Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrafie więcej niż cały wasz team i team Lanerisa <3 Dlaczego? Bo NIE kupuje plików serwerowych i nie stawiam ich tylko po to żeby zarabiały hajs. Ludzie piszą wam o błędach a wy gówno robicie oczywiście. Jakbyście chociaż nie robili z siebie pro elo elo techników to może bym tego nie komentował.

Ale mają a wy gówno zrobicie bo gówno umiecie. Taka prawda.

@PafloBM nie dobijaj leżącego xD

­

Potrafisz więcej? To powiedz mi dlaczego siedzisz w tym temacie i się żalisz? ,,Lepszy" nigdy się nie chwali, a Ty rozczulasz się w moim temacie? No to brawa, stać nas to kupujemy, ciebie nie stać to siedzisz na swoim  hamachi, cóż można i tak. Czy ja w jakimś poście podważyłem jakikolwiek autorytet technika? Napisałem że robię wszystko i mogę? Jeżeli masz problemy z czytaniem to nie MPC tylko okulista, jak już tam będziesz o opowiesz jaki z Ciebie jest pro elo technik serwerów hamachi. Nie robisz serwerów dla pieniędzy? Uwierz, my też nie :). Błędy naprawiamy ciągle, testujemy na becie, ale co ja wiem, Ty wiesz lepiej Nr 1 technik. 

@2up prawda boli  ^_^

Nie grałem bo jak widzę te komentarze to srać mi się chce  :unsure:

Dziękujemy za ocenę. 

20 osob?  xD  xD  xD chyba pomyliles dodać jedne zero. ;-)

No tak, ale są to gracze tak?

Kiedy dodacie nowe rzeczy do is'a?  xD

Ile online? XDDDDDDDDDDDDDDDD

On-line mordko +1k w szczytach. Tak, 20 osób. Z tego co widzę to nie jest to główny problem na serwerze, więc ma to tylko kilka osób. 

6222704500-1434194730.png

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Potrafisz więcej? To powiedz mi dlaczego siedzisz w tym temacie i się żalisz? ,,Lepszy" nigdy się nie chwali, a Ty rozczulasz się w moim temacie? No to brawa, stać nas to kupujemy, ciebie nie stać to siedzisz na swoim  hamachi, cóż można i tak. Czy ja w jakimś poście podważyłem jakikolwiek autorytet technika? Napisałem że robię wszystko i mogę? Jeżeli masz problemy z czytaniem to nie MPC tylko okulista, jak już tam będziesz o opowiesz jaki z Ciebie jest pro elo technik serwerów hamachi. Nie robisz serwerów dla pieniędzy? Uwierz, my też nie :). Błędy naprawiamy ciągle, testujemy na becie, ale co ja wiem, Ty wiesz lepiej Nr 1 technik. 

Dziękujemy za ocenę. 

On-line mordko +1k w szczytach. Tak, 20 osób. Z tego co widzę to nie jest to główny problem na serwerze, więc ma to tylko kilka osób. 

Nie uwazam się za top 1 technika, ani c**j wie jakiego dobrego.

jakim hamachi? xD xD xD xD

Ale rozumiesz po polsku czy nie? xD xD xD xD

20 osób- liczyles? xD xD

Ale rozumiesz ze są to wasi gracze, czy raczej tego nie zrozumiesz? :D

pomyśl o tych 20 graczach, a nie gadasz ciągle to samo.

Opublikowano

Dziękujemy za ocenę. 

Naprawiacie błędy? Heh. Runtime c++ mam ciągle i nikt z tym nic nie robi.

No i nie technik tylko Client Master (taki przeciętny <3 ) przyjacielu <3

­

Opublikowano

Dostałeś bana za obrazę administracji ,,Jakiś gm się zdenerwował" ten gm to założyciel serwera. Widać jak twoja wiedza na temat serwera jest rozwinięta. Piszesz dużo eventów? Aż za? Ale i tak ciągle pierwszy stoisz i czekasz na otwarcie eventów.

Co mnie obchodzi kto jest wlascicielem serwera? Nie potraficie przyjac krytyki na klate. Mowisz ze zawsze stoje pierwszy na otwarciu eventu? Smieszny jestes, mam wlasne zycie, nawet nie wiesz jaki mam nick xD

Poza tym ten caly zalozyciel dal mi bana na forum za to ze koles w moim dacie napisal o was debile? Aha fajnie. Nawet zwyklej kulturalnej dyskusji nie mozna przeprowadzic, bo wielki mistrz izumi sie obraza i zaczyna wulgarnie sie odzywacodzywac. No i banowac bez powodu bo NIE NAPISALEM NIC OBRAZLIWEGO. Gdybym mogl wejsc na forum to bym wam podeslal caly temat.

Troche samokrytyki i zacznijcie szanowac graczy a nie banujecie ZA NIC. Sory za bledy, pisze z tel.

@TheLisek

Opublikowano

Co mnie obchodzi kto jest wlascicielem serwera? Nie potraficie przyjac krytyki na klate. Mowisz ze zawsze stoje pierwszy na otwarciu eventu? Smieszny jestes, mam wlasne zycie, nawet nie wiesz jaki mam nick xD

Poza tym ten caly zalozyciel dal mi bana na forum za to ze koles w moim dacie napisal o was debile? Aha fajnie. Nawet zwyklej kulturalnej dyskusji nie mozna przeprowadzic, bo wielki mistrz izumi sie obraza i zaczyna wulgarnie sie odzywacodzywac. No i banowac bez powodu bo NIE NAPISALEM NIC OBRAZLIWEGO. Gdybym mogl wejsc na forum to bym wam podeslal caly temat.

