Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karies.PL [Dedyk] [Easy/4FuN]

Reive

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 932
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to świetnie. A co do mojej poprzedniej propozycji, a mianowicie dodaniu dropu drużynowego (tak jak to jest na globalu), chodzi mi o to, aby osoba z pt mogła podnosić komuś przedmiot. Chodzi mi głównie o eventy zuo, gdy leży bardzo dużo itemów na ziemi i nikt nie może podnieść, a po chwili podjeżdza ktoś z "wspomaganiem" i podnosi wszystko w ułamku sekundy. Planujecie wprowadzić coś takiego?

Opublikowano

Administracja nic nie robi, jest masa bugów od początku które wielokrotnie był zgłaszane, a nadal występują w grze. Są dwa exp bugi na wyższych levelach, jak ktoś chce to opisze więcej na pw pozdrawiam i nie polecam zaczynać tutaj.

''Sucked all day, smoking blunts, counting cheese
Fucking bitches 'til their assholes bleed
What you say, baby?''

Opublikowano

Ludzie z UK ( Anglia dla ciemnych) maja problem z gra, logowaniem itp . ..  .( Od 9.0415 -- od okolo 24;00) 

Loga z postaci po 20 sekundach wbicia na server i jest blad, przez jakis czas jest blad + strona niedziala ( znajomy z PL tez mial problem wejsc na strone przez ten czas ).

A gdy juz bledu logowania niema to przez caly czas postac podobno jest zalogowana bo nie mozna wbic na konto .

Od startu serva nie bylo takiego cyrku i nagle dzisiaj ??!?!?!?!??

Opublikowano

Zapraszamy na Turniej PvP Karies.pl.

Do wygrania

~ Każdy top 1 będzie miał specjalną rangę na forum

~ Przedrostki w grze [TOP]=Top danej klasy [TOP1]= Mistrz wszystkich klas

~ SM

Zapraszamy!

Również chciałbym was powiadomić o następnym Turnieju!

Będzie to turniej gildyjny, lecz prace nad nim odbędą się dopiero po turnieju PvP.

Pozdrawiam Milenium

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Przecież wy sobie chyba jaja robicie... 1 fala na zuo, gdzie większość na drop hackach ciśnie bądź na wh... Gówno z tym robicie. Zaproponowałeś na forum turniej gildii, po czym gdy 3 osoby zagłosowały na nie to zamknąłeś temat. Przecież to jest śmiech na sali Lisku...

Opublikowano

BOSSIK kasa, kasa!!! Doładuj is za jakieś 400zl to.cie będą słuchali, wiem coś o tym ^^

Dużo wiesz, to się chwali! ;) 

Zostały włączone raty 

+35% doświadczenia 

+100% drop yang 

+50 drop przedmiotów na cały weekend 

Zapraszamy do wspólnej zabawy. 

­

Opublikowano
[Aktualizacja] 2015-04-15
Aktualizacja odbędzie się w środę o 23 i potrwa do 2h przez ten czas serwer będzie wyłączony. 
- Dodanie nowy set zbroi (diabla) na poziom 250
- Poprawa wszystkich questów na dungeony 
- Z itemshopu zostały wywalone ulepszacze stwierdziłem, że to nie ma sensu
- Dodanie nowego [GM] 
- Zwiększenie maksymalnego poziomu na 255
Mamy nadzieje, że aktualizacja przejdzie po naszej myśli. 

/iZumi

­

Opublikowano

Aktualizacja przebiegła pomyślnie.  

Dzisiaj o 7 rano odbyła się przerwa techniczna w celu dodania ostatniego setu zbroi ,,diabła''  na poziom 250.  ­

Dodatkowo zostały włączone raty 

+35% exp 

+100% yangi na 12h serdecznie zapraszamy na serwer 

Opublikowano

Aktualizacja przebiegła pomyślnie.  

Dzisiaj o 7 rano odbyła się przerwa techniczna w celu dodania ostatniego setu zbroi ,,diabła''  na poziom 250.  ­

Dodatkowo zostały włączone raty 

+35% exp 

+100% yangi na 12h serdecznie zapraszamy na serwer 

Pomyślnie nazywasz zbugowane diabły na szamana, których nawet ta klasa ubrać nie może (lol). Czy to, że po przerobieniu jest odrazu +9 więc ten uptade to tylko fake. Czy może to, że na serwie jest około 50 diabłów 2x magia.

Serwera nie polecam, mają gotowe pliki a nawet ich użyć nie potrafią tak samo gotowe uptade i też zyebali. Na dodatek graczy na serwie może 200-300, bugów od ciula i zero reakcji adminów na osoby na wh na smoku w grocie.

Opublikowano

fajny serwer mozna sie rozluznic spokojnie sie bawic fajni ludzie, nie wiem co sie dzialo wczesniej ale wiem ze teraz maja licznik podkrecony co mnie martwi gram juz troche w ta gre interesuje sie serwerami i zazwyczaj mocne podkrecanie licznika + nagle przecena wszystkich cen w isie o 50% + raty konczy sie niestety nieoczekiwanym zamknieciem serwera (serwerownia padla stracilismy dyski baze danych itp) mam wielka nadzieje ze tak nie bedzie chcialbym tez aby troche mniej tych wszystkich botow bylo bo wh jest gdzie sie czlowiek nie ruszy dh na kazdym zuo troche przykra sprawa bo dla mnie bardzo fajnie serwerek zrobiony, nic mam nadzieje ze sie myle i nie nadejdzie nieoczekiwane zamkniecie serwera, mam tez nadzieje ze ogarniecie boty i moze jeszce ludzie wroca bo naprawde dawno tak fajnie mi sie nigdzie nie gralo.

Opublikowano

Ciągle robicie graczy w c***a?

Jak widać, skoro prostych bugów od początku serwera nie potrafią naprawić. 

Tak jest na każdym ich serwerze, wejdź sobie na kanał diabloxmovies czy jakoś tak i się dowiesz trochę więcej.

Od siebie dodam, że nie warto grać na serwerach szczurka i zumiego, którzy lecą tylko na $. 

Nie polecam, administracja to najgorsze gówno jakie widziałem na mpc. 

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...