Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hahaha xD

Nie wierze w tą administracje. Napisal temat o zbyt czestych eventach i dostalem bana na forum XDDDDDDDD PROPSY ADMINI Jakis gm sie zdenerwowal. grzecznie sie spytalem skad ma gma i ban XDDDd Ile wy macie lat ?

Czekam na odpowiedz

@TheLisek

kolejny dobry serwer zepsuty przez administracje.

Plus za co banika dostałem ? Nick EnzeT na forum

Opublikowano

Hahaha xD

Nie wierze w tą administracje. Napisal temat o zbyt czestych eventach i dostalem bana na forum XDDDDDDDD PROPSY ADMINI Jakis gm sie zdenerwowal. grzecznie sie spytalem skad ma gma i ban XDDDd Ile wy macie lat ?

Czekam na odpowiedz

@TheLisek

W celach wyjaśnień najlepiej pisać na support.karies.pl

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Serwer jako tako jest powiedziawszy szczerze "niedopracowany" - av2 to istna bugarnia, są moby które biją po 400, a są takie co bija po 5k, mentalem z silnym i abs nei da sie uciagnac komnat bo problem jest..

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Serwer jako tako jest powiedziawszy szczerze "niedopracowany" - av2 to istna bugarnia, są moby które biją po 400, a są takie co bija po 5k, mentalem z silnym i abs nei da sie uciagnac komnat bo problem

Problem z expem jest tylko w av2. Polecam wstawic ksiege konia na 2 i schodzic wchodzic podczas expa.

Opublikowano

@TheLisek Wciaz czekam na odp.

Nie ogarniam tego waszego supportu, wyslalem zgloszenie ale nwm jak sprawdzic stan zgloszenia. Jak mam sprawdzic nr zgloszenia ? Na e maila nic nie dostalem

Opublikowano

Nie polecam ogólnie wg. Mnie to żaden 4fun nie jest, expienie jakieś zbugowane na v3 na 105 leci mniej expa niż na v2, a żeby przenieść się na DC trzeba mieć głowę a żeby ją zdobyć rzecz niemożliwa bo ciągle ktoś czeka na respienie ich, koszt normalny 20b to od 0 do 105 tylu nie miałem, dużo graczy co na plus i nic więcej jak dla mnie kicha.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem co się dzieje z tym klientem, klient nie chce się wogóle uruchomić po kliknięciu na ikonke exe po prostu nic się nie dzieje. Żeby wejść na serwer to muszę od nowa wypakować klienta, o co chodzi? Niekiedy nawet rozpakowanie nie pomaga i muszę od nowa pobierać ...

Dalej nie otrzymałem odpowiedzi.

qolJA1e.png

Opublikowano

Nie polecam ogólnie wg. Mnie to żaden 4fun nie jest, expienie jakieś zbugowane na v3 na 105 leci mniej expa niż na v2, a żeby przenieść się na DC trzeba mieć głowę a żeby ją zdobyć rzecz niemożliwa bo ciągle ktoś czeka na respienie ich, koszt normalny 20b to od 0 do 105 tylu nie miałem, dużo graczy co na plus i nic więcej jak dla mnie kicha.

W v3 na zinach leci już dobrze exp, ale lepiej na dc. 

Mowisz ze dropnac glowe to problem ? To idz sobie na ripera i dropnij, jest 100% dropu. Dt jest szybsze, bo z jednego spota masz 2 pieczecie. Jak nie to kup glowe. Mowisz droga? Idz do red lasu na metki, jeden pd i masz 20 brylek ;)

Opublikowano

Hahaha xD

Czekam na odpowiedz

@TheLisek

Dostałeś bana za obrazę administracji ,,Jakiś gm się zdenerwował" ten gm to założyciel serwera. Widać jak twoja wiedza na temat serwera jest rozwinięta. Piszesz dużo eventów? Aż za? Ale i tak ciągle pierwszy stoisz i czekasz na otwarcie eventów. 