Troche samokrytyki i zacznijcie szanowac graczy a nie banujecie ZA NIC. Sory za bledy, pisze z tel.

@TheLisek

Jeżeli takowa sprawa zaszła to weź napisz na support.karies.pl spróbujemy Ci pomóc, Pozdrawiam.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Lubię tego typu serwery, lubię serwery na starszych plikach. Bugów, które uniemożliwiają grę nie ma? W ciągu dnia 1k osób jest? Z góry dzięki za odpowiedź. Pytam, bo wiele osób mówiło mi, że bug na bugu. Ale ja wole się zapytać administracji i osób tu grających, bo wiadomo jak to jest. Stara senthia była fajnym serwerem. :)

Opublikowano

Lubię tego typu serwery, lubię serwery na starszych plikach. Bugów, które uniemożliwiają grę nie ma? W ciągu dnia 1k osób jest? Z góry dzięki za odpowiedź. Pytam, bo wiele osób mówiło mi, że bug na bugu. Ale ja wole się zapytać administracji i osób tu grających, bo wiadomo jak to jest. Stara senthia była fajnym serwerem. :)

Nie ma bugów jakiś większych(na starcie były ale zostały zniwelowane) są generalnie 3 błędy za które się zabieram + literówki, do 950 spokojnie dobija z 1k ciężko chyba że event jest ale nowe reklamy ruszają.

Pozdrawiam i zapraszam na serwer.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

banujecie za wchodzenie i schodzenie z konia podczas expa/bicia bossa? Bo z konia sie odpycha a gdy zejdziemy wejdziemy to potwor jest kolo nas. Pytam sie bo spotkalem sie z serwerem ktory na to nie pozwalal

Opublikowano

Jeżeli takowa sprawa zaszła to weź napisz na support.karies.pl spróbujemy Ci pomóc, Pozdrawiam.

Juz napisalem, ale nwm skad mam wziac nr zgloszenia aby sprawdzic odpowiedz. Na e maila nic nie przychodzi.
Opublikowano

Mm ile os tak w godzinach szczytu / 12-19 20-24 ? Bo z tego co widze licznik sporo podkrecony. 

Nie będę już odpowiadał na tak durne komentarze. Dawalismy tyle razy dowody na liczbę online. 

Opublikowano

Licznik raczej nie jest podkrecony. Na mapach do expa jest pelno ludzi. Sklepow nie ma, bo nie ma opcji do sprzedawania itemow za brylki. Szkoda, bo bardzo by sie to przydalo.

@Edit Widze, ze @TheLisek wciaz mnie olewasz. No tak, co moze Cie obchodzic ban za nic. Mam nadzieje, ze wejdzie tu jakis gm, bo support mi nie dziala ( nwm skad wziac nr zgloszenia aby sprawdzic jego stan)

Opublikowano

Pobieralem clienta pol nocy :] Wchodze pogralem 5 min wbilem 22 teplem sie do m1 i mi sie zbugowala postac .. Loguje sie wybieram postac , I PYTAJNIKI I DO PULPITU JAK NIE JE$!!$ PYTAJNIKI TO Microsoft Visual ++ runtime libray Runtime Error! 

Opublikowano

980 online? hahahaha :D :D Prawie puste m1/m2 tylko nie mówcie że 800 osob expi lub robi dungi :0

OK. Pokaż te puste m1 

Kurczę.. Wszystko fajnie, pograłbym, ale ta ilość setów.. :'(

No to trudno. 

Licznik raczej nie jest podkrecony. Na mapach do expa jest pelno ludzi. Sklepow nie ma, bo nie ma opcji do sprzedawania itemow za brylki. Szkoda, bo bardzo by sie to przydalo.

@Edit Widze, ze @TheLisek wciaz mnie olewasz. No tak, co moze Cie obchodzic ban za nic. Mam nadzieje, ze wejdzie tu jakis gm, bo support mi nie dziala ( nwm skad wziac nr zgloszenia aby sprawdzic jego stan)

Suport działa od poniedziałku do piątku więc w tych dniach spodziewaj się odpowiedzi na adres  e -mail 

Opublikowano

OK. Pokaż te puste m1 

No to trudno. 

Suport działa od poniedziałku do piątku więc w tych dniach spodziewaj się odpowiedzi na adres  e -mail 

Szczerze to bez zuo nie opłaca się grać na 250 lv nie ma skąd wziąć krętych kluczy z generała 1 kręty klucz resp co 30 minut / 1h z lodowej wiedzmy tez tylko 1 klucz a ze smoka jest mega mały % . Więc prosiłbym żeby dodać gdzieś kręte klucze do dropu . Myśle tak żeby zrobic resp generałów co 10 minut i więcej w av1 :P

Opublikowano

banujecie za wchodzenie i schodzenie z konia podczas expa/bicia bossa? Bo z konia sie odpycha a gdy zejdziemy wejdziemy to potwor jest kolo nas. Pytam sie bo spotkalem sie z serwerem ktory na to nie pozwalal

Opublikowano

Ubilem 3 generaly i Miałem 9 kluczy... Coś ci się pomieszało chyba

Haha nabijasz sobie posty ? przed chwilą rozwaliłem generała 1 klucz ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...