hooltras

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla tych co nie działa na win8 lub innym systemie.

Na samym dole w kliencie macie vcredist wersja x64 i x86. 

Instalujecie pod waszą wersje i klient działa.

Testowałem na moim systemie win 8.1

z7kshp.jpg

Odpalacie po spatchowaniu i po zainstalowaniu vcredist przez exe.

837341413742376668518.png

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy pet bambi zostanie dodany? Bo nie wiem czy kupować azraelusia, czy tylko zmarnuję SMy, na forum w poradnikach jest opisany bambi, a w ISie go nie ma.

Opublikowano

Czy pet bambi zostanie dodany? Bo nie wiem czy kupować azraelusia, czy tylko zmarnuję SMy, na forum w poradnikach jest opisany bambi, a w ISie go nie ma.

On zostanie dodany na wieczór.

Opublikowano

Dla tych co nie działa na win8 lub innym systemie.

Na samym dole w kliencie macie vcredist wersja x64 i x86. 

Instalujecie pod waszą wersje i klient działa.

Testowałem na moim systemie win 8.1

z7kshp.jpg

Zrobiłem jak ten Pan kazał i podziałało :) Dzięki.

Odpalacie po spatchowaniu i po zainstalowaniu vcredist przez exe.

­

2i29cae.png

Opublikowano

Czy wierzchowiec jest na prawdę na 1 minute? Czy to jakiś błąd/żart. Po wejściu na wierzchowca, ukazują się do końca a 1min a potem znika.

Wierzchowiec jest zbugowany tak jak 1/2 serwera 

Pozdrawiam i żegnam

Opublikowano

Nie rozumiem tylko po co startować serwer ze zbugowanym itemshopem. Ludzie mają stracić SMy ot tak? Mam nadzieję, że zostanie to zwrócone, bo wierzchowca na 30 minut nie kupiłbym za 10SM, a co dopiero za 100/300.

Opublikowano

Spodziewałem sie czegos znacznie lepszego, od godziny 4 w nocy do 11 była przerwa, a serwer jest dalej zbugowany. Jak ludzie mają grać na serwerze jak taka maniane odpierdzielasz no chłopie wez to ogarnij albo zamknij w pizdu i oszczedz sobie wstydu...

Opublikowano

A dlaczego wierzchowce z ISa są na 30 minut ...? Mam rozumieć, że jak takiego kupiłem, to SMy poszły w błoto?

Te niebieskie są na 30 minut, a dzik i wilk na 7 dni

Opublikowano

Te niebieskie są na 30 minut, a dzik i wilk na 7 dni

Nie sądzisz, że powinno to być napisane? Kupiłem wierzcha za 100SM, będąc przekonanym, że za tę cenę dostanę go przynajmniej na kilka dni. A nie na 5 minut (tak, padłem i zniknął ;))

Opublikowano

Możecie przestać wklejać te screeny ?? Wiemy o tym. Nie macie broni w slotach ani siły w butach. To tylko wygląd i zaraz to zmienimy.

Opublikowano

Mogłbys zmniejszyc cene wystawienia przedmiotu w aukcyjnym bo jak na razie to sie ni uja nie opłaca sie, 22lvl śmieci zbieram sellam a tu dalej 1kk nie ma. Daj chociaz o połowe ceny czyli 500k. Mam słabego kompa i mozliwosc grania główną postka + shop to troche za duzo jak na moj komputer, a dom handlowy mnie zachecił bo moge cos wystawic bez wystawiania shopa ale ta cena jest z kosmosu ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...