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Może mi ktoś podesłać plik karies.exe? Antywirus mi go usunął, a nie mam już pliku rar :/

Zagram zobaczymy :)

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Serwer gówno. Byłem grałem nic ciekawego + jeszcze ten j****y Runtime c++. Nie umiecie nic naprawić, stawiacie gotowe i liczycie tylko na hajs.. Nie polecam.­

Opublikowano

Serwer gówno. Byłem grałem nic ciekawego + jeszcze ten j****y Runtime c++. Nie umiecie nic naprawić, stawiacie gotowe i liczycie tylko na hajs.. Nie polecam.­

Idź coś sobie udostępnij z innych for mt2 bo tyle potrafisz.  

Pamiętajcie o ratach serwerowych które są aktywne do końca weekendu.  

Opublikowano

Tylko takie coś umiesz odpisac?

Nie zmieniaj tematu, pls.

skoro mowi o c++, to powiedz coś o c++, bo skoro pan izumi naprawil c++ ^^

'' NAJLEPSZY TECHNIK '' XDE

SKAD TRUTA? XDDDDDD

Opublikowano

Tylko takie coś umiesz odpisac?

Nie zmieniaj tematu, pls.

skoro mowi o c++, to powiedz coś o c++, bo skoro pan izumi naprawil c++ ^^

'' NAJLEPSZY TECHNIK '' XDE

SKAD TRUTA? XDDDDDD

Już tak się nie spinaj. Jakieś 20 osób ma problem z c++. A tobie napinaczu dziękujemy za grę.  

Opublikowano

20 osob? xD XD xD chyba pomyliles dodać jedne zero. ;-)

No tak, ale są to gracze tak?

Kiedy dodacie nowe rzeczy do is'a? xD

Ile online? XDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Lisek banujecie za wchodzenie i schodzenie z konia podczas expa/bicia bossa? Bo z konia sie odpycha a gdy zejdziemy wejdziemy to potwor jest kolo nas. Pytam sie bo spotkalem sie z serwerem ktory na to nie pozwalal

Opublikowano

Potrafie więcej niż cały wasz team i team Lanerisa <3 Dlaczego? Bo NIE kupuje plików serwerowych i nie stawiam ich tylko po to żeby zarabiały hajs. Ludzie piszą wam o błędach a wy gówno robicie oczywiście. Jakbyście chociaż nie robili z siebie pro elo elo techników to może bym tego nie komentował.

Już tak się nie spinaj. Jakieś 20 osób ma problem z c++. A tobie napinaczu dziękujemy za grę.  

Ale mają a wy gówno zrobicie bo gówno umiecie. Taka prawda.

@PafloBM nie dobijaj leżącego xD

­

Opublikowano

@Lajk™

takich technikow trza chwalic, wszystko potrafia XDDDDDDDDDD

ps: iZumi nadal uwazasz ze nie dziala kick hack? XDDDDDDDDDDDDDD

ponawiam pytania

kiedy dodacie jakies nowe rzeczy do is'u? xD XD xD

Ile osob online? xD XD xD

Opublikowano

@PafloBM Ciekawe kiedy zablokują moda, wh i nok które zaraz wrzucę xD

­

Opublikowano

Problem z expem jest tylko w av2. Polecam wstawic ksiege konia na 2 i schodzic wchodzic podczas expa.

Uwierz mi, to nic nie daje - próbowalem wszystkiego. Jak na razie daję sobie spokój z graniem, bo jeżeli do 120 mam się tam męczyć, to wole na pl'u spedzic czas.

fKJeAI4.jpg

Opublikowano

Czy itemki do biologa trzeba dropic czy sa w sklepie? Jest antyexp czy tylko w is?

Biola dropisz, tylko pamiatki w sklepie oraz kamienie. Antyexp tylko w is ale on jest zbedny do gry.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...