Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobieralem clienta pol nocy :] Wchodze pogralem 5 min wbilem 22 teplem sie do m1 i mi sie zbugowala postac .. Loguje sie wybieram postac , I PYTAJNIKI I DO PULPITU JAK NIE JE$!!$ PYTAJNIKI TO Microsoft Visual ++ runtime libray Runtime Error! 

Nic z tym nie zrobią, lepiej znajdz inny serwer <lol2>

Gdzie dropią ulepszacze na eq adidasa? ^^

@ PS

DZISIAJ MIALO BYC JAKIES UPDATE PODOBNO IZUMI MISTRZU CZEKAMY NA UPDATE xD XD 

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest dzisiaj ZUO? 

Nie ma. 

Nic z tym nie zrobią, lepiej znajdz inny serwer <lol2>

Gdzie dropią ulepszacze na eq adidasa? ^^

@ PS

DZISIAJ MIALO BYC JAKIES UPDATE PODOBNO IZUMI MISTRZU CZEKAMY NA UPDATE xD xD

Wyjdź już z tego tematu i serwera jak Ci się nie podoba. We wszystkim widzisz problem nerdzie. 

Jest jakaś inna opcja wbicia 140 lvl niż exp w katakumbach?

Można na mapach lecz exp  jest słaby najlepiej expić w katakumbach :) 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc z administracji? Pisze wszędzie GGdzie się da ale administracja ma to w d***e, kupiłem peta i jak na niego klikam to nie pojawia mi się okno peta i nic nie mogę z nim zrobić, może mi ktoś pomoc?

Opublikowano

Po 5 dniach grania dałem sobie spokój powód ustawiłem sobie 2 postaci do bonowania na całe dnie zeby wbic pro bony do party i dupa mialiło cały czas i nic

Opublikowano

Może mi ktoś pomóc z administracji? Pisze wszędzie GGdzie się da ale administracja ma to w d***e, kupiłem peta i jak na niego klikam to nie pojawia mi się okno peta i nic nie mogę z nim zrobić, może mi ktoś pomoc?

Czytaj pw. 

Po 5 dniach grania dałem sobie spokój powód ustawiłem sobie 2 postaci do bonowania na całe dnie zeby wbic pro bony do party i dupa mialiło cały czas i nic

Nie przesadzasz czasem? Bonusy wchodza maksymalne. 

Opublikowano

Czytaj pw. 

Nie przesadzasz czasem? Bonusy wchodza maksymalne. 

Co z tymi krętymi ?? Ogarniecie ten drop?

Opublikowano

Co z tymi krętymi ?? Ogarniecie ten drop?

Tak oczywiście w środę odbędzie się 10 minutowa przerwa techniczna, gdzie między innymi zostanie poprawiony drop krętych kluczy :) 

Opublikowano

Tak oczywiście w środę odbędzie się 10 minutowa przerwa techniczna, gdzie między innymi zostanie poprawiony drop krętych kluczy :)

Dobra dzięki a nie da rady tochę wcześniej i możesz mi jeszcze powiedzieć co tam będzie poprawione ;P?

Opublikowano

warto wgl grac w ile wbije 150lvl jak z eq latwo dropia ulepki ? i czy idzie dropnac te itemki co sa w is np hw pety itp

52324509.jpg
Opublikowano

@TheLisek

Kiedy w końcu support odpowie?

Od kilku dni nie mam zadnego dostepu do forum, nie mam jak sprawdzic eventow/updatow. 

Po raz setny mowie, ze dostalem bana za nic i wciaz nikt nie raczy ze mna to wyjasnic. Ten calu zumi czy izumi ma jakies gg albo czy siedzi gdzies na ts?

Opublikowano

Mm ile os tak w godzinach szczytu / 12-19 20-24 ? Bo z tego co widze licznik sporo podkrecony. 

Na każdym ich serwerze jest licznik podkręcony ( np. laneris ) ale to dla dobra ''surka'', żeby miał co jeść chłopak. 

Kiedy dodacie coś do is?

­

Opublikowano

jak by wchodzily to bym nie pisal postu

To twierdzisz, że maxy nie wchodzą aha ciekawe 

14c8nzp.png

Na każdym ich serwerze jest licznik podkręcony ( np. laneris ) ale to dla dobra ''surka'', żeby miał co jeść chłopak. 

Kiedy dodacie coś do is?

­

Nie reklamuj w moim temacie innych serwerów. Ty nie masz życia jedyne co robisz, to hejtujesz wszystko jak leci na mpc. Tylko po co? Więcej nie odpowiem na twoje durne posty bo nic nie wnosisz do tematu jedynie go zaśmiecasz.  

@TheLisek

Kiedy w końcu support odpowie?

Od kilku dni nie mam zadnego dostepu do forum, nie mam jak sprawdzic eventow/updatow. 

Po raz setny mowie, ze dostalem bana za nic i wciaz nikt nie raczy ze mna to wyjasnic. Ten calu zumi czy izumi ma jakies gg albo czy siedzi gdzies na ts?

No tak piszesz od soboty i z niedzieli na poniedziałek o 00. 30 spodziewasz się odpowiedzi. Na gg nic nie załatwisz.  

Opublikowano

@TheLisek Pisałem raz, bodajże w piątek ^^ Nie widzę, żadnej informacji o tym, że support nie pracuje weekend. Poza tym skąd mam wziąć nr zgłoszenia? Chciałem sprawdzić stan zgłoszenia ale nie mam jak. A być może coś odpisali.

Opublikowano

@TheLisek Pisałem raz, bodajże w piątek ^^ Nie widzę, żadnej informacji o tym, że support nie pracuje weekend. Poza tym skąd mam wziąć nr zgłoszenia? Chciałem sprawdzić stan zgłoszenia ale nie mam jak. A być może coś odpisali.

Podaj nick z forum. 

Nie polecam ze wzgledu na podkrecony licznik, brak reklamy oraz w c**j ludzi grajacych na botach czy tez WH

Jaki podkręcony licznik daj jakiś dowód bo to już się zabawne robi.  Nie polecasz 10000x raz 

Boty są codziennie banowane.  

Opublikowano

W ogóle trochę beka z forum, bo zrobiłem konto i do niczego nie mam uprawnień, nawet wylogować się nie mogę :DD

Potwierdź założenie konta na e-mailu 

Z sura BM nie idzie pvp robić.

Zwalony Serwer z Sura BM nie idzie pvp robic

-Nie Polecam

BM zostanie zmniejszony 

Serwer niestety ma jeden spory minus > żadnych wojen gildii, nikt ze sobą nie rywalizuje, trochę wieje nudą...

Postaramy się coś zrobić w tym kierunku namówić graczy do rywalizacji 

Moglibyście mimo wszystko zwiększyć spoty w av3 i ewentualnie av4 bo troche bezużyteczne te mapy

Od 110 do 150 +- expi się na dc :) 

Opublikowano

To twierdzisz, że maxy nie wchodzą aha ciekawe 

14c8nzp.png

Nie reklamuj w moim temacie innych serwerów. Ty nie masz życia jedyne co robisz, to hejtujesz wszystko jak leci na mpc. Tylko po co? Więcej nie odpowiem na twoje durne posty bo nic nie wnosisz do tematu jedynie go zaśmiecasz.  

No tak piszesz od soboty i z niedzieli na poniedziałek o 00. 30 spodziewasz się odpowiedzi. Na gg nic nie załatwisz.  

To wbij pro bony w mieczu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...