Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VULCANUS MU PVP SEVER] [NORESETS][S4EP6][EXP 888x] [START 03.04.2015 18:00 ]

spriker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

rekompensate za co? Składaj poprawnie zdania 

Czemu nie dacie rekompensaty bodajze 106pkt za soczki tylko trzeba sie bawic w takie rzeczy zamiast zajac pvp :|?

• Odpowiedzi 590
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja mam 3 prośby ;)

1. Aby zrobic na forum gry temat gdzie mozna pisac o bugach itd bedzie wam latwiej sie doszukac kto co znalazl niz tutaj cale strony czytac.

2. Nie wiem czy tak powinno byc ale denerwuje mnie ze np Pad armor zajmuje 6 kratek w depo nie da sie tego normalnie do 4 zrobic i tak jest z wieloma itemami ze potrzebuja wiecej miejsca niz powinny miec a to tylko przyklad dalem, pad arm jest malutki miesci sie spokojnie w 4 kratkach aa wywalony jest na 6 ;/

3. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale bardzo czesto nie moge itemu w jakies miejsce polozyc bo wraca tak skad je wzialem tak jak by cos bylo w tych kratkach i musze probowac klasc w rocne miejsca az wreszcie sie trafi i polozy sie :P

Opublikowano

Chyba się rozpłaczę :)

Dwójka dzieci , próbuje się pokazać jako hakerzy ;D ODpalić SNiffera cóż za problem. 

Zapraszam na serwer :) Odpalone dzieci są banowane , proszę sprawdzić na www ile poszło banów :)

No, na twoim serwerze nie ma problemów^^

PS "Gram" sobie od wczoraj i bana nie mam. Więc spokojnie można latać na SolidProxy.

PS2 Jeżeli chodzi o TheCrimes to Konrad(KedzioR) jest dobrym znajomym Franklina więc nie łudźcie się, że bana dostanie czy coś ^^

Opublikowano

Ja mam 3 prośby ;)

1. Aby zrobic na forum gry temat gdzie mozna pisac o bugach itd bedzie wam latwiej sie doszukac kto co znalazl niz tutaj cale strony czytac.

2. Nie wiem czy tak powinno byc ale denerwuje mnie ze np Pad armor zajmuje 6 kratek w depo nie da sie tego normalnie do 4 zrobic i tak jest z wieloma itemami ze potrzebuja wiecej miejsca niz powinny miec a to tylko przyklad dalem, pad arm jest malutki miesci sie spokojnie w 4 kratkach aa wywalony jest na 6 ;/

3. Nie wiem czy tylko ja tak mam ale bardzo czesto nie moge itemu w jakies miejsce polozyc bo wraca tak skad je wzialem tak jak by cos bylo w tych kratkach i musze probowac klasc w rocne miejsca az wreszcie sie trafi i polozy sie :P

Podklej pliki /Data i dodaj wpis do rejestru.

http://www37.zippyshare.com/v/sssp9M2m/file.html

http://www.mediafire.com/download/8j7cgx9ge6uoce8/Data.rar

iHacks  <3

Opublikowano

Jak wpis do rejestru? Sorry ale nie znam sie za bardzo wiec jak mial bys czas napisz to lopatologicznie jak zrobic ;P I obydwa sciagnac? Czy te 2 linki to jedno i to samo?

To jedno i to samo. Ściągnąć, wypakować, podkleić folder data, a wpis rejestr pod nazwą "fix", nacisnąć 2x i dodać.

iHacks  <3

Opublikowano

tak piszcie glupoty ze haki dzialaja piszcie dalej spamujcie robcie kolo dupy frankowi gratulacje... zrobil pl dobry serv pvp a wy nie mozecie tego zniesc... masakra

zapraszam do gry bardzo dobry serv bez lag i dc ludzi 100 online !

Opublikowano

tak piszcie glupoty ze haki dzialaja piszcie dalej spamujcie robcie kolo dupy frankowi gratulacje... zrobil pl dobry serv pvp a wy nie mozecie tego zniesc... masakra

zapraszam do gry bardzo dobry serv bez lag i dc ludzi 100 online !

Na kazdej publikacji tak czadzisz piwko......daj sobie na luzik.

Czekam az zaczniesz wylewac swoje zale co do serwa .

Nie gram ... wiec nie polecam :P

Opublikowano

mam takie pytanko. jest opcja zebys dodal ranking pk/ master lvl?  i co z tymi pkt ? mialy sie resnac :/?

Opublikowano

miracle mozesz pomoc ;> dostalem DC i co sie loguje na acc to wiesza mi sie klient :/

Opublikowano

miracle mozesz pomoc ;> dostalem DC i co sie loguje na acc to wiesza mi sie klient :/

Zaloguj na www i tam masz unstuck przenieś postać do lorki

Opublikowano

nie mozna wbic na serwer zacina sie gra po wyborze serwera i dc nieraz pokazuje serwer full

update:

pasek ladowania i DC

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